sylwiaso Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Majciu,ale się uśmiałam!!!czy mój Krzyniu wygląda na księcia?chyba ten Pan obok zobaczcie jak jest ubrany!!! Quote
majqa Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 sylwiaso napisał(a):Majciu,ale się uśmiałam!!!czy mój Krzyniu wygląda na księcia? (...) A no ba!!! Wygląda! :-) A widziałaś księcia na czterech łapach, obrośniętego sierścią? ;-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 majqa napisał(a):A no ba!!! Wygląda! :-) A widziałaś księcia na czterech łapach, obrośniętego sierścią? ;-) Ja widziałam! Popatrz na avatara - książę Lulisław Wspaniały ;-) Quote
majqa Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Ja widziałam! Popatrz na avatara - książę Lulisław Wspaniały ;-) Ejże, ejże, Adwokatko Sylwii! :eviltong: A Ty nie masz literówki w informacji, skąd jesteś? Nie powinno być - ... Dreszczowców? :evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 majqa napisał(a):Ejże, ejże, Adwokatko Sylwii! :eviltong: A Ty nie masz literówki w informacji, skąd jesteś? Nie powinno być - ... Dreszczowców? :evil_lol: Już poprawione Majconie kochany - dzięki za sugestię ;-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 majqa napisał(a):Nooo, teraz wygląda bosko! :wink: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: - nie powiem, bo nie chcem obrażać uczuć religijnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Od samego rana cioteczki mi poprawiły humor i teraz mogę iść na spacerek ze śmiechem na ustach i moją gromadką ciocinych ćwoczków!!! Quote
jogolcia@pdx Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 sylwiaso napisał(a):Od samego rana cioteczki mi poprawiły humor i teraz mogę iść na spacerek ze śmiechem na ustach i moją gromadką ciocinych ćwoczków!!! Sylwuś - następna rymowanka będzie dla Ciebie, ale moja mózgownica odmawia posłuszeństwa po całym dniu intelektualnych łamigłówek, hihihihihi... więc - życzę miłego dnia z kochanymi ćwoczkami,a jutro (u mnie) jesteś na cenzurowanym ;-) Quote
irenaka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Wpadłam na moment, żeby się pastwić nad Majqą:evil_lol: Nie wiem, czy wiecie, ale ja to kocham, Iza też ( spróbuj zaprzeczyć:mad:);) Izuś, tylko nie bij ( tu pokorna prośba o wybaczenie), ale wysłałam do Ciebie właśnie przelew z bazarku nr 1-20,00 Oczywiście nic się nie zgadza, bo wpłata Wiedźmy z bazarku nr 1 ( gubisz się już;)) wyniosła 15,00 http://www.dogomania.pl/threads/200010-Masz-szansę-pomóc-Zorankowi-zakończony?p=16211694#post16211694 Quote
majqa Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Aha... Czyli po zaksięgowaniu wpłaty dopiszę po prostu - Wiedźma 20zł. :-) Ja Ci dam dręczenie! ;-) Quote
irenaka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 majqa napisał(a):Aha... Czyli po zaksięgowaniu wpłaty dopiszę po prostu - Wiedźma 20zł. :-) Ja Ci dam dręczenie! ;-) Dokładnie tak!! Dręczenie na dziś zakończone;) Quote
jogolcia@pdx Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 irenaka napisał(a): Dręczenie na dziś zakończone;) Łe tam, a miała być jakąś fajna akcja ;-) Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No właśnie ja też czekałam na tą akcje!!!:laugh2_2::cunao:bo jesteście niesamowite cioteczki! Quote
jogolcia@pdx Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sylwio - rymowanka zaczęta, ale coś mi dzisiaj nie idzie - za dużo na głowie... może jutro, albo w tygodniu... sorry......... Quote
irenaka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Sylwio - rymowanka zaczęta, ale coś mi dzisiaj nie idzie - za dużo na głowie... może jutro, albo w tygodniu... sorry......... Wiesz co mi przyszło do głowy czytając Twoje rymowanki? Że, Ty się Jo:loveu: na tym forum marnujesz;). Może jakiś tekścik dla psa napiszesz? Quote
sylwiaso Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Irenka ma racje!!!!Jo nasza Kochana poetka! Quote
kaja69 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Znowu jestem,żebyście nie myslały,że tu nie zagladam ,podczytuję tu i zawsze mi się humor poprawia:lol:Taka terapia u Zoranka:lol: A jak juz i poezja się ukazała to po prostu nie moge sie doczekać następnego utworu:cool3: Quote
majqa Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 irenaka napisał(a):(...) Że, Ty się Jo:loveu: na tym forum marnujesz;). Może jakiś tekścik dla psa napiszesz? Otototo!!! Czas najwyższy! :-) Quote
jogolcia@pdx Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='majqa']Otototo!!! Czas najwyższy! :-)[/QUOTE] Łoj tam łoj tam, dlaczego marnujesz, mnie jest dobrze jak jest :eviltong: - cholipcia, cioteczki na pomoc, bo cosik mi się widzi, że teraz znalazły sobie nowy obiekt do dręczenia :shake: Quote
jogolcia@pdx Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Nope [url=http://www.picturesanimations.com/writer][img]http://www.picturesanimations.com/w/writer/sch001.gif[/img][/url] Quote
majqa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Na zaksięgowanie wpłaty od Irenki w imieniu Wiedźmy jeszcze czekam. Obecne rozliczenie wygląda tak (przelałam kasę za hotelik): [SIZE=2][COLOR=red][B]214.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] -300zł pobyt w hoteliku (01.11 - 31.01.2011) .................................................. ................ [COLOR=red][B]- 85.50zł[/B][/COLOR] + 5.50zł - majqa ............................ [SIZE=5][COLOR=red][B]- 80zł[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=5] [/SIZE] Quote
Smyku Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Izu , nie denerwuj się tą czerwoną cyferką , uzbieramy . Quote
irenaka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Łoj tam łoj tam, dlaczego marnujesz, mnie jest dobrze jak jest :eviltong: - cholipcia, cioteczki na pomoc, bo cosik mi się widzi, że teraz znalazły sobie nowy obiekt do dręczenia :shake:[/QUOTE] Jeszcze Cię nie zaczęłyśmy dręczyć a Ty już markotniejesz ;) Poczekaj aż się rozkręcimy:evil_lol: [quote name='majqa']Na zaksięgowanie wpłaty od Irenki w imieniu Wiedźmy jeszcze czekam. Obecne rozliczenie wygląda tak (przelałam kasę za hotelik): [SIZE=2][COLOR=red][B]214.50zł[/B][/COLOR][/SIZE] -300zł pobyt w hoteliku (01.11 - 31.01.2011) .................................................. ................ [COLOR=red][B]- 85.50zł[/B][/COLOR] + 5.50zł - majqa ............................ [SIZE=5][COLOR=red][B]- 80zł[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=5] [/SIZE][/QUOTE] Mam nadzieję, że nie wpadłaś w przygnębienie;) Tylko 80,00 na minusie? Spodziewałam się więcej;) I sprawdź przedział czasowy za jaki wysłałaś przelew, bo 300,00 za trzy miesiące to trochę mało.:evil_lol: [quote name='Smyku']Izu , nie denerwuj się tą czerwoną cyferką , uzbieramy .[/QUOTE] Pewnie, że uzbieramy, nie takie minusy na dogo widziałam;). Quote
majqa Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Na minusie 60zł, doszła wpłata od Irenki (w imieniu Wiedźmy). Quote
Recommended Posts