szafra Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cieszę się, że Szakira będzie miała dom !!!! :multi::multi::multi: Quote
Paula95 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [quote name='Aldrumka']Paula zaprosiłaś mnie już miesiąc temu; wpadła z opóźnieniem i bede zaglądać[/QUOTE] Dziękuję. :) Quote
Marylin Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A jak Pitka? Czekam na info o tym, że ona pojechała do dwojego domku... Quote
Paula95 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Marylin']A jak Pitka? Czekam na info o tym, że ona pojechała do dwojego domku...[/QUOTE] Przepraszam. Zapomniałam napisać. Pitusia miała jechać jutro. Ale okazało się, że ma przepuklinę i trzeba ją wyleczyć... Quote
Marylin Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Paula95']Przepraszam. Zapomniałam napisać. Pitusia miała jechać jutro. Ale okazało się, że ma przepuklinę i trzeba ją wyleczyć...[/QUOTE] O boshe... biedna Pitusia :-( Długo potrwa leczenie? A nowi Państwo nie chcieli u siebie jej leczyć? Quote
Paula95 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Marylin']O boshe... biedna Pitusia :-( Długo potrwa leczenie? A nowi Państwo nie chcieli u siebie jej leczyć?[/QUOTE] Jutro jedzie na zabieg. Nie wiem, ile będzie musiała czekać. :( Ech... Państwa nie pytałam, bo pomimo tego, że wiemy, że Pitusia będzie miała tam cudownie. To postanowiliśmy, że nie chcemy wydawać piesków, które są w czasie leczenia. Ale Państwo czekają na Pitulkę i martwią się o nią... Mam nadzieję, że jak najszybciej dojdzie do siebie... Quote
majowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 miałam taaaaka przerwe w zaglądaniu do Gostynia a tu takie wieści najlepsze zakonczenie dnia jakie mogłam sobie wymarzyć Quote
Marylin Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Paula95']Jutro jedzie na zabieg. Nie wiem, ile będzie musiała czekać. :( Ech... Państwa nie pytałam, bo pomimo tego, że wiemy, że Pitusia będzie miała tam cudownie. To postanowiliśmy, że nie chcemy wydawać piesków, które są w czasie leczenia. Ale Państwo czekają na Pitulkę i martwią się o nią... Mam nadzieję, że jak najszybciej dojdzie do siebie...[/QUOTE]Trzymam zatem za małą kciuki, aby zabieg przeszła pomyślnie i szybko wróciła do pełni sił! Quote
Paula95 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Marylin']Trzymam zatem za małą kciuki, aby zabieg przeszła pomyślnie i szybko wróciła do pełni sił![/QUOTE] Pitunia już wróciła do schroniska z zabiegu. Czuje się dobrze. Musi zostać u nas ok.5 dni. Także mam nadzieję, że w weekend pojedzie, bo państwo mówili, że mogliby po nią przyjechać w niedzielę. Mam nadzieję, że jej się uda do tego czasu dojść do siebie. Quote
Marylin Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zdrowiej, zdrowiej malutka bo czeka na Ciebie nowe, wspaniałe życie! Quote
Paula95 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Marylin']Zdrowiej, zdrowiej malutka bo czeka na Ciebie nowe, wspaniałe życie![/QUOTE] I to jest najwspanialsze, że ktoś już na nią czeka. :) Jeszcze raz dziękuję za wizytę. Oby takich więcej było. Quote
Poker Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Chcę Was poinformować ,że mam transport gratisowy z Gostynia do Wrocławia prawie w każdy poniedziałek rano i w przeciwną stronę w piątek wieczorem. W razie potrzeby piszcie na PW. Quote
Paula95 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Poker']Chcę Was poinformować ,że mam transport gratisowy z Gostynia do Wrocławia prawie w każdy poniedziałek rano i w przeciwną stronę w piątek wieczorem. W razie potrzeby piszcie na PW.[/QUOTE] Dziękuję za informację. :) Ale akurat żaden psiak nie jedzie do Wrocławia. [B][COLOR=red]Za to szukamy transportu na ten czwartek na trasie Gostyń/Poznań/Leszno-> Wawa.[/COLOR][/B] Quote
