Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IVV napisał(a):
wrzucilam chlopaka na FB ,ale Jo's wydarzenie na FB jest bardzo potrzebne ;) ona umie je fajnie robic

Tak jak pisała Majqa- potrzebujemy więcej informacji... na peweno wkrótce będzei wydarzenie IVV - gdy tylko przeleci tekst Majqi, zaraz zrobię... Zoran jest już w ciepłej budzie i pod dobrą opieką....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonko,serce mam normalnych rozmiarów:lol: z rozumkiem trochę poniżej normy:lol:

Dziewczyny jeśli potrzebny sweterek dla psiny,nie ma sprawy,tylko przybliżone rozmiary poproszę no i nie wiem kiedy bym sie wyrobiła,bo po pierwsze robie w tej chwili dla sznupka,po drugie okres przedświateczny,więc same wiedzie jaka jazda,po trzecie muszę zdobyć wełenkę,bo moje zapasy się uszczupliły a tu gdzie mieszkam,nie ma pasmanterii a w "użiwanim" nie zawsze nowa jest:lol:.

Posted

Ale się przyjemnie na wątku zrobiło, same moje ulubione dziewczyny!!!:bigcool:
Jeszcze kilku brakuje, ale pewnie się niebawem pojawią!!!:)
Sylwia, czy masz jakiś sweterek lub cokolwiek innego - awaryjnego, aby Zoranowi było cieplej a może gdzieś można kupić w Twojej okolicy, to ja zapłacę.

Widzę, że Aneczko:loveu: chce zrobić, ale to potrwa i poczta też nie działa teraz jak błyskawica :shake:

[quote name='majqa']

Jo, to wobec tego moje pierwsze życzenie dla Ciebie, by tym razem było inaczej! Życzę Ci byś wróciła do domu zadowolona, uśmiechnięta, wypoczęta i buzująca energią. :-)

Muszę się koniecznie podpisać pod tymi życzeniami!!!:cool2:
W tym roku MUSI być inaczej niż dotychczas !!:laugh2_2::laugh2_2:
Jo:loveu:, gdybyś próbowała wrócić do domu przygnębiona lub zmęczona, to od razu Ci zapowiadam, że na moją kanapę zapraszam;).
I po co Ci to?:roflt::roflt::roflt:

Święta będą radosne i wspaniałe!!:x-mas::B-fly::x-mas::B-fly::x-mas:

Posted

IVV napisał(a):
wrzucilam chlopaka na FB ,ale Jo's wydarzenie na FB jest bardzo potrzebne ;) ona umie je fajnie robic

Dziękuję. Reszta ustaleń z Jo poczyniona! :-)

kaja69 napisał(a):
(...) Dziewczyny jeśli potrzebny sweterek dla psiny,nie ma sprawy,tylko przybliżone rozmiary (...)

Witamy Kaju! :-) Oczywiście, baaardzo poprosimy o taką pomoc! Ja czekam na wymiary od Sylwii i czeszę allegro w poszukiwaniu czegóóóś ocieplanego, nieprzemakalnego.

Isadora7 napisał(a):
kurde co to jest:placz::placz::placz:

Co siem stanęło Doruś? :-)

Posted

irenaka napisał(a):
Ale się przyjemnie na wątku zrobiło, same moje ulubione dziewczyny!!!:bigcool:
Jeszcze kilku brakuje, ale pewnie się niebawem pojawią!!!:)
Sylwia, czy masz jakiś sweterek lub cokolwiek innego - awaryjnego, aby Zoranowi było cieplej a może gdzieś można kupić w Twojej okolicy, to ja zapłacę.

