Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to niedobrze. wiem że suma wpłacana tego samego dnia dla Fundacji Bernardyn doszła. Mam skan potwierdzenia wpłaty, tylko nie wiem jak go przesłać. Zreszta pewnie to ja muszę załatwiać reklamację.

Posted

karolinasz napisał(a):
no to niedobrze. wiem że suma wpłacana tego samego dnia dla Fundacji Bernardyn doszła. Mam skan potwierdzenia wpłaty, tylko nie wiem jak go przesłać. Zreszta pewnie to ja muszę załatwiać reklamację.

To moze byc tez wina mojego banku, czasem ktos mi przesle wplate, jest po 10 minutach, czasem ja dokonuje zakupu i jest potwierdzenie po 2 dniach! Wiec dzis zobacze, mysle ze powinna juz byc, moze to tez wina Sylwestra i N.R.

Posted

Ja tak może wyskoczę z gruszki ale ten hotelik w którym są chłopaki jest kojcowy tak?
Kojce zewnętrzne czy wewnętrzne?

Może warto rozejrzeć się za tańszym hotelikiem o podobnym standardzie...

Posted

ok, umówmy się że jeśli do jutra nie będzie wpłaty to ja idę na pocztę i zaczynam wyjaśniać. Swoją drogą wkurzające to jest, że psinki czekają na pieniądze, a tu trzeba się pałować z pocztą i bankami.

Posted

JEST! Jest ze doszla 29.12 no ale nie wiem jakim cudem, bo robilam pozniej swoje przelewy

Doszly wplaty:
- Annika - 25zł
- Tofikowa - 20zł
- grzenka - 10zl
- karolinasz - 100zł

Dziekujemy!!!

Przelałam za Rysia 310zł za grudzień.

Co do hotelu, wydaje mi sie ze 300zl za jednego to nie jest tak duzo.

Posted

[quote name='Lili8522']Ja tak może wyskoczę z gruszki ale ten hotelik w którym są chłopaki jest kojcowy tak?
Kojce zewnętrzne czy wewnętrzne?