Paula95 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Od 9 sierpnia Szoł przebywa w naszym schronie [IMG]http://atelier18.home.pl/wordpress_ola/wp-content/uploads/2011/08/Szol.jpg[/IMG] Quote
Paula95 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Założyłam osobny wątek informacyjny dla naszych piesków. Proszą na nim nie pisać. Wszelkie pytania proszę zadawać na tym wątku. :smile: Poproszę moderatora, żeby usunął wszystkie posty ze zdjęciami i opisami psów, żeby nie było bałaganu. :smile: Zaglądajcie i podziwiajcie nasze maleństwa. :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212654-Pi%C4%99kn******-ze-schroniska-w-Gostyniu%21W%C4%85tek-informacyjny-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87-w-tym-w%C4%85tku"]http://www.dogomania.pl/threads/212654-Pi%C4%99kn******-ze-schroniska-w-Gostyniu!W%C4%85tek-informacyjny-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87-w-tym-w%C4%85tku[/URL]! Quote
Lacia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 hej piszę trochę nie na temat ale mam problem, może ktoś będzie mógł mi pomóc. Mam do adopcji kilkanaście kociaków. jeden wyrzucony z auta, inny podrzucony pod lecznice, jeszcze inne błąkały się w różnych częściach miasta lub przerażone siedziały ukryte w krzakach. 8 maluchów mam u siebie (z czego 4 jeszcze za małe na adopcje), pozostałe maluchy są rozlokowane w różnych miejscach (lecznice, inne osoby). jest ciężko, bo utrzymanie tych kotów kosztuje, karma, piasek, odrobaczanie pochłania mnóstwo pieniędzy, a miasto Leszno umywa ręce od kotów. Proszę, może znacie kogoś kto chciałby maluszka? albo kto chociaż mógłby takiego kociaka przetrzymać? kotki są różnie umaszczone. są czarne, czarno-białe, biało-szare, jasno-szare, szaro-rude, ciemno-szare, beżowo-białe, rudo-czarne itd. chyba wszystkie możliwe kombinacje:smile: proszę popytajcie znajomych, rodzinę, może akurat ktoś szuka kociaka? wśród kotów są prawdziwe łobuzy, które nie mogą usiedzieć w miejscu i są też takie które wolą być na kolankach. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Nowi opiekunowie otrzymują też dużą zniżkę na sterylizację swojego podopiecznego. Proszę pomóżcie bo sama nie dam rady! :-( Mój tel 603 716 582 jakby ktoś coś wiedział to proszę dzwońcie! Quote
Paula95 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Ja niestety nie znam nikogo, kto chciałby kociaka. U nas w schronie w starym schronie nie ma też kociarni, więc nie możemy żadnego przyjąć. :( Quote
sylwija Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/102463-Lacia"][B]Lacia[/B][/URL] załóż wĄtek na miau.pl może ktoś z okolicy pomoże [/B] Quote
Macia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 W okolicy niestety raczej jesteśmy tylko my (z czego tylko Ania-Lacia może trzymać koty), a nawet jak ktoś się zajmuje kotami to nie ma miejsca już. Ogłoszenia są tylko chętnych brak. Quote
Paula95 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Tak, na miau warto dać ogłoszenie. Quote
Paula95 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Malutka Kimi zamieszkała w BDT u Nutusi! :loveu: [IMG]http://img837.imageshack.us/img837/706/img7471o.jpg[/IMG] Quote
Paula95 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Mani2000']zrobię wam teksty do ogłoszeń ok?[/QUOTE] O super. :) Rewelacyjnie, bo ja talentu do tekstów nie mam. :( Quote
Onaa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zapisuję się na wątek. Pewnie i Iguni by się przydał dt :(. Quote
Recommended Posts