Widzę, że Aneczko:loveu: chce zrobić, ale to potrwa i poczta też nie działa teraz jak błyskawica :shake:

Muszę się koniecznie podpisać pod tymi życzeniami!!!:cool2:
W tym roku MUSI być inaczej niż dotychczas !!:laugh2_2::laugh2_2:
Jo:loveu:, gdybyś próbowała wrócić do domu przygnębiona lub zmęczona, to od razu Ci zapowiadam, że na moją kanapę zapraszam;).
I po co Ci to?:roflt::roflt::roflt:

Święta będą radosne i wspaniałe!!:x-mas::B-fly::x-mas::B-fly::x-mas:

Oj, muszą być lepsze bo, po pierwsze mam takie poparcie tutejszych Aniołów :angel::lilangel::lilangel:,a poza tym nie chcę kanapy, brrrrrrrrrrr :nono::nono::nono: ....

Posted

Już odpisuje na wszystkie pytania:Zoran bezproblemowa psina Majcia pytała jak z sikaniem?mocz mocna cytryna nasikane było w kojcu 3 razy a potem jak juz biegał to nie liczyłam bo tak się wściekał,że momentami nie wiedziałam gdzie jest oczywiście z Niunią i moją Fionką!i biegiem za nimi ale pilnuje się domu zapoznał się z moim mężęm najpierw lekko go powąchał ale w pozycji "w razie co daje dyla"a potem to juz taki przyjaciel,że poszedł z nim po drzewo.Irenko dziś nie zakładałam mu nic bo nie chciałam go stresować znalazłam sweter mojego męża i to mu chyba założymy pod warunkiem,że będzie chciał nosić!Tak bardzo jest kontaktowy i tak mi mówiła Majcia,że psina super i tak jest!Zaraz przesyłam zdjęcia mam nadzieję,że przejdą!

Posted

Majciu zapomniałam bo jak on tak szalał chyba ze 4 godziny to ja potem weszłam do domu na herbatę i podziwiałam ich z okna i robiłam zdjecia bo to jeszcze nie koniec sesji tylko juz ikonka weszła jeszcze raz spróbuję!wybaczcie cioteczki z tej radości zapomniałam!!!jutro zmierzę!!!koniec jest ikonka i już nic nie przejdzie!jutro spróbuję wysłać!Majciu skąd Ty bierzesz takie psinki jak to mówią "jaki właściciel taki pies"tzn.mam na myśli właściciela naszą Majcie,żeby wszyscy wiedzieli to jest samo CUDO!!!!Już przepadłam!!!

Posted

Czułam, że jest przekochany... Jak na mnie spojrzał spod pochylonej, zestrachanej główki, gdy tam... po niego weszłam.... eh... serce pękało. W tle podniesiony, bełkotliwy głos, a w mojej głowie - Chodu, chooodu!!!

Posted

Jeszcze smutasek z niego, ale widać, że jak z Niunią biega:):) to humor ma lepszy!!
Sylwuś, zwróć uwagę na to sikanie, jak będzie często sikał, to trzeba będzie pokazać Zorana wetce.
Tylko oczywiście nie teraz, bo to może być tylko stres.

Posted

[quote name='majqa']Czułam, że jest przekochany... Jak na mnie spojrzał spod pochylonej, zestrachanej główki, gdy tam... po niego weszłam.... eh... serce pękało. W tle podniesiony, bełkotliwy głos, a w mojej głowie - Chodu, chooodu!!!

Zobacz na to drugie zdjęcie, które zrobiła Sylwia z okna.
Taki żal w oczach, że on jest na zewnątrz:-(:-(
Nie dość, że piękny:loveu::loveu: , to jeszcze te uchole CUD!!!:loveu::loveu:

Posted

..., bo to wersja podkołderna jest Irenko! ;-)

Sylwio, powiadasz, od p.Hani? :roll:
OK, to ja sobie z p.Hanią :loveu: porozmawiam... :roll:
Aha, czyli jest 100zł, dopłacam do tego 12zł (zaraz zrobię Ci przelew) i mamy uregulowany pobyt przez resztę dni grudnia.

Zaraz to wszystko ujmę w rozliczeniu.

Edit:
Prawdopodobnie jutro (ooops, dziś) Sylwia zabierze Zorana do pani doktor to dowiemy się nieco więcej (w tym i o wieku). Już dodręczyłam Sylwię na PW listą moich próśb do pani doktor.

