mamanabank Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [video=youtube;nW6nlR16Se8]http://www.youtube.com/watch?v=nW6nlR16Se8[/video] Quote
majqa Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 To jest najlepszy film reklamowy hoteliku jaki kiedykolwiek widziałam, zwłaszcza oglądany z dźwiękiem!!! Sylwuśka kocham Cię normalnie!!! Normalnie kocham!!! :loveu: :loveu: :loveu: Stateczna Pani Prowadząca Hotelik!!! ;-) Aha, Sylwunia, mój mąż pyta, co brałaś, on chce wziąć to samo!!! Quote
majqa Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dziękuję, jeszcze dziś zrobię przelew! :-) Edit: Pieniążki przelane wraz z Niuniowymi. Quote
majqa Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 IVV, z 80zł 31zł zostało dopisane do Zorana! Dziękuję serdecznie za pomoc! :loveu: Quote
Mariat Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='majqa']To jest najlepszy film reklamowy hoteliku jaki kiedykolwiek widziałam, zwłaszcza oglądany z dźwiękiem!!! Sylwuśka kocham Cię normalnie!!! Normalnie kocham!!! :loveu: :loveu: :loveu: Stateczna Pani Prowadząca Hotelik!!! ;-) Aha, Sylwunia, mój mąż pyta, co brałaś, on chce wziąć to samo!!! Zgadzam sie z kazdym slowem powyzej napisanym.Cudo!! Tez chcialabym miec tyle energii:lol: Quote
ela020 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Sylwuśku jakze Ciebie nie kochac? .....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaso Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 miałam łzy w oczach jak obejrzałam filmik nie myślałam,że i mnie tak wzruszy!!!!cioteczki Dziękuje Wam wszystkim za takie miłe słowa Kocham te moje psiaki nad wszystko! Quote
Smyku Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Zazdroszczę , autentycznie zazdroszczę psiakom u Sylwii . Mnie dawno nikt tak nie miział i nie rozpieszczał . Sylwuś , przyjmiesz chociaż na 3 dni na rekonwalescencję psychiczną ? Nawet za siebie zapłacę ! Quote
ela020 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Sylwuś i ja tez cche pobiegac razem z Twoimi psiakami.......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.....Zoranku Ty to masz szczescie.....:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Irenka odstąpi Zoranowi pakiet ogłoszeń. Puścimy kolejną serię. Quote
sylwiaso Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 cioteczki przyjeżdżajcie wymiziam z całych sił Zoranek mi pomoże!!!Uwierzcie mi,że czasami padam bo jest tych ćwoczków 10szt.i każdy chce głupotek!postaram się nagrać filmik jak wypuszczę stadko to dopiero zobaczycie.Buziole od "lasku"dla wszystkich kochanych cioteczek Quote
IVV Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ehhhh :( nie wiem kto zostal ukarany ta decyzja -Irenka czy te wszystkie bidy ktorym tak bardzo pomaga ...:( Zoranek na niedzielny spacer Quote
sylwiaso Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Irenko jeteśmy z Tobą i myślimy!dla mnie to niezrozumiałe sytuacje,że tacy ludzie muszą odejść, paranoja gdzie tu sprawiedliwość!!!!Zoranuś z całych sił ściska ciocie Irenke i wszystkie cioteczki:calus::calus::buzi::buzi: Quote
majqa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Info od Irenki - Zoran jest już zgłoszony do wykupionego pakietu ogłoszeń. Tych jeszcze realnie nie ma, pojawią się Irenka da mi znać. Quote
Recommended Posts