Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Skarbie... :iloveyou: Sytuacja finansowa niewesoła ale czuję ogromną ulgę, że udało się Zorana zgarnąć, że on sam okazał się taki uległy (mogło być różnie).
Boli mnie, że zobaczyłam tam to szczenię, dla którego pani zabrała mleko, jego krótkowłosą matkę z powyciąganymi cycuchami... Nie mogę też zapomnieć o mix once.
Szlag niech to... :-(

Posted

Na 1 stronie = zdjęcie z bardakiem podwórkowym = miejsce, gdzie jest mix onka. To do niej, do budy ładował się Zoran. Z opisu pani właściciele... no właśnie... :roll:

Zoran tułał się po miejscowości, zachodząc o do swojego, że tak się wyrażę właściciela (to już jest inne miejsce, ponoć zabrano go tu dzień, dwa wcześniej) i albo tam się załapał na cieplejszy kąt i żarełko albo nie....
I w tym miejscu jest właśnie ta suka astowata i jej szczenię.

Jaśniej:
1 miejsce - mix onka (wciąż jest), długowłosy, czarny psiak (za TM), mały psiak, którego zgarnęłam (trafił pod opiekę FNiZ), czyli tu została już tylko mix onka;
2 miejsce - suka astowata, szczenię
Zoran błąkał się między 1 i 2 miejscem.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Już zadecydowałam!wszystkie ciocine biedulki które przyjechały do mnie jeszcze w tym roku będą płacić 300zł i w Nowym Roku.

Oj, Sylwunia... Dziękuję!!!:-)

sacred PIRANHA napisał(a):
podrzucam Zorana!!!!

Dziękujemy i witamy!:-)

Posted

Majqo - oczywiście, że możemy poczekać :eviltong: ...I zupełenie się zgadzam z tym o czym piszesz... już widziałam na dogo akcje na szybko (za szybko), które tylko powodowały późniejsze problemy...

Wiem, że zdecydujesz w odpowiednim momencie, i wtedy ja się włączę (niestety pieniadze wsystkie wydałam na ten miesiąc, więc na razie tylko tak :-(). W poniedziałek lecę do LA na święta ( tam są teraz moi Staruszkowei u brata), więc będę miała mało czasu, żeby zaglądac na dogo (wszyscy czekaja na mnie z przygotowaniami :shake:)...ale na pewno zajrzę chociaż raz...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Już zadecydowałam!wszystkie ciocine biedulki które przyjechały do mnie jeszcze w tym roku będą płacić 300zł i w Nowym Roku.

To ja wpłacę na dobry początek 100,00. Przelew pójdzie w poniedziałek.
Sylwuś:loveu:, a jak nasz Zoran się dzisiaj czuje:-(
Chciałam mu jakiś kubraczek jeszcze sprezentować, ale nie mam jak szybko Ci go dostarczyć. Masz jakąś opcję awaryjną? Jakiś sweterek, lub kubrak na jego miarę:shake:

Posted

Jo :loveu:, daj spokój, każda pomoc jest na wagę złota, nie tylko finansowa. :-)
Kieszenie też mają swoją skończoną pojemność. ;-)
A teraz myśl już tylko o wyprawie do Twoich Bliskich i świętowaniu, wyłącznie świętowaniu!!! :lol:

Posted

majqa napisał(a):
Jo :loveu:, daj spokój, każda pomoc jest na wagę złota, nie tylko finansowa. :-)
Kieszenie też mają swoją skończoną pojemność. ;-)
A teraz myśl już tylko o wyprawie do Twoich Bliskich i świętowaniu, wyłącznie świętowaniu!!! :lol:

Dzięki Majquś :loveu: - muszę sobie to inaczej ustawić od przyszłego miesiąca, bo inaczej nie zostaje na właśnie takie nagłe przypadki ( chociaż wszędzie gdzie dałam to sytuacje były krytyczne)... ehhh, nie lubię Grudnia, i zobaczymy z tym świętowaniem ( pewnie będę totalnie wykończona i marząca o powrocie do domu - tak już mam od lat :-()...