Posted

Dziewczyny - Wy mi chyba zamawiacie cuda pod wycieraczkę,co? Przyznać się :evil_lol:! - właśnie 5 minut temu małżeństwo od którego wynajmuję mieszkanie przyjechało specjalnie z życzeniami świątecznymi ( plus czekoladki i szampan - z wstążeczkami, w kolorowych papierkach, oczywiście!) - powiedzieli, że mnie kochają (jejku - po trzech latach to chyba jednak coś znaczy, szczególnie, ze nigdy wcześniej tego nie robili :oops:;=)....)... a może ja po prostu zaczęłam ponownie marzyć :cool3::cool3::cool3:

Ale tam, cokolwiek to jest, biorę, bo miłe :loveu::loveu::loveu::loveu: - czego i Wam życzę :calus::calus::calus:

Posted

majqa napisał(a):
..., bo to wersja podkołderna jest Irenko! ;-)

Sylwio, powiadasz, od p.Hani? :roll:
OK, to ja sobie z p.Hanią :loveu: porozmawiam... :roll:
Aha, czyli jest 100zł, dopłacam do tego 12zł (zaraz zrobię Ci przelew) i mamy uregulowany pobyt przez resztę dni grudnia.

Zaraz to wszystko ujmę w rozliczeniu.

Edit:
Prawdopodobnie jutro (ooops, dziś) Sylwia zabierze Zorana do pani doktor to dowiemy się nieco więcej (w tym i o wieku). Już dodręczyłam Sylwię na PW listą moich próśb do pani doktor.

Izuś, jak już dręczyłaś Sylwunię, to zapytam, czy nie można zrobić badania moczu?
Bo tym razem mnie to dręczy;), dorzucę extra coś do przelewu.
Jeżeli dziś Sylwia jedzie do wetki, to może uda się złapać mocz?

A cóż to za Hania;) która, tak za placami wszystkich śmiała;) wysłać przelew?
Jakaś samowolka?:cool3: Już widzę jak z Hanią rozmawiasz i "paskiem ciągniesz":megagrin::megagrin:
A na samą myśl, jak Hania się przestraszy, wręcz zaśmiewam się do łez:roflt::roflt:
Ja też proszę o konto do przelewu, jak ma iść do Sylwii.

jogolcia@pdx napisał(a):
Dziewczyny - Wy mi chyba zamawiacie cuda pod wycieraczkę,co? Przyznać się :evil_lol:! - właśnie 5 minut temu małżeństwo od którego wynajmuję mieszkanie przyjechało specjalnie z życzeniami świątecznymi ( plus czekoladki i szampan - z wstążeczkami, w kolorowych papierkach, oczywiście!) - powiedzieli, że mnie kochają (jejku - po trzech latach to chyba jednak coś znaczy, szczególnie, ze nigdy wcześniej tego nie robili :oops:;=)....)... a może ja po prostu zaczęłam ponownie marzyć :cool3::cool3::cool3:

Ale tam, cokolwiek to jest, biorę, bo miłe :loveu::loveu: - czego i Wam życzę :calus::calus::calus:

A to Ty nie wiesz, że my czarownice?:evil_lol::evil_lol:
Fruwamy se;) na miotłach i patrzymy gdzie by tu coś wyczarować:roll:
Ale czasami robimy też psikusy;). Na Twoim miejscu piernikiem bym gnała i sprawdzała, czy ten szampan jeszcze stoi:cool3:
Pychotka taka:eviltong:, że miałyśmy z Izą ochotę z rureczkami podpiąć się do niego:wink:

Posted

.... no i siem nie udało moje czarownice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - pan babelkowy będzie czekał na lepsze czasy (tak troszkę marzę o wspólnym spotkaniu w pięknym miejscu, w doborowym towarzystwie....) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:... trzymajcie proszę kciuki za podróż - nie znoszę samolotów, chociaz latam dosyć często...nie da rady bez :drinka: tylko potem jest :oops2:...