Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spokojnie dam rade:-) użerałam się z wieśniakami i dresiarzami co to chcieli ode mnie CCty to i z wiariatami chętnymi na darmowego yorka dam rade;-)
na takie smsy nawet nie odpisuje, jak komuś będzie zależeć na psie to zadzwoni i będzie miał sto pytań a nie tylko york? to jaka cena i kiedy moge odebrac ...
A ja znowu pytam czy ktoś mógłby zrobic taki internetowy gotowy plakacik (może to co jest na alleggro plus wyniki badan?) do rozsyłania na maile...każdy ma pewnie mase znajomych na skrzynce, w ten sposob tez sie troche ludzi dowie...

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mały czuje się dobrze.... wariuje za dwóch:) apetyt też mu wrócił... nawet suche jadł :)...... teraz znalazł sobie nowe zajęcie - obgryzanie wiklinowego koszyka Pusi, chyba muszę mu jakiś patyczek z lasu przytargać na te jego piraniowe ząbki :D

Posted

aaa i będziemy miały jeszcze jedną wpłatę od Pani, która chce pozostać anonimowa ale śledzi wątek..... nawet myśli a raczej bije się z myślami o adopcji ale w chwili obecnej jest na etapie przeprowadzki i meblowania no i ma swoje 3 psiury w tym też yoreczkę :) i zdaje sobie sprawę z choroby i opieki nad maluchem

Posted

Ja tez się bardzo cieszę :) wczoraj miałm bardzo obiecujący telefon w sprawie kurdupla ,ale za wiele już sobie nie obiecuje ,lepsze miłe rozczarowanie niż ...juz mi ktoś obiecał ,no cóż takie jest życie .

Posted

dopierp dzis trafiłam na allegro z maluchem, wiem co to znaczy sama mam 2 "wybrakowane " yoreczki, ale nie zamieniłambym ich na inne, kiedy operacja i ile jeszcze brakuję???

Posted

Jagna78 napisał(a):
mały czuje się dobrze.... wariuje za dwóch:) apetyt też mu wrócił... nawet suche jadł :)...... teraz znalazł sobie nowe zajęcie - obgryzanie wiklinowego koszyka Pusi, chyba muszę mu jakiś patyczek z lasu przytargać na te jego piraniowe ząbki :D

nie patyczki i nie wiklina -uwazaj na drzazgi
najbezpieczniejsze sa jednak gryzaczki ze sklepow zoologicznych dla szczeniat -sprawdz tylko gdzie produkowane -byle nie " made in china"

Posted

IVV napisał(a):
nie patyczki i nie wiklina -uwazaj na drzazgi
najbezpieczniejsze sa jednak gryzaczki ze sklepow zoologicznych dla szczeniat -sprawdz tylko gdzie produkowane -byle nie " made in china"

gryzaczki ma i też się nad nimi znęca :D...a wikline to on próbuje gryźć i denerwuje go właśnie to że nie daje rady.... tymi swoimi zębiskami ;)

Posted

dorcia44 napisał(a):
Ja tez się bardzo cieszę :) wczoraj miałm bardzo obiecujący telefon w sprawie kurdupla ,ale za wiele już sobie nie obiecuje ,lepsze miłe rozczarowanie niż ...juz mi ktoś obiecał ,no cóż takie jest życie .

też miałam dzisiaj obiecujący telefon....ale też wolę być ostrożna.... w końcu tu o "mojego" księciunia chodzi...on musi mieć jak najlepszy domek na świecie :)

Posted

Słuchajcie, w jednym ogłoszeniu mam wybrać:

Odrobaczanie tak/nie
Szczepienia tak/nie
Wypuszczanie: bez wypuszczania/wypuszczany do ogródka/wychodzący swobodnie
Akceptuje psy: tak/nie
Akceptuje koty: tak/nie
(dom) Bez zwierząt tak/nie
Dzieci: bez dzieci/małe dzieci/starsze dzieci

co zaznaczyć?

Posted

odrobaczony : tak
szczepiony : podobno tak
wypuszczany : w sumie nie
akceptuje psy : tak
akceptuje koty : nie mam pojęcia ale raczej tak :)
(dom) Bez zwierząt : nie
Dzieci: starsze dzieci

to mogę ci powiedzieć z obserwacji :)

Posted

dorcia44 napisał(a):

Wysłam zdjęcia na wskazany przez Ciebie adres, i już się nie odzywam...

Posted

mamatinki napisał(a):
dopierp dzis trafiłam na allegro z maluchem, wiem co to znaczy sama mam 2 "wybrakowane " yoreczki, ale nie zamieniłambym ich na inne, kiedy operacja i ile jeszcze brakuję???

Witaj mamatinki!
My się chyba znamy z wątku innego yoreczka (bardzo dziękuję za Twoje zainteresowanie i chęć pomocy w tamtym przypadku)!
Operacja powinna odbć się natychmiast (zwiększy szanse normalnego funkcjonowania Jogusia), a brakuje ... dużo

Posted

Witamy czwartkowo :)
U nas bardzo wesoło... od wczoraj mam jeszcze jedną paszczę w domu - tz'ta taty sunie( na szczęście na kilka dni)......najbardziej zadowolony jest Jogi :) bo ma w końcu z kim wariować po domu.... pokój wygląda jak po wybuchu :D ...... ale na szczęście wszyscy w nocy spokojnie spali

Posted

odpisałam dzis na kilka maili w jego sprawie, jedna pani nie ma konta na allegro wiec nie kupiła cegiełki ale wpłaciła pieniązki na podane konto i prosi o wysłanie kilku zdjec psiaka i za jakis czas info co u niego, jak przebiega leczenie

Posted

Wczoraj jeszcze porobiłam ogłoszenia (aktualna lista post #552), oprócz tego ogłosiłam Jogiego na yorkowym forum, jednocześnie podając link do cegiełkowego Allegro, więc może ktoś się jeszcze skusi i coś wpłaci. ;)

Fajnie że maluch jest wesoły, oby tak dalej :)