Posted

[quote name='irenaka']To ja wpłacę na dobry początek 100,00. Przelew pójdzie w poniedziałek. (...)
Jeny, Irenko... :-( Nie wiem, czy to najlepszy pomysł jeśli chodzi akurat o Ciebie... :-(

[quote name='jogolcia@pdx'](...) pewnie będę totalnie wykończona i marząca o powrocie do domu - tak już mam od lat :-(...
Jo, to wobec tego moje pierwsze życzenie dla Ciebie, by tym razem było inaczej! Życzę Ci byś wróciła do domu zadowolona, uśmiechnięta, wypoczęta i buzująca energią. :-)

Sylwuś, czy mogłabyś zmierzyć Zoranka tak jak kiedyś Bingo?

Posted

Już odpowiadam!Zoranek nie szczeka czeka jak podejdę do kojca ale z daleka jak mnie widzi macha troszkę ogonkiem!jest bardzo spokojny,ułożony "klasa"chłopak!Jutro pójdziemy na spacerek (Majciu nie martw sie na terenie posesji)i wtedy go zmierzę!myślę o sweterku?ale będzie ciężko bo wszystkie małe ubranka mojej Julci oddałam biednym dzieciom!Ale coś pomyslę.

Posted

[quote name='majqa']Jeny, Irenko... :-( Nie wiem, czy to najlepszy pomysł jeśli chodzi akurat o Ciebie... :-(

Jo, to wobec tego moje pierwsze życzenie dla Ciebie, by tym razem było inaczej! Życzę Ci byś wróciła do domu zadowolona, uśmiechnięta, wypoczęta i buzująca energią. :-)

Dzięki słonko - może tym razem tak będzie ???? :santagri::santagri::santagri:
Bo chyba jakieś cuda nadchodzą... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie wierzycie? Właśnie kilka minut temu, przygotowując się do lotu i przeglądając potrzebne dokumenty zajrzałam do portfelika, którego używam zawsze w Polsce.... no i już pierwszy cudzik się zdarzył - znalazłam kilkadziesiąt złotych, hihihi:multi::multi::multi:

Zaraz przeleję 50 zł na Zoranka... Majqu, podaj mi Twojego maila Paypalowego, dobra?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

O matko... :-) Coś niebywałego! :-o
Może mimo wszystko zachowaj te 50zł na rozmnożenie? :razz:
Oczywiście podam mail ale rozważ to, co napisałam powyżej.
Raz wtóry dziękuję Jo! :loveu:

Posted

majqa napisał(a):
O matko... :-) Coś niebywałego! :-o
Może mimo wszystko zachowaj te 50zł na rozmnożenie? :razz:
Oczywiście podam mail ale rozważ to, co napisałam powyżej.
Raz wtóry dziękuję Jo! :loveu:

Majqu - Jakoś jeszcze nie miałam szczęścia do rozmnażania mamony:shithappens:, ale skoro tak radzisz to zrobie tak. Znalazłam 70 zł, 50 prześlę, a 20 zostawię na próbę - jak się rozpączkuje to fajnie, a jak nie to w Styczniu będą nowe pieniążki.... lalallala, jak tak dalej pójdzie to polubię Grudzień... :tree1:
O rany, następny cudzik... :huh:Znalazłam kartę kredytową (moją, oczywiście :evil_lol:!), o której zupełnie zapomniałam, więc nie musze się obawiać o jedzonko do końca roku... :siara::siara::siara:

Posted

majqa napisał(a):
Rzeczywiście, najwyraźniej jesteśmy już w kręgu magii świąt! :-)

Lalala, lalala,
do Zoranka z Paypala
leci przesyłeczka mała
żeby psinka w cieple spała
czasem grosz się znaleźć uda
chyba zacznę wierzyć w cuda

Posted

sylwiaso napisał(a):
(...) Jutro pójdziemy na spacerek (Majciu nie martw sie na terenie posesji) i wtedy go zmierzę!(...).

Dziękuję, czekamy zatem na wymiary!