Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monalisa4 napisał(a):
Witam
Mama po ogłaszała sunie na garnku i innych portalach ;) Szukamy domku najlepszego ;))))

dzięki-zobaczymy. Ja w sobotę zrobiłam 20 ogłoszeń i cisza. Wydałam chyba z 40 zł bo robiłam takie aby pozostawała na pierwszej stronie

Posted

ooo jakie super demotywatory!
Swoją drogą bardzo lubię je oglądać
Dzięki!!!

Irysek nadal w schronie, ale wczoraj na fb napisał do mnie Piotr, który prosił o numer do schroniska - napisał mi, że postara się Mu znaleźć dom lub DT - oby!

Wtataro - a jak z tą Panią z Sanoka?
Bo odpisała mi dziewczyna z fb od tej suni ze wsi, Dusi

Zbyt pozno odczytalam wiadomośc o szansie domu dla suni, podobnej jak z Waszego schroniska, kudłata lekko podpalana. Do miałby być w okolicach Sanoka?Czy to aktualne??Sunia mieszka na podwórku wraz z 30 innymi psami, jest zaniedbana, niewysterylizowana, bardzo biedna...Spokoja, zdominowana przez inne psy...

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/photo.php?fbid=170991079613509&set=a.167464343299516.36628.167461699966447&theater

Posted

Nie wiem, jak transport, ale mieszka w Tarnowie

ta Patrycja zajmuje się sprawą, można wysłać wiadomość na facebooku

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170991079613509&set=a.167464343299516.36628.167461699966447&theater#!/profile.php?id=100001649855208

Pilnie szuka domu!!To Dusia!!Zdominowanq przez inne psy, spokojna,wystraszona..Sunia mieszka na ubłoconym podwórzu, na mrozie, wciska się w dziury wykopane w ziemii. Koszmar.Trzeba jej poszukać wspaniały dom!!;((Tarnów...

Posted

[quote name='wtatara']dzięki-zobaczymy. Ja w sobotę zrobiłam 20 ogłoszeń i cisza. Wydałam chyba z 40 zł bo robiłam takie aby pozostawała na pierwszej stronie

Przypominam, zaplacony pakiet ogloszeniowy # 4 (pierwsze 3 na Dudzie, Pepe, Joki)...Borowka16...znajde ten watek ogloszeniowy ...52 ogloszenia...

zajrzyjcie do mojego Pepe cos go ciotki opuscily...

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16337902#post16337902

Posted

widzę ze zaczynam pisać sama do siebie.
Dzięki Alu za pakiet. Jednak nikt o nią nie dzwoni, nikt nie pyta.
Po prostu jestem załamana. Przedwczoraj mieliśmy gosci i były małe dzieci, więc syn zabrał ja do swojej dziewczyny to straszni tam piszczała choc on był z nią.Około 100 ogłoszeń i nic.Na Iwonkę nie szczeka

Posted

Mam nadzieję, że po kilku dniach w nowym domu będzie już ok...
A ta Pani, która była zainteresowana, zrezygnowała?

A Irysek ma w marcu mieć dom, w poniedziałek, jak wszystko dobrze pójdzie, pojedzie do DT

Posted

jak juz pisałam muszę ją wysterylizować. Sterylka jest umówiona na piątek na 16. Wczoraj rozmawiałam z wetem ,mówił ze mozna.W piątek o 16 zabieg.Musi to byc domek niedaleko Krakowa, aby w niedługim czasie po zabiegu ja zawieść