Borówka16 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ciocie, czy któraś z Was mogłaby przewizytować domek dla innej, schronowej bidy? Domek jest w Warszawie-Włochy. Quote
Abrakadabra Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Może Dorcia44 da rade, bo to nirdaleko niej,,, Quote
mamatinki Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witaj Abrakadabra ! Zgadza się, niestety tamtemu maluszkowi nie udało się pomóc:(((( Miejmy nadzieję że tym razem będzie inaczej, czego jeszcze potrzeba, prócz kasy????Może można Wam jakoś pomóc, cegiełkę oczywiście zakupię ale w pon jak wpłynie kaska na konto... Quote
Jagna78 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 mamatinki napisał(a):................czego jeszcze potrzeba, prócz kasy????Może można Wam jakoś pomóc, cegiełkę oczywiście zakupię ale w pon jak wpłynie kaska na konto... prócz kasy to potrzebny mu kochający, najwspanialszy domek na świecie, bo on jest tylko takiego wart :) Quote
mshume Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wpłaty na subkonto: 100 zł abrakadabra 5 zł allegro M.K. 5 zł allegro J.Z. 13 zł allegro E.W. 50 zł Małgorzata Sz. RAZEM 173 zł Quote
dorcia44 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dostałam takiego e maila Witam jestem zainteresowana adopcją Jogusia. Stać mnie na zapewnienie mu opieki weterynaryjnej jak i odpowiedniej diety. Wiem jak wiele pracy i serca trzeba włożyć w opiekę nad chorym zwierzakiem. Posiadam w domu już jednego yorka z problemami jelitowymi. Proszę powiedzić mi coś więcej na temat pieska i jak będzie wyglądać przebieg adopcji. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz zaraz odpiszę i prześle link do wątku. Quote
Jagna78 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 a do mnie dziś rano zadzwoniła pani, że chce pieska dla córeczki(4 l.)....wrrrrrr Quote
dorcia44 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Jagna78']a do mnie dziś rano zadzwoniła pani, że chce pieska dla córeczki(4 l.)....wrrrrrr w kosmos ją wysłałaś ?? czy ktoś ma kontakt do andzia69 ?? pilne.! Quote
Jagna78 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 oczywiście :) hihihi wcale posty nie skaczą :) Quote
Jagna78 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='dorcia44']w kosmos ją wysłałaś ?? czy ktoś ma kontakt do andzia69 ?? pilne.! oczywiście :) i "delikatnie" dałam jej do zrozumienia, żeby najpierw pomyśała czy chce psa czy zabawke dla dziecka ;) Quote
sacred PIRANHA Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ja miałam telefon od pani...rozmowa zaczęła się: dzien dobry słyszałam ze ma pani yorki do oddania, jakie i za ile? z usmiechem na twarzy powiedziałam że mam aktualnie jednego do adopcji, jest psem wymagajacym operacji za poltoratysiaca, specjalnej diety do konca zycia i zostanie wykastrowany, po czym zapytałam czy pani jest nadal zainteresowana...huknęła mi NIE! i odlozyla sluchawke :-D Quote
Jagna78 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 ci ludzie to chyba poprostu czytają tylko tytuł ogłoszenia a reszty to już nie ..... Quote
Jagna78 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 kolejny telefon z pytaniem ile kosztuje pies....wrrr...... chyba zacznę im mówić, żeby czytać ze zrozumieniem się nauczyli... jedynie dziś z miłą Panią na mailu pisałam... oto część wiadomości : "....Przeczytałam ogłoszenie w internecie dotyczące Jogusia.Chciałam się dowiedzieć czy zbieracie pieniądze na operację i ile kosztuje?...... .....A jakiś numer konta można prosić bo chciałam wpłacić pieniążki.Nie będzie to suma jaka jest potrzebna,ale to już zawsze pomoże....." no to teraz czekamy;) . ..... pocieszam się jedynie, że w końcu znajdzie się ten jedyny wymarzony domek Quote
andzia69 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dorcia44 napisał(a): czy ktoś ma kontakt do andzia69 ?? pilne.! a co tam potrzeba?:) Quote
Abrakadabra Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Może Elvet zgodzi się na rozłożenie operacji na raty.? Jutro wypytam o wszystko osobiście. Quote
mru Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 na prośbę Abry wrzuciłam Jogusia na naszą stronkę i na dniach zajmę się rozgłaszaniem. Ponieważ ludzie odwiedzający naszą stronkę chętniej wpłacają na nasze subkonto - podałam właśnie je. wszystkie wpłaty będę wklejała na wątek i potem wyślę je na konto fundacji Zwierzaki w Potrzebie. trzymam za maluszka kciuki... http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4844 może przy okazji ktoś maluszka tam wypatrzy:) Quote
sacred PIRANHA Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 hej, pilnie potrzebuje kogos do wizyty przedadopcyjnej wawa, bielany...błągam jest ktos z okolic lub nie z okolic ale mobilny?:-) Quote
Abrakadabra Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mru napisał(a):na prośbę Abry wrzuciłam Jogusia na naszą stronkę i na dniach zajmę się rozgłaszaniem. Ponieważ ludzie odwiedzający naszą stronkę chętniej wpłacają na nasze subkonto - podałam właśnie je. wszystkie wpłaty będę wklejała na wątek i potem wyślę je na konto fundacji Zwierzaki w Potrzebie. trzymam za maluszka kciuki... http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4844 może przy okazji ktoś maluszka tam wypatrzy:) Mru, bardzo dziękuję:loveu: Quote
furciaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):hej, pilnie potrzebuje kogos do wizyty przedadopcyjnej wawa, bielany...błągam jest ktos z okolic lub nie z okolic ale mobilny?:-) Czy naprawde w Wawce nikogo nie ma??! Quote
dorcia44 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 andzia69 napisał(a):a co tam potrzeba?:) jesteś :) to dobrze ,słonko wizytowałaś domek dla suni ratlerkowatej pod Kielcami ?u p. Magdy ? napisz mi jak możesz swoje wnioski ,spostrzeżenia itp. pani ta chce adoptować ode mnie sunie . Quote
Recommended Posts