Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekam teraz do 16.00 , Abra ma do niego jeszcze raz dzwonić i uzgadniać resztę.... z resztą dzwonili do mnie przed chwilą z kliniki na SGGW i też potwierdzali, że dr Galanty go chce( napisałam w wiadomości do tej dziewczyny z fb swój tel :) )

Posted

Jagna78 napisał(a):
Jogi w poniedziałek jedzie do dr Galantego :)

Zajebiście, ale się cieszę !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ma chłopczyk szczęście! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jagna nie marudz, dam ci kolejnego jak chcesz na utulenie serca:-)

mam prośbe, niech kazdy kto dawał gdzieś (nk, fb itp) info o Jogusiu i podawał konto do wpłat da informacje ze psiak znalazł dom i wpłaty juz niepotrzebne na niego bo ja dalje otrzymuje maile od ludzi ktorzy wpłacaja pieniążki na psiaka.

Posted

hahaha.... muszę złapać oddech po "moim" diabełku....

wydarzenie z fb wywaliłam i napisałam do dziewczyny, która też mu robiła, część ogłoszeń - te które robiłam - też wywalam ale nie wszystkie się niestety da :(

Posted

zamknę dzisiaj aukcję Jogiego
z pieniędzy które wpłynęły wczoraj zapłacę prowizję allegro, a resztę mam przelać na konto fundacji czy decydujecie inaczej?

Posted

Selenga napisał(a):
zamknę dzisiaj aukcję Jogiego
z pieniędzy które wpłynęły wczoraj zapłacę prowizję allegro, a resztę mam przelać na konto fundacji czy decydujecie inaczej?

Skoro ludzie wpłacali pieniądze na pomoc jorkom, może częśc wpłacić na skarpetę a drugą część przeznaczyć na yorka w potrzebie np. tą sunie
http://www.dogomania.pl/threads/202478-Wrocław-Sunia-YORK-z-pseudo-szuka-DT-lub-DS!/page5

Posted

bardzo Ci dziękuję Leniwa za sugestie, mamy kilka pomysłow. 100 zł wpłaciła np.Abrakadabra, pięniądze są na koncie fundacji i na pewno pójdą na psy w potrzebie

Posted

w Jogusia dziś chyba wlazł szatan:diabloti: .... lata jak opętany po mieszkaniu..... szczeka....piszczy....rozwala swoje zabawki po pokoju....:evil_lol:....normalnie zachowuje sie jak szalony:cool3: