Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, dostałam zaproszenie i zaglądam! Piękny pies, bardzo podobny do mojego Sonego! Ponieważ jedna z moich podopiecznych, Tina, znalazła dom, przekażę jej deklarację - 20 zł - na Plamkę! Poproszę na PW o dane do przelewu! Ale myślę, że powinniście szukać tańszego hotelu! 450 zł za miesiąc to bardzo dużo! Polecam Furciaczkową - ma wspaniałą rękę do dużych psów z problemami!

Posted

[quote name='agusiazet']Witam, dostałam zaproszenie i zaglądam! Piękny pies, bardzo podobny do mojego Sonego! Ponieważ jedna z moich podopiecznych, Tina, znalazła dom, przekażę jej deklarację - 20 zł - na Plamkę! Poproszę na PW o dane do przelewu! Ale myślę, że powinniście szukać tańszego hotelu! 450 zł za miesiąc to bardzo dużo! Polecam Furciaczkową - ma wspaniałą rękę do dużych psów z problemami![/QUOTE]

Serdecznie dziękujemy :) chcemy go zabrać jak najszybciej, a u Murki mamy kolejkę . Kwestia jest jeszcze odpowiedniego kojca dla Plamy . Co do problemów to w wypadku tego psa przeczytanie pierwszego postu nie wystarczy , trzeba przeczytać pierwsze 3 strony żeby sobie o nim wyrobić zdanie.

Posted

Mam u Furciaczkowej mieszankę molosa z wilczurem lub jeszcze z czymś, wyciągniętą z Zamościa. Iwa, bo tak suka się wabi, w pierwszym hotelu za 450 zł miesięcznie dostała łatkę agresywnej, choć rokującej nadzieję na poprawę. U Furciaczkowej bawi się z kotami, potrzebuje silnej ręki, jak to duży pies, ale ta potrafi ją poskromić! Jestem pewna, że jeszcze będą z niej ludzie i będzie mieć własny, cudowny dom! Mój Sony, bardzo podobny do Plamki, też jest psem z charakterem i choć starszy z niego pan (12 lat) potrzebuje ruchu i zajęcia, może te typy tak mają!

Posted

dziekujemy wszystkim :)
numer konta będzie jak uzbieramy deklaracje.

Tańszych hotelów pustych nie ma, jest wolne miejsce u Murki, to jedyna szansa dla Plamy

[COLOR=red][B]DEKLARACJE[/B][/COLOR]
[B]STAŁE
OD LUTEGO[/B]
15 zł- kaa
20 zł- madzia828
10 zł- memory
10 zł- anna10025
30 zł- Cleo2008
10 zł- BasiaD
30 zł- P. Jola z Gdańska
20 zł-agusiazet

[B]OD MARCA[/B]
20 zł- maruda666

razem 165 zł, brakuje 285 zł

[B]JEDNORAZOWE[/B]
x zł- Poker
10 zł- magenka1
20 zł- Javena

Posted

Polecam hotel w Brzyściu koło Mielca, ostatnio były miejsca!

[URL]http://hotelterier.pl/strona01.htm[/URL]

Mam tu psa i kota, polecam bez zastrzeżeń! Mój własny też z tego hotelu korzysta!

Posted

[quote name='ela40']Witam

Tak jak obiecalam zagladam do Plamki.
Ja mogę na dzień dzisiejszy zadeklarowac trzy mies po 20 zl czyli luty, marzec i Kwiecień[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy.

Posted

Bardzo dziękuję Wam za obecność . Co do konta to zbieramy na konto Pianki, kilka postów wyżej , napisała że poda jak będzie więcej deklaracji.

Posted

[quote name='Pianka']a zapomniałam dostałam maila o Plame z ogłoszenia z szerloka
tylko obawiam sie, ze nic z tego, bo musiałby zostawać sam[/QUOTE]

To już 3 dom z ogłoszeń tylko czemu ciągle to nie to. :( Wciąż brakuje dużo do wyjazdu.

Posted

Deklaracja

JJD - Mogę zadeklarować 300zł/m-c przez najbliższe 3 m-ce, od stycznia do marca włącznie. Po tym czasie, jeśli dom się nie znajdzie 150zł/m-c.

Ogromne dzięki to milowy krok w zbieraniu deklaracji.

Stałych deklaracji comiesięcznych , potrzeba jeszcze na 135 zł . Trzymaj się psinko jeszcze tylko troszke brakuje .

Posted

dziękujemy

nie wiedziałam jak zapisac tą deklaracje, wiec wpisałam normalnie na 150 zł co miesiac + 450 zł jako jednorazową wpłate.
Będzie mi łatwiej :)

[COLOR=red][B]DEKLARACJE[/B][/COLOR]
[B]STAŁE
OD LUTEGO[/B]
15 zł- kaa
20 zł- madzia828
10 zł- memory
10 zł- anna10025
30 zł- Cleo2008
10 zł- BasiaD
30 zł- P. Jola z Gdańska
20 zł-agusiazet
150 zł- JJD

[B]OD MARCA[/B]
20 zł- maruda666

razem 315 zł, brakuje 135 zł

[B]OKRESOWE[/B]
20 zł- ela40- przez 3 miesiace

[B]JEDNORAZOWE[/B]
x zł- Poker
10 zł- magenka1
20 zł- Javena
450 zł- JJD

Myśle, ze już moge wysyłac numer konta, mam nadzieje, ze tą końcówke jakoś dozbieramy, bo znajac życie, pewnie i tak po jakimś czasie jakies deklaracje poodpadają. I jakos bazarkami trzeba będzie gonić,

Posted

Dziękuje za numer konta, właśnie otrzymałam i zrobiłam przelew.
Wpłaciłam za pół roku.

Zgodnie z obietnicą podaję swoje konto PayPal:

[email][email protected][/email]

Jeśli ktoś z zagranicy zechce skorzystać - chętnie będę pośredniczyć, przekazując natychmiast pieniążki na konto Pianki.
Oczywiście potwierdzę otrzymanie na wątku, a na życzenie udostępnię skan z przelewu na konto polskie.
Dla unikniecia dodatkowych kosztów przy przesyłce z PayPal proszę korzystać z zakładki 'krewni i znajomi'.

Posted

[quote name='memory']Dziękuje za numer konta, właśnie otrzymałam i zrobiłam przelew.
Wpłaciłam za pół roku.

Zgodnie z obietnicą podaję swoje konto PayPal:

[email][email protected][/email]

Jeśli ktoś z zagranicy zechce skorzystać - chętnie będę pośredniczyć, przekazując natychmiast pieniążki na konto Pianki.
Oczywiście potwierdzę otrzymanie na wątku, a na życzenie udostępnię skan z przelewu na konto polskie.
Dla unikniecia dodatkowych kosztów przy przesyłce z PayPal proszę korzystać z zakładki 'krewni i znajomi'.[/QUOTE]
wrzuciałam twój cytat na poczatek watku, na wszelki wypadek jakby ktoś zza granicy, niezalogowany tu zaglądał i chciał pomóc

Posted

przepraszam za off topic, ale w ferworze dzisiejszego szoku zapomnialam o wszystkich innych psach...
zajrzyjcie pls
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne[/url]!!!