Lili8522 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Klaudus__']I... Po wizycie! Mały ma dom! :) O rany ale szczęśliwy dzień! Dwa pasiaki od Klaudus znalazły dom! A to piątek 13- tego hihi :multi::multi::multi::multi: Quote
hotelamok Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us Quote
hotelamok Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Uploaded with ImageShack.us %20%20Uploaded%20with%20"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us Quote
AgusiaP Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 A można wiedzieć coś więcej na temat tego domku? Quote
bakusiowa Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Klaudus__']I... Po wizycie! Mały ma dom! :) To trzeba opić koniecznie.:chlup::knajpa::drink1::beerchug::drinka::cool2: Quote
Olena84 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 O rany, cudownie! To juz pewne? Napiszcie coś wiecej! Quote
Tofikowa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 a kiedy Rysio pojedzie do nowego domku? byłoby fajnie gdyby Państwo zalogowali sie na dogo :fadein: Quote
Olena84 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Napisalam pw do Rudzi - Bianki, mam nadzieje, ze cos wiecej napisze. Quote
iwoniam Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 no nie mówcie, że Ryszard nasz do domu jedzie, a ja 2 dni off i nic nie wiem... wow! ale się cieszę ! Quote
Klaudus__ Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Pani dokładnie zdzwoni się z Iwoną, ale najprawdopodobniej przyjadą po Niego w środę po południu :) Jutro dokładnie napiszę ;) Quote
Klaudus__ Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A co do domu - to fantastyczny i bardzo świadomy posiadania psiaka. Można powiedzieć,że lepiej nie mógł trafić :lol: W domu jest jeszcze jeden psiak (Rodziców Pani,która adoptuje naszego kawalera) ale niestety Rysio niebawem będzie miał własny dom - gdzie będzie Panem ;) Bo Państwo będą się przeprowadzać do wlasnego domku ;) Quote
Klaudus__ Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Olena84']Brzmi rewelacyjnie! Dla mnie również - a... jutro już środa!! :multi: Quote
AgusiaP Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Klaudus__']A co do domu - to fantastyczny i bardzo świadomy posiadania psiaka. Można powiedzieć,że lepiej nie mógł trafić :lol: W domu jest jeszcze jeden psiak (Rodziców Pani,która adoptuje naszego kawalera) ale niestety Rysio niebawem będzie miał własny dom - gdzie będzie Panem ;) Bo Państwo będą się przeprowadzać do wlasnego domku ;) super bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Quote
Piromanka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ekstra!!!! :multi: Teraz szukamy dla Romka! :cool3: Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 nio, bo slodziak sam został... on nie moze być sam... Moze panstwo wezmą ich obu :( Quote
wojtuś Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Klaudus__']A co do domu - to fantastyczny i bardzo świadomy posiadania psiaka. Można powiedzieć,że lepiej nie mógł trafić :lol: W domu jest jeszcze jeden psiak (Rodziców Pani,która adoptuje naszego kawalera) ale niestety Rysio niebawem będzie miał własny dom - gdzie będzie Panem ;) Bo Państwo będą się przeprowadzać do wlasnego domku ;) [quote name='iwoniam']nio, bo slodziak sam został... on nie moze być sam... Moze panstwo wezmą ich obu :( Iwonia podsunęłaś mi pomysł, pomówię jeszcze dziś z Iwonką z hoteliku. Jak Państwo przyjadą po Rysia, może Iwonka pomówi z nimi i przedstawi Romusia. Gdyby nie teraz, to jak przeprowadzą się do nowego domku - mogliby dołączyć Romusia. No nie wiem... ale spróbujmy .... Quote
monika083 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 super wiesci! Szkoda tylko Romsia, bo pewnie sa z soba zzyci.. Quote
wojtuś Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Rozmawiałem z Iwonką, tak tak pokaże Państwu również Romusia, tylko Kochani - jeszcze Państwo nie dzwonili, trzeba poczekać na ich telefon ....... i ma rację Iwonka - dopiero wtedy się cieszyć i być pewnym domku dla Rysia;) Klaudio a jak ustaliłaś z Państwem - dostali nr tel. do hoteliku i mają dzwonić? Quote
iwoniam Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 tak, powolutku - oby się udało - może rzeczywiście po przeprowadzce znalazłoby się miejsce dla biszkopcika i rudaska ;) wojtuś napisał(a):Rozmawiałem z Iwonką, tak tak pokaże Państwu również Romusia, tylko Kochani - jeszcze Państwo nie dzwonili, trzeba poczekać na ich telefon ....... i ma rację Iwonka - dopiero wtedy się cieszyć i być pewnym domku dla Rysia;) Klaudio a jak ustaliłaś z Państwem - dostali nr tel. do hoteliku i mają dzwonić? Quote
Recommended Posts