dorcia44 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ale sobie pogadałyśmy ;/ może w pracy podładuje . Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 dostałam dziś taką wiadomość na fb " Witam serdecznie! Jestem posiadaczką już drugiego Yorka pierwszy żył 14 lat mój obecny maluch ma 2 latka jest jeszcze Maciuś(królik 9 lat). U mnie zwierzaki mają jak w raju. Chciałabym stworzyć dom stały dla Jogiego, pełen ciepła, miłości, opieki. Jestem osobą która naprawdę kocha zwierzęta, nie oszczędza na leczeniu , dba, jest w pełni świadoma tego że zwierzaczki nie są rzeczą. Jeśli nadal szukacie Państwo domu stałego dla pieska proszę o wiadomość. Pozdrawiam serdecznie " sprawdziłam , że jest z Mysłowic bo ma na profilu wpisane :) Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Już nie wspomnę o smsie o 2 w nocy:crazyeye: , że pani zainteresowana adopcją i prosi o kontakt....:shake: jak chce to niech zadzwoni sama....o normalnej porze:cool3: a ijeszcze dostałam wiadomość na pocztę.... bardzo "długą".:-o..... "jestem zainteresowana tym pieskiem:.... oto cała wiadomość ci ludzie to leczyć się powinni:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ja tez dostaje takie maile...smsa w nocy też dostałam:-) Quote
mshume Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nie to że czepliwa jestem ;) Ale jak ktoś tak się sam chwali, to według mojego doświadczenia, zawsze 'przechwali aż za bardzo' a rzeczywistość należy dokładnie sprawdzić :)Jagna78 napisał(a):dostałam dziś taką wiadomość na fb " Witam serdecznie! Jestem posiadaczką już drugiego Yorka pierwszy żył 14 lat mój obecny maluch ma 2 latka jest jeszcze Maciuś(królik 9 lat). U mnie zwierzaki mają jak w raju. Chciałabym stworzyć dom stały dla Jogiego, pełen ciepła, miłości, opieki. Jestem osobą która naprawdę kocha zwierzęta, nie oszczędza na leczeniu , dba, jest w pełni świadoma tego że zwierzaczki nie są rzeczą. Jeśli nadal szukacie Państwo domu stałego dla pieska proszę o wiadomość. Pozdrawiam serdecznie " sprawdziłam , że jest z Mysłowic bo ma na profilu wpisane :) Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 dlatego nawet nie odpisuje na takie wiadomości... na wydarzeniu są podane namiary do adopcji i można zadzwonić lub normalnego maila wysłać a nie wiadomość na pw Quote
sacred PIRANHA Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 nie wiem może jestem przewrazliwiona, ale ja np sama o sobie bym nie powiedziała, że psy maja u mnie jak w raju...:-) z panią ze śląska nadal nie udało mi się skontaktować, co z wizyta u tej pani z wawy? a co z tym domkiem o którym pisała dorcia? może w końcu znajdzie sie TEN dom ... Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):nie wiem może jestem przewrazliwiona, ale ja np sama o sobie bym nie powiedziała, że psy maja u mnie jak w raju...:-) z panią ze śląska nadal nie udało mi się skontaktować, co z wizyta u tej pani z wawy? a co z tym domkiem o którym pisała dorcia? może w końcu znajdzie sie TEN dom ... dziewczyny mają się kontaktować dziś z Panią która wczoraj do mnie dzwoniła..... bardzo konkretna osoba... i przeprowadzać wizytę.... jeśli to TEN domek to Joguś trafił by tam zaraz po wyjściu z kliniki Quote
mshume Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ja już spotkałam kilka takich osób i ten tekst na mnie nie działa ;) Okazywałsię to być dom ok, jak na nasze oczekiwania ;) lub mniej niz ok, a ludzie mieli wybujałe ego hihihisacred PIRANHA napisał(a):nie wiem może jestem przewrazliwiona, ale ja np sama o sobie bym nie powiedziała, że psy maja u mnie jak w raju...:-) z panią ze śląska nadal nie udało mi się skontaktować, co z wizyta u tej pani z wawy? a co z tym domkiem o którym pisała dorcia? może w końcu znajdzie sie TEN dom ... Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ja na wet nie śmiem myśleć o sobie jako idealnym domu...zawsze jest jakieś ale.... ale :) kocham moje zwierzaki cały serduchem i nie zamieniłabym je na inne mimo, że aniołami nie są..... łącznie z Jogusiem diabełkiem i z nim też będzie ciężko się rozstać:(... te półtora miesiąca jak u mnie jest zdaje się, że jest od zawsze..... Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 właśnie dzwoniła do mnie Abrakadbra ...... Jogi ma w CZWARTEK o 8 być na SGGW Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 byliśmy u weta żeby mieć aktualne badania....oczywiście na kreche :) Quote
