Husky4ever Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Vicky, w takim razie proszę o wieści z DS Dejzi na PW, bo przyznam szczerze, że ja żadnych nie dostaję. ;) Quote
Paula95 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 vicky1792 napisał(a):TAKKK tych oczu to po prostu nigdy nie zapomne!:D O Dejzi same pozytywne wieści odbieram, broi na całego :) To świetnie, że jest szczęśliwa, bo jej ostatnie miesiące w schronisku były straszne... Okropnie je przeżywała. :( Quote
Paula95 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Ciocie, pilnie potrzebna wasza pomoc! Poszukuję chętnej osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w miejscowości Palmiry- to ok.25km od Warszawy. Warszawskie ciocie, liczę na was!:smile: Pisze proszę na PW lub 607350567, jeśli możecie podjechać na wizytę lub jeśli znacie zaufaną osobę, która mogłaby sprawdzić dom. Malutka Emi czeka... Quote
terra Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Wstaw powyższa prośbę do wątków w dziale mazowieckim. Na pewno któraś cioteczka pomoże albo coś podpowie. Quote
Paula95 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 terra napisał(a):Wstaw powyższa prośbę do wątków w dziale mazowieckim. Na pewno któraś cioteczka pomoże albo coś podpowie. Dziękuję. :) Ciocia się znalazła, wizyta jutro. Quote
Paula95 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Rewelacyjna metamorfoza! Tak nasz Ben wyglądał, gdy trafił do schroniska: A tak wygląda po 5 miesiącach w nowym domu! Miło się patrzy na takie zmiany. :) Quote
szafra Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Pięknie wypiękniał ten Wasz Ben. Głaski dla GOSTYNIAKÓW :lol::lol:. Quote
sylwija Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 miło - to mało powiedziane :) powodzenia dla reszty:) Quote
Paula95 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 25 lipca została znaleziona młodziutka, czarna sunia- nazwana Bunią. Od dziś w schronie jest także nowy piesek, ale nie mam jego zdjęć. :( Quote
Igam Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Paula95']Ciocie, pilnie potrzebna wasza pomoc! Poszukuję chętnej osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w miejscowości Palmiry- to ok.25km od Warszawy. Warszawskie ciocie, liczę na was!:smile: Pisze proszę na PW lub 607350567, jeśli możecie podjechać na wizytę lub jeśli znacie zaufaną osobę, która mogłaby sprawdzić dom. Malutka Emi czeka... Czy to jeszcze aktualne? Szukać kogoś wprawionego w p/a? Quote
Paula95 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Igam napisał(a):Czy to jeszcze aktualne? Szukać kogoś wprawionego w p/a? Nie, nie już nieaktualne. Mała Emi jedzie jutro do domu! :) Quote
Paula95 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Malutka Emi jest właśnie w drodze do nowego życia! :loveu: Quote
szafra Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Trzymam kciuki za Emi i jej nowy dom :multi::multi::multi:. Quote
Paula95 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 szafra napisał(a):Trzymam kciuki za Emi i jej nowy dom :multi::multi::multi:. Emi dojechała do domu ok. 17. Wszystko obwąchała, przechadzała się po domu, a najlepszy kontakt złapała z chłopczykiem(5 lat). :) Quote
Paula95 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Gucio i Gutka zostali dziś znalezieni razem w jednej z pobliskich wsi. Ciocie, czy orientujecie się, czy są na forum ciocie - miłośniczki belgów, albo jakieś fundacje owczarków belgijskich? Bo nasz Szogun-post 26- jest w typie. :) Quote
Marylin Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Paula95']Gucio i Gutka zostali dziś znalezieni razem w jednej z pobliskich wsi. Ciocie, czy orientujecie się, czy są na forum ciocie - miłośniczki belgów, albo jakieś fundacje owczarków belgijskich? Bo nasz Szogun-post 26- jest w typie. :) Ten pierwszy psiak jest wg mnie baaaaardzo w typie Foksteriera. Z pewnością są na dogo miłośnicy tej rasy. Wyślijcie im fotkę. Quote
Marylin Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Paula95']Imię: Sara Wiek: 2lata Miasto przebywania: schronisko w Gostyniu(Wielkopolskie) Wątek:brak Sterylizacja: nie Opis: Krótko mówiąc: " No tylko mnie głaskaj!" Mała jest rewelacyjna! Bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Wystarczy ukucnąć, a ona już pakuje się na kolana. Z innymi psami zgadza się bardzo dobrze, zarówno z psami jak i z suczami, ale jak naskoczył na nią inny piesek, to padła na plecy : Poddaje się, tylko proszę nie rób mi krzywdy. Na razie nie ma ochoty się bawić jakimiś zabawkami, bo inne psiaki ganiały za piłką, a ona nie chciała. Już wie, że ma na imię Sara, bo wystarczyło, że ją zawołałam, a ona już za mną biegła. Jest na prawdę kochana. Troszeńkę jeszcze wystraszona, ale na pewno nie jest to to, co na początku. Jeszcze kilka dni i będzie super. To jest sunia, która potrzebuje bardzo dużo miłości... A futerko ma tak mięciutkie...:loveu: Sara jest baaardzo w typie Cocker Spaniela. Napiszcie do miłośników rasy może Asia&Ginger pomoże. Quote
Paula95 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Marylin napisał(a):Ten pierwszy psiak jest wg mnie baaaaardzo w typie Foksteriera. Z pewnością są na dogo miłośnicy tej rasy. Wyślijcie im fotkę. Już go pokazałam na foksiowatych w potrzebie. :) Sara także jest na spanielkowatych. :) Asia wie. Ale mimo wszystko dziękuję. :) Quote
Paula95 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ciociu, proszę zaglądnij. Cezar został uwolniony ze schroniska. Teraz walczy o życie. Ginie w oczach… http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cie%C5%84-boksera-czy-wywinie-si%C4%99-%C5%9Bmierci?p=17379569&posted=1#post17379569 Quote
Paula95 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Po ośmiu latach straciła "dom". Przez blisko dwa lata mieszkała w schroniskowym kojcu. Jej ulubionym zajęciem było siedzenie na budzie skąd wypatrywała swojego człowieka. Uwielbiała spacery z panem Janem. Była mu wierna i oddana. Dziś, w najpiękniejszym dniu jej życia, opuściła schron na zawsze! Przez 2 tygodnie będzie mieszkać w domu tymczasowym u wspaniałej pani Ani. Potem trafi już do SWOJEGO DOMU, PRAWDZIWEGO DOMU!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Aldrumka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Paula zaprosiłaś mnie już miesiąc temu; wpadła z opóźnieniem i bede zaglądać Quote
szafra Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cieszę się, że Szakira będzie miała dom !!!! :multi::multi::multi: Quote
Paula95 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Aldrumka napisał(a):Paula zaprosiłaś mnie już miesiąc temu; wpadła z opóźnieniem i bede zaglądać Dziękuję. :) Quote
Recommended Posts