sacred PIRANHA Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 spokojnie dam rade:-) użerałam się z wieśniakami i dresiarzami co to chcieli ode mnie CCty to i z wiariatami chętnymi na darmowego yorka dam rade;-) na takie smsy nawet nie odpisuje, jak komuś będzie zależeć na psie to zadzwoni i będzie miał sto pytań a nie tylko york? to jaka cena i kiedy moge odebrac ... A ja znowu pytam czy ktoś mógłby zrobic taki internetowy gotowy plakacik (może to co jest na alleggro plus wyniki badan?) do rozsyłania na maile...każdy ma pewnie mase znajomych na skrzynce, w ten sposob tez sie troche ludzi dowie... Quote
IVV Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Jagna78']i jeszcze wydarzenie na FB mu zrobiłam :) http://www.facebook.com/event.php?eid=173166676053129 wyslalam zaproszenia do 120 osob ...zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
Jagna78 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 mały czuje się dobrze.... wariuje za dwóch:) apetyt też mu wrócił... nawet suche jadł :)...... teraz znalazł sobie nowe zajęcie - obgryzanie wiklinowego koszyka Pusi, chyba muszę mu jakiś patyczek z lasu przytargać na te jego piraniowe ząbki :D Quote
Jagna78 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 aaa i będziemy miały jeszcze jedną wpłatę od Pani, która chce pozostać anonimowa ale śledzi wątek..... nawet myśli a raczej bije się z myślami o adopcji ale w chwili obecnej jest na etapie przeprowadzki i meblowania no i ma swoje 3 psiury w tym też yoreczkę :) i zdaje sobie sprawę z choroby i opieki nad maluchem Quote
dorcia44 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja tez się bardzo cieszę :) wczoraj miałm bardzo obiecujący telefon w sprawie kurdupla ,ale za wiele już sobie nie obiecuje ,lepsze miłe rozczarowanie niż ...juz mi ktoś obiecał ,no cóż takie jest życie . Quote
sacred PIRANHA Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 trafi sie ten właściwy telefon...napewno się trafi Furciaczkowa zrobiła pierwsza partie ogłoszen, reszte skonczy dzis wieczorem...zobaczycie ze psiak bedzie mial najlpeszy dom pod słońcem! Quote
mamatinki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 dopierp dzis trafiłam na allegro z maluchem, wiem co to znaczy sama mam 2 "wybrakowane " yoreczki, ale nie zamieniłambym ich na inne, kiedy operacja i ile jeszcze brakuję??? Quote
dorcia44 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Z operacją czekamy na zebranie funduszy a powinno być już :( niestety udało nam się zebrać na zdiagnozowanie malucha ale na resztę nie ma na razie nic :( Quote
IVV Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jagna78 napisał(a):mały czuje się dobrze.... wariuje za dwóch:) apetyt też mu wrócił... nawet suche jadł :)...... teraz znalazł sobie nowe zajęcie - obgryzanie wiklinowego koszyka Pusi, chyba muszę mu jakiś patyczek z lasu przytargać na te jego piraniowe ząbki :D nie patyczki i nie wiklina -uwazaj na drzazgi najbezpieczniejsze sa jednak gryzaczki ze sklepow zoologicznych dla szczeniat -sprawdz tylko gdzie produkowane -byle nie " made in china" Quote
Jagna78 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 IVV napisał(a):nie patyczki i nie wiklina -uwazaj na drzazgi najbezpieczniejsze sa jednak gryzaczki ze sklepow zoologicznych dla szczeniat -sprawdz tylko gdzie produkowane -byle nie " made in china" gryzaczki ma i też się nad nimi znęca :D...a wikline to on próbuje gryźć i denerwuje go właśnie to że nie daje rady.... tymi swoimi zębiskami ;) Quote
