Selenga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Abrakadabra']Dzięki! Oprócz wielu zalet ma jedną bardzo ważną :) jak coś obieca - to dotrzymuje słowa :)[/QUOTE] pod warunkiem, że mnie nie dopadnie ten Niemiec co mi wszystko chowa.. allegro Jogiego będzie na pewno przed poniedziałkiem Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Selenga']pod warunkiem, że mnie nie dopadnie ten Niemiec co mi wszystko chowa.. allegro Jogiego będzie na pewno przed poniedziałkiem[/QUOTE] Ooo, a co to za Niemiec, i czy są na niego jakieś sposoby? Zaraz wysyłam Ci na maila namiary na osoby, które zgodziły się poświęcić w pewien sposób swój układ nerwowy i zapasy energetyczne, mamy ich zgodę na udostępnienie telefonów oraz maili, potrzebnych do kontaktu w sprawie potencjalnej adopcji... Zdjęcia wysłałam w trochę mniejszym formacie (te, ważące 6MG nie przeszły), jutro, o ile Jagna pozwoli, cykniemy jeszcze jedną sesyjkę . Quote
Jagna78 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A zapraszam :D.... dobra lece na spacerek z moimi większymi :) dobranoc Ps Jogi już poszedł spać :D Quote
Selenga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Abrakadabra']Ooo, a co to za Niemiec, i czy są na niego jakieś sposoby? Alzheimer. Niestety sposobu na niego jeszcze nie wynaleziono :evil_lol: Zaraz wysyłam Ci na maila namiary na osoby, które zgodziły się poświęcić w pewien sposób swój układ nerwowy i zapasy energetyczne, mamy ich zgodę na udostępnienie telefonów oraz maili, potrzebnych do kontaktu w sprawie potencjalnej adopcji... Zdjęcia wysłałam w trochę mniejszym formacie (te, ważące 6MG nie przeszły), jutro, o ile Jagna pozwoli, cykniemy jeszcze jedną sesyjkę . Zdjęcia doszły i są super :) gnojek zrobi furorę ale zdjęć nigdy za dużo do ogloszeń Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Abrakadabra'] Zaraz wysyłam Ci na maila namiary na osoby, które zgodziły się poświęcić w pewien sposób swój układ nerwowy i zapasy energetyczne[/QUOTE] dobra...zaczynam się bać :-) Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']dobra...zaczynam się bać :-)[/QUOTE] I chyba słusznie , ale sama chciałaś :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Abrakadabra']I chyba słusznie , ale sama chciałaś :evil_lol:[/QUOTE] wprawiona w boju jestem:-) jak sobie nie będe z kims radzic to odeśle do Jagny hahahaha Quote
Jagna78 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']wprawiona w boju jestem:-) jak sobie nie będe z kims radzic to odeśle do Jagny hahahaha[/QUOTE] hahaha ja jak mnie ktoś zirytuje to mu "wiązankę" mogę posłać..... chociaż mówią że ja bardzo miła jestem -ale co tam pozory mylą :D Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Jagna78']hahaha ja jak mnie ktoś zirytuje to mu "wiązankę" mogę posłać..... chociaż mówią że ja bardzo miła jestem -ale co tam pozory mylą :D[/QUOTE] o mnie mówią że jestem bezczelna...to ja już współczuje tym ludziom co będą do nas dzwonić:-) Czyli ogólnie sytuacja wygląda tak, tak? :-) Aktualnie próbujemy szukac mu ds który będzie finansowo i czasowo wydolny by zaopiekować sie takim psem i w jak najbliższym czasie przeprowadzić u psiaka operacje? Jednocześnie zbieramy pieniążki na operacje gdyby taki domek się nie znalazł bo im szybciej zabieg się odbędzie tym lepiej dla zdrowia psiaka. Kto może zrobić takie elektroniczne i papierowe wersje plakatów o Jogusiu? Trzeba zaatakować świat Jogusiem, wszędzie musi być go pełno:-) Quote
Jagna78 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']o mnie mówią że jestem bezczelna...to ja już współczuje tym ludziom co będą do nas dzwonić:-) Czyli ogólnie sytuacja wygląda tak, tak? :-) Aktualnie próbujemy szukac mu ds który będzie finansowo i czasowo wydolny by zaopiekować sie takim psem i w jak najbliższym czasie przeprowadzić u psiaka operacje? Jednocześnie zbieramy pieniążki na operacje gdyby taki domek się nie znalazł bo im szybciej zabieg się odbędzie tym lepiej dla zdrowia psiaka. Kto może zrobić takie elektroniczne i papierowe wersje plakatów o Jogusiu? Trzeba zaatakować świat Jogusiem, wszędzie musi być go pełno:-)[/QUOTE] tak, priorytetem jest znalezienie Jogusiowi ds, w między czasie zbieramy kaskę na operację..... wiadomo czym szybciej operacja zostanie przeprowadzona tym lepiej dla małego, w chwili obecnej jedynie jakaś 1/3 krwi przepływa przez wątrobę w związku z czym organizm jest zatruwany cały czas.... tzreba i to koniecznie atakować z każdej strony.... niech świat o nim się dowie :) Quote