Selenga Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Dziewczyny skontaktujcie się z p. Barbarą koniecznie - pani jest na prawdę zdeterminowana :) Napiszę jej o operacji Jogiego w czwartek byliśmy u weta żeby mieć aktualne badania....oczywiście na kreche :smile: podliczę dzisiaj allegro i coś Ci pewnie przeleję Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Jagna78']właśnie dzwoniła do mnie Abrakadbra ...... Jogi ma w CZWARTEK o 8 być na SGGW No to Jogi...szykuj sie..najpierw operacja, rekonwalescencja ...potem domek...musi byc mega sprawdzony... Zajrzyjcie do mojego Pepe , pudel emeryt, maly... http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16337902#post16337902 Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jogiś biedaczysko jutro nie może nic jeść:(.... chyba wyjdę z domu żeby nie patrzeć jak prosi o jedzonko Quote
mshume Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Oj, bidzia bidzia. Ale to dla jego dobra wszystko :( Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='mshume']Oj, bidzia bidzia. Ale to dla jego dobra wszystko :( Powodzenia....kibicuje...Jogiemy wszystko powinno byc OK! Przepraszam za milczenie , zalalo nas , zamrazalka w garazu..ledwo zyje ratujac zarlo.... Zajrzyjcie do Jokiego uratowany od eutanazji w ostatniej chwili , malo widzi ale mlodszy niz schron ocenil ...okolo 8 lat ...schron dawal ponad 10 lat??? Dwa pudle Pepe i Joki w jednym DT w W-wie. No mam trzeciego Dudzie u Arktyki pod Toruniem.. http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)?p=16368734#post16368734 Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 oto wyniki dzisiejsze Jogusia... dostałam na maila od weta :) dieta pomaga wyniki nie dużo podwyższone :) Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='coronaaj']Powodzenia....kibicuje...Jogiemy wszystko powinno byc OK! Przepraszam za milczenie , zalalo nas , zamrazalka w garazu..ledwo zyje ratujac zarlo.... Zajrzyjcie do Jokiego uratowany od eutanazji w ostatniej chwili , malo widzi ale mlodszy niz schron ocenil ...okolo 8 lat ...schron dawal ponad 10 lat??? Dwa pudle Pepe i Joki w jednym DT w W-wie. No mam trzeciego Dudzie u Arktyki pod Toruniem.. http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)?p=16368734#post16368734 :(:(:( nie mogę zaglądać bo mam słabość do pudli.....a jak na razie nic więcej nie mogę wziąźć:(..... 5 psiurów (2 bernardynowate, mix onka i oczywiście pudlica no i teraz jeszcze Joguś) na głowie to i tak sporo Quote
mshume Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Brawo, Jagna :) Dzięki pilnowaniu diety niunio ma się dobrze :) Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jagna78 napisał(a)::(:(:( nie mogę zaglądać bo mam słabość do pudli.....a jak na razie nic więcej nie mogę wziąźć:(..... 5 psiurów (2 bernardynowate, mix onka i oczywiście pudlica no i teraz jeszcze Joguś) na głowie to i tak sporo Zagladaj , zagladaj...co to za puidlica? Jest na watku Pudle w Potrzebie , ma watek to ja zagladne??? JOGIEGO wyniki nie takie zle.......Jogi trzymaj sie dzielnie psiaczku...ciotka, moge ci podelsac inne moje watki Dudzia...Jazona... Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 mshume napisał(a):Brawo, Jagna :) Dzięki pilnowaniu diety niunio ma się dobrze :) :) podziękowania to dla Jogusia....on uwielbia gotowane warzywa i hepatikiem też nie gardzi....a jak bardzo zaczyna wybrzydzać to płatki kukurydziane dostaje z odrobiną jogurtu i też mu smakuje :D Quote
Jagna78 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 coronaaj napisał(a):Zagladaj , zagladaj...co to za puidlica? Jest na watku Pudle w Potrzebie , ma watek to ja zagladne??? ... nie ma bo to moja osobista emerytka:)....ale kiedyś była psem łańcuchowym:( zanim do mnie trafiła tamte pozostałe też moje :) oprócz Jogusia oczywiście ale i tak kocham go i dbam jak o swojego :) Quote
Recommended Posts