Jagna78 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 dorcia44 napisał(a):Ja tez się bardzo cieszę :) wczoraj miałm bardzo obiecujący telefon w sprawie kurdupla ,ale za wiele już sobie nie obiecuje ,lepsze miłe rozczarowanie niż ...juz mi ktoś obiecał ,no cóż takie jest życie . też miałam dzisiaj obiecujący telefon....ale też wolę być ostrożna.... w końcu tu o "mojego" księciunia chodzi...on musi mieć jak najlepszy domek na świecie :) Quote
sacred PIRANHA Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 no mówiłam Janie że ja tez miałam dzis nawet fajny telefon... ale wybierzemy najlepszy pod słońcem!!!! Quote
Karolina. Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Słuchajcie, w jednym ogłoszeniu mam wybrać: Odrobaczanie tak/nie Szczepienia tak/nie Wypuszczanie: bez wypuszczania/wypuszczany do ogródka/wychodzący swobodnie Akceptuje psy: tak/nie Akceptuje koty: tak/nie (dom) Bez zwierząt tak/nie Dzieci: bez dzieci/małe dzieci/starsze dzieci co zaznaczyć? Quote
Jagna78 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 odrobaczony : tak szczepiony : podobno tak wypuszczany : w sumie nie akceptuje psy : tak akceptuje koty : nie mam pojęcia ale raczej tak :) (dom) Bez zwierząt : nie Dzieci: starsze dzieci to mogę ci powiedzieć z obserwacji :) Quote
Abrakadabra Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 dorcia44 napisał(a):Ja tez się bardzo cieszę :) wczoraj miałm bardzo obiecujący telefon w sprawie kurdupla ,ale za wiele już sobie nie obiecuje ,lepsze miłe rozczarowanie niż ...juz mi ktoś obiecał ,no cóż takie jest życie . Wysłam zdjęcia na wskazany przez Ciebie adres, i już się nie odzywam... Quote
Abrakadabra Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 mamatinki napisał(a):dopierp dzis trafiłam na allegro z maluchem, wiem co to znaczy sama mam 2 "wybrakowane " yoreczki, ale nie zamieniłambym ich na inne, kiedy operacja i ile jeszcze brakuję??? Witaj mamatinki! My się chyba znamy z wątku innego yoreczka (bardzo dziękuję za Twoje zainteresowanie i chęć pomocy w tamtym przypadku)! Operacja powinna odbć się natychmiast (zwiększy szanse normalnego funkcjonowania Jogusia), a brakuje ... dużo Quote
Jagna78 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witamy czwartkowo :) U nas bardzo wesoło... od wczoraj mam jeszcze jedną paszczę w domu - tz'ta taty sunie( na szczęście na kilka dni)......najbardziej zadowolony jest Jogi :) bo ma w końcu z kim wariować po domu.... pokój wygląda jak po wybuchu :D ...... ale na szczęście wszyscy w nocy spokojnie spali Quote
sacred PIRANHA Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 odpisałam dzis na kilka maili w jego sprawie, jedna pani nie ma konta na allegro wiec nie kupiła cegiełki ale wpłaciła pieniązki na podane konto i prosi o wysłanie kilku zdjec psiaka i za jakis czas info co u niego, jak przebiega leczenie Quote
dorcia44 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 super :) z bazarku tez z 70 zł ,wszystko to za mało ,ale wierze ze jeszcze się uzbiera :) Quote
Karolina. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wczoraj jeszcze porobiłam ogłoszenia (aktualna lista post #552), oprócz tego ogłosiłam Jogiego na yorkowym forum, jednocześnie podając link do cegiełkowego Allegro, więc może ktoś się jeszcze skusi i coś wpłaci. ;) Fajnie że maluch jest wesoły, oby tak dalej :) Quote
mshume Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Są wpłaty na subkonto, nie jest to bardzo dużo, ale coś. Czekam na specyfikację i zaraz to wkleję :) Quote
Abrakadabra Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dziewczyny, dzieki za ogłoszenia ! Za bazarki ! Selendze za allegro cegiełkowe... (malutek ma zebrane 50zł). http://allegro.pl/show_item.php?item=1451442275 Quote
Recommended Posts