Abrakadabra Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jagna, czy nie wizytą w niedzielę ok.12.30 nie pokrzyżowałabym Ci planów? Przyjechałybyśmy ze SleepBD, we trzy łatwiej byłoby nam "okiełznać" malucha. Selenga, gdybym wysłała Ci zdjęcia jutro ok. 16.00, to nie byłoby za późno? Quote
mshume Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 TEKST DO OGŁOSZEŃ napisałam jakiś czas temu, teraz go nieco zmieniłam. Warto też do allegro/ facebook przekopiować wyniki badań wklejane przez Jagnę: SZCZENIACZEK YORK miał być uśpiony' Mam tylko 8 miesięcy i ważę 1,3 kilo. Podobno jestem śliczny, wesoły i grzeczny a poza tym dobrze wychowany :). Mam duże problemy ze zdrowiem i dlatego chcieli mnie uśpić. Dobre dusze zabrały mnie i obiecały zawalczyć o moje życie. Ale to dużo kosztuje .badania USG i wizyta u najlepszego neurologa w Warszawie dr Galantego potwierdziły, że mam zespół zwrotno- oboczny, choroba ta polega na tym że tylko 1/3 krwi przepływa przez wątrobę. W ten sposób każdego dnia mój organizm jest zatruwany coraz bardziej i bardziej. Operacja, która będzie kosztować 1400 zł da mi szansę na normalne życie. Teraz jednego dnia ładnie się bawię piłeczką, biegam i szaleję jak szczenię a kolejnego siedzę w kącie zatopiony w swoim świecie . Proszę, dołóż grosik na moją diagnostykę. Chcę żyć. Po operacji będę najprawdopodobniej zdrowym psiakiem, być może wymagającym diety wątrobowej. Gdybyś chciał mi dać kochający, dbający o moje zdrowie dom, zadzwoń do moich opiekunów. Ja odwdzięczę się całym moim serduszkiem.[quote name='greatmadwomen']dziewczyny potrzebny numer konta na który można wpłacać pieniądze dla niego! http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=178841628812834&id=100001587131544 Quote
Jagna78 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 my już po drugiej sesji zdjęciowej :) jak tylko cioteczka Abrakadabra przesle mi fotki to wstawię na wątku .... dziękujemy cioteczce Dorci44 za syropek:loveu: ps. cioteczka Abrakadabra zakochana w Jogusiu:iloveyou: Quote
Abrakadabra Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jeszcze 100 sesji, a całkowicie "rozgryzę" ten aparat :evil_lol: PS. Jagna, ja nie mogę juz do was przyjeżdżać, bo za chwilę się złamię..., a nie mogę. Quote
Jagna78 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Abrakadabra napisał(a):Jeszcze 100 sesji, a całkowicie "rozgryzę" ten aparat :evil_lol: PS. Jagna, ja nie mogę juz do was przyjeżdżać, bo za chwilę się złamię..., a nie mogę. jak jeszcze z raz przyjedziesz to z Jogim wyjdziesz:diabloti:..... zaraz będą zdjęcia:D Quote
Jagna78 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 oto efekt dzisiejszej ekspresowej sesji Jogusia :) Quote
Selenga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dziewczyny, padam na pysk, dokończe aukcje da Jogusia w dzień Quote
mshume Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 O matuchno Joguś jest przeslicznota. Zapytam Kago, czy cos na konto wpłynęło. Quote
Jagna78 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 pewnie że cudeńko z niego :) .... niestety wczoraj wieczorem i dziś gorzej się czuje.... jest ospały, nie chce jeść.... troszeczke w niego wmusiłam.... co prawda cieszy się i merda ogonkiem jak go wołam ale widać że źle się czuje :( bidulka Quote
Jagna78 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 popołudniu troche lepiej zaczął jeść i bardziej żywszy jest:) Quote
Abrakadabra Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jogi jest już zdiagnozowany, znane są przybliżone i przypuszczalne koszty jego operacji. Czy w takim razie osoby, które obiecały pomoc w ogłoszeniach, mogą podeprzeć swoje obietnice CZYNAMI? Mam na myśli ogłoszenia o szukaniu Domu (nie allegro cegiełkowe, które zgodziła się zrobić Selenga) LadySwallow? Cytuję Twoją wypowiedź z wątku pt.:"Yorki do adopcji, wątek zgłoszeniowy i dyskusyjny" Cyt.:"Każdy zgłoszony pies, o którym będzie odpowiednio dużo informacji, otrzyma ode mnie tekst ogłoszeniowy, stworzony zgodnie z normami marketingowymi oraz tym, na co zwracają uwagę ludzie szukający psa do adopcji". Czy możesz nadal podtrzymujesz to, co napisałaś, czy szukać innego źródła pomocy? Quote
IVV Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 widac na tych zdjeciach ,ze maluch zbyt dobrze sie nie czuje ... to caly zabieg ma kosztowac 1400zl tak ? a ile juz jest uzbierane ??? Quote
Jagna78 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 na szczęście czuje się już ok.... zjadł miche gotowanych warzywek, szalał za Pusią a teraz próbuje pozbawić mnie palcy u nogi :) a z tego co kojarzę to na operację wpłat mamy 0 zł - słownie ZERO zł :( Quote
Recommended Posts