Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Abrakadabra ! Zgadza się, niestety tamtemu maluszkowi nie udało się pomóc:(((( Miejmy nadzieję że tym razem będzie inaczej, czego jeszcze potrzeba, prócz kasy????Może można Wam jakoś pomóc, cegiełkę oczywiście zakupię ale w pon jak wpłynie kaska na konto...

Posted

mamatinki napisał(a):
................czego jeszcze potrzeba, prócz kasy????Może można Wam jakoś pomóc, cegiełkę oczywiście zakupię ale w pon jak wpłynie kaska na konto...

prócz kasy to potrzebny mu kochający, najwspanialszy domek na świecie, bo on jest tylko takiego wart :)

Posted

dostałam takiego e maila

Witam jestem zainteresowana adopcją Jogusia. Stać mnie na zapewnienie mu opieki weterynaryjnej jak i odpowiedniej diety. Wiem jak wiele pracy i serca trzeba włożyć w opiekę nad chorym zwierzakiem. Posiadam w domu już jednego yorka z problemami jelitowymi. Proszę powiedzić mi coś więcej na temat pieska i jak będzie wyglądać przebieg adopcji. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

zaraz odpiszę i prześle link do wątku.

Posted

[quote name='Jagna78']a do mnie dziś rano zadzwoniła pani, że chce pieska dla córeczki(4 l.)....wrrrrrr

w kosmos ją wysłałaś ??

czy ktoś ma kontakt do andzia69 ?? pilne.!

Posted

[quote name='dorcia44']w kosmos ją wysłałaś ??

czy ktoś ma kontakt do andzia69 ?? pilne.!

oczywiście :) i "delikatnie" dałam jej do zrozumienia, żeby najpierw pomyśała czy chce psa czy zabawke dla dziecka ;)

Posted

ja miałam telefon od pani...rozmowa zaczęła się: dzien dobry słyszałam ze ma pani yorki do oddania, jakie i za ile?
z usmiechem na twarzy powiedziałam że mam aktualnie jednego do adopcji, jest psem wymagajacym operacji za poltoratysiaca, specjalnej diety do konca zycia i zostanie wykastrowany, po czym zapytałam czy pani jest nadal zainteresowana...huknęła mi NIE! i odlozyla sluchawke :-D

Posted

kolejny telefon z pytaniem ile kosztuje pies....wrrr...... chyba zacznę im mówić, żeby czytać ze zrozumieniem się nauczyli...

jedynie dziś z miłą Panią na mailu pisałam... oto część wiadomości :

"....Przeczytałam ogłoszenie w internecie dotyczące Jogusia.Chciałam się dowiedzieć czy zbieracie pieniądze na operację i ile kosztuje?......
.....A jakiś numer konta można prosić bo chciałam wpłacić pieniążki.Nie będzie to suma jaka jest potrzebna,ale to już zawsze pomoże....."

no to teraz czekamy;) . ..... pocieszam się jedynie, że w końcu znajdzie się ten jedyny wymarzony domek

Posted

na prośbę Abry wrzuciłam Jogusia na naszą stronkę i na dniach zajmę się rozgłaszaniem. Ponieważ ludzie odwiedzający naszą stronkę chętniej wpłacają na nasze subkonto - podałam właśnie je. wszystkie wpłaty będę wklejała na wątek i potem wyślę je na konto fundacji Zwierzaki w Potrzebie. trzymam za maluszka kciuki...

http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4844

może przy okazji ktoś maluszka tam wypatrzy:)

Posted

mru napisał(a):
na prośbę Abry wrzuciłam Jogusia na naszą stronkę i na dniach zajmę się rozgłaszaniem. Ponieważ ludzie odwiedzający naszą stronkę chętniej wpłacają na nasze subkonto - podałam właśnie je. wszystkie wpłaty będę wklejała na wątek i potem wyślę je na konto fundacji Zwierzaki w Potrzebie. trzymam za maluszka kciuki...

http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4844

może przy okazji ktoś maluszka tam wypatrzy:)

Mru, bardzo dziękuję:loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
a co tam potrzeba?:)

jesteś :) to dobrze ,słonko wizytowałaś domek dla suni ratlerkowatej pod Kielcami ?u p. Magdy ? napisz mi jak możesz swoje wnioski ,spostrzeżenia itp. pani ta chce adoptować ode mnie sunie .