Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam dziś taką wiadomość na fb
"
Witam serdecznie! Jestem posiadaczką już drugiego Yorka pierwszy żył 14 lat mój obecny maluch ma 2 latka jest jeszcze Maciuś(królik 9 lat). U mnie zwierzaki mają jak w raju. Chciałabym stworzyć dom stały dla Jogiego, pełen ciepła, miłości, opieki. Jestem osobą która naprawdę kocha zwierzęta, nie oszczędza na leczeniu , dba, jest w pełni świadoma tego że zwierzaczki nie są rzeczą. Jeśli nadal szukacie Państwo domu stałego dla pieska proszę o wiadomość.
Pozdrawiam serdecznie "

sprawdziłam , że jest z Mysłowic bo ma na profilu wpisane :)

Posted

Już nie wspomnę o smsie o 2 w nocy:crazyeye: , że pani zainteresowana adopcją i prosi o kontakt....:shake: jak chce to niech zadzwoni sama....o normalnej porze:cool3:

a ijeszcze dostałam wiadomość na pocztę.... bardzo "długą".:-o..... "jestem zainteresowana tym pieskiem:.... oto cała wiadomość

ci ludzie to leczyć się powinni:mad:

Posted

Nie to że czepliwa jestem ;) Ale jak ktoś tak się sam chwali, to według mojego doświadczenia, zawsze 'przechwali aż za bardzo' a rzeczywistość należy dokładnie sprawdzić :)

Jagna78 napisał(a):
dostałam dziś taką wiadomość na fb
"
Witam serdecznie! Jestem posiadaczką już drugiego Yorka pierwszy żył 14 lat mój obecny maluch ma 2 latka jest jeszcze Maciuś(królik 9 lat). U mnie zwierzaki mają jak w raju. Chciałabym stworzyć dom stały dla Jogiego, pełen ciepła, miłości, opieki. Jestem osobą która naprawdę kocha zwierzęta, nie oszczędza na leczeniu , dba, jest w pełni świadoma tego że zwierzaczki nie są rzeczą. Jeśli nadal szukacie Państwo domu stałego dla pieska proszę o wiadomość.
Pozdrawiam serdecznie "

sprawdziłam , że jest z Mysłowic bo ma na profilu wpisane :)

Posted

nie wiem może jestem przewrazliwiona, ale ja np sama o sobie bym nie powiedziała, że psy maja u mnie jak w raju...:-)
z panią ze śląska nadal nie udało mi się skontaktować, co z wizyta u tej pani z wawy? a co z tym domkiem o którym pisała dorcia? może w końcu znajdzie sie TEN dom ...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
nie wiem może jestem przewrazliwiona, ale ja np sama o sobie bym nie powiedziała, że psy maja u mnie jak w raju...:-)
z panią ze śląska nadal nie udało mi się skontaktować, co z wizyta u tej pani z wawy? a co z tym domkiem o którym pisała dorcia? może w końcu znajdzie sie TEN dom ...

dziewczyny mają się kontaktować dziś z Panią która wczoraj do mnie dzwoniła..... bardzo konkretna osoba... i przeprowadzać wizytę.... jeśli to TEN domek to Joguś trafił by tam zaraz po wyjściu z kliniki

Posted

Ja już spotkałam kilka takich osób i ten tekst na mnie nie działa ;) Okazywałsię to być dom ok, jak na nasze oczekiwania ;) lub mniej niz ok, a ludzie mieli wybujałe ego hihihi

sacred PIRANHA napisał(a):

Posted

ja na wet nie śmiem myśleć o sobie jako idealnym domu...zawsze jest jakieś ale.... ale :) kocham moje zwierzaki cały serduchem i nie zamieniłabym je na inne mimo, że aniołami nie są..... łącznie z Jogusiem diabełkiem i z nim też będzie ciężko się rozstać:(... te półtora miesiąca jak u mnie jest zdaje się, że jest od zawsze.....

Posted

Dziewczyny skontaktujcie się z p. Barbarą koniecznie - pani jest na prawdę zdeterminowana :)

Napiszę jej o operacji Jogiego w czwartek

byliśmy u weta żeby mieć aktualne badania....oczywiście na kreche :smile:

podliczę dzisiaj allegro i coś Ci pewnie przeleję

Posted

[quote name='Jagna78']właśnie dzwoniła do mnie Abrakadbra ...... Jogi ma w CZWARTEK o 8 być na SGGW

No to Jogi...szykuj sie..najpierw operacja, rekonwalescencja ...potem domek...musi byc mega sprawdzony...

Zajrzyjcie do mojego Pepe , pudel emeryt, maly...

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16337902#post16337902

Posted

[quote name='mshume']Oj, bidzia bidzia. Ale to dla jego dobra wszystko :(

Powodzenia....kibicuje...Jogiemy wszystko powinno byc OK!

Przepraszam za milczenie , zalalo nas , zamrazalka w garazu..ledwo zyje ratujac zarlo....

Zajrzyjcie do Jokiego uratowany od eutanazji w ostatniej chwili , malo widzi ale mlodszy niz schron ocenil ...okolo 8 lat ...schron dawal ponad 10 lat???
Dwa pudle Pepe i Joki w jednym DT w W-wie. No mam trzeciego Dudzie u Arktyki pod Toruniem..

http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)?p=16368734#post16368734

Posted

[quote name='coronaaj']Powodzenia....kibicuje...Jogiemy wszystko powinno byc OK!

Przepraszam za milczenie , zalalo nas , zamrazalka w garazu..ledwo zyje ratujac zarlo....

Zajrzyjcie do Jokiego uratowany od eutanazji w ostatniej chwili , malo widzi ale mlodszy niz schron ocenil ...okolo 8 lat ...schron dawal ponad 10 lat???
Dwa pudle Pepe i Joki w jednym DT w W-wie. No mam trzeciego Dudzie u Arktyki pod Toruniem..

http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)?p=16368734#post16368734

:(:(:( nie mogę zaglądać bo mam słabość do pudli.....a jak na razie nic więcej nie mogę wziąźć:(..... 5 psiurów (2 bernardynowate, mix onka i oczywiście pudlica no i teraz jeszcze Joguś) na głowie to i tak sporo

Posted

Jagna78 napisał(a):
:(:(:( nie mogę zaglądać bo mam słabość do pudli.....a jak na razie nic więcej nie mogę wziąźć:(..... 5 psiurów (2 bernardynowate, mix onka i oczywiście pudlica no i teraz jeszcze Joguś) na głowie to i tak sporo

Zagladaj , zagladaj...co to za puidlica? Jest na watku Pudle w Potrzebie , ma watek to ja zagladne???

JOGIEGO wyniki nie takie zle.......Jogi trzymaj sie dzielnie psiaczku...ciotka, moge ci podelsac inne moje watki Dudzia...Jazona...

Posted

mshume napisał(a):
Brawo, Jagna :) Dzięki pilnowaniu diety niunio ma się dobrze :)

:) podziękowania to dla Jogusia....on uwielbia gotowane warzywa i hepatikiem też nie gardzi....a jak bardzo zaczyna wybrzydzać to płatki kukurydziane dostaje z odrobiną jogurtu i też mu smakuje :D

Posted

coronaaj napisał(a):
Zagladaj , zagladaj...co to za puidlica? Jest na watku Pudle w Potrzebie , ma watek to ja zagladne???

...

nie ma bo to moja osobista emerytka:)....ale kiedyś była psem łańcuchowym:( zanim do mnie trafiła
tamte pozostałe też moje :) oprócz Jogusia oczywiście ale i tak kocham go i dbam jak o swojego :)