mala_czarna Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Kana napisał(a):Nikt się Mantą nie zachwyca :( Kana, co Ty się przejmujesz :) Ty weź wejdź na wątek mojego dziada Spajka (ten co z Malinką jest i szczeniorami od Salo). Brzydki, sierść powyrywana, a dziewczyny pieją, że to śliczny psiak jest :) Quote
tripti Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Kana napisał(a):Nikt się Mantą nie zachwyca :( poczekaj spokojnie, Manta musi trafić na swój typ i miłość od pierwszego wejrzenia, moją Melcią też nikt się nie interesował :) Quote
Marycha35 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 przepraszam Was, ale to już przekracza wszelkie granice, co robią ludzie w naszym kraju ze zwierzętami, na co pozwala kiepskie prawo: http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!! Quote
tripti Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Atomowka napisał(a):Zobaczymy co Kinia na to no właśnie co Kinia na to? ;) Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kana napisał(a):Nikt się Mantą nie zachwyca :( Ja się zachwycam, ale..... mój post oczywiście wczoraj nie wszedł..wrrrrr.....zaczynam to traktowac jak standard niestety. Manta jest fajna sunia. Nie wiem czemu telefonu jeszcze się nie urywają :) Quote
Kinia1984 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 tripti napisał(a):no właśnie co Kinia na to? ;) kiniaczeka na telefon od kolezanki Atomowki:) Quote
Kinia1984 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 wizyta umowiona na czwartek:) Kana ja patrze ze Manta to tak wysmuklała:) nie jest juz taka kluska:) Quote
mala_czarna Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Wiedziałam, jak tylko Martyna zobaczyła Malinkę, że coś z tego będzie!! Quote
malvaaa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 miałam egzaminy w weekend i nie miałam jak zajrzeć na wątek, dzisiaj wchodzę a tu takie wiadomości :) mam nadzieje że Malince się poszczęści, trzymamy kciuki :) A Manta widzę że się świetnie dogadała z nową podopieczną :) psiaki mają zdecydowanie lepszy stosunek do psów niż do ludzi, jak do tej pory tylko otaczały je inne psy więc nauczyły się jak sobie z nimi radzić, jak widać Malinka najlepiej :) eh, dobrze że wszystkie są już w ciepłych domkach... wczoraj coś mnie podkusiło i przejechałam się tam gdzie były, sprawdzić czy nie ma żadnego psiaka, no i na szczęście nie ma, miejmy nadzieje że się to nie powtórzy... Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kinia1984 napisał(a):wizyta umowiona na czwartek:) Kana ja patrze ze Manta to tak wysmuklała:) nie jest juz taka kluska:) Trzymam kciuki!!!! Kana napisał(a):Tak Manta robi się parówko jamnikiem :) :):):):):) Quote
Tattoi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Malina przeszła wczoraj przyspieszony kurs chodzenia na smyczy. I juz umie :-) Quote
tripti Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Tattoi napisał(a):Malina przeszła wczoraj przyspieszony kurs chodzenia na smyczy. I juz umie :-) nie robi osiołka i nie chce sobie głowy urwać ;)? Quote
Ellig Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 mala_czarna napisał(a):Wiedziałam, jak tylko Martyna zobaczyła Malinkę, że coś z tego będzie!! Kciuki, kciuki, kciuki i jeszcze raz kciuki!!!!!!!:) Quote
Tattoi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 tripti napisał(a):nie robi osiołka i nie chce sobie głowy urwać ;)? Chciała, ale krótko. Zobaczyła, że Rudy idzie i nic mu sie od sznurka nie dzieje. Zreszta przy jej gabarytach opór był bezcelowy. Poza tym powiedziałam jej : "Malina- jeszcze czterech takich cymbałów musze nauczyć, więc nie zawracaj głowy, bo nie mam czasu. Bądź kobietą- daj przykład. Poza tym widziałam, jak zachrzaniasz po schodach tam i z powrotem po całej lecznicy, więc nie oszukuj." No i poszło:-) Quote
obraczus87 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Kana napisał(a):O kurde :) Nas nauka czeka jutro. :cool3: Powodzenia :) !!!! Tattoi napisał(a):Chciała, ale krótko. Zobaczyła, że Rudy idzie i nic mu sie od sznurka nie dzieje. Zreszta przy jej gabarytach opór był bezcelowy. Poza tym powiedziałam jej : "Malina- jeszcze czterech takich cymbałów musze nauczyć, więc nie zawracaj głowy, bo nie mam czasu. Bądź kobietą- daj przykład. Poza tym widziałam, jak zachrzaniasz po schodach tam i z powrotem po całej lecznicy, więc nie oszukuj." No i poszło:-) Heheheh :).. Quote
obraczus87 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ja przypomne, że cały czas potrzebujemy wsparcia finansowego :( Na kiedy Bambino planuje umówić mamusię na sterylkę??:) Quote
tripti Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 zapytałam Bambino i odpowiadając na Twoje pytanie wiadomość od Bambino: "Melba cieszy się ze są inne psiaki, ale Mika jest na razie wystraszona i nie wychodzi z szafy. Tylko jak nie widzę to zrobi siku i kupę w domu. Nie ma na razie mowy o jakichkolwiek zabiegach przy Mice. Też pozdrawiamy" Mika - to mama szczeniaków :) tak jeszcze przypomnę chyba sama dla siebie ;) Quote
obraczus87 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Acha i wszysko jasne :) Malinka, Melba, Mika i Manta :) Quote
wiga138 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Potrzebuję pomocy dla porzuconej suni....w moim banerku - SORRY, po ośmiu latach wróciła do schronu........:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Kinia1984 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 blagam zajrzyjcie...psiak wpadl pod pociag , jest w spiaczce farmakologicznej, stan ciężki... http://www.dogomania.pl/threads/200978-Natychmiastowa-pomoc-potrzebna……mały-piesek-pod-kołami-pociągu....?p=16185072#post16185072 Quote
obraczus87 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Kinia1984 napisał(a):blagam zajrzyjcie...psiak wpadl pod pociag , jest w spiaczce farmakologicznej, stan ciężki... http://www.dogomania.pl/threads/200978-Natychmiastowa-pomoc-potrzebna……mały-piesek-pod-kołami-pociągu....?p=16185072#post16185072 Niestety piesek odszedl... :( Quote
Recommended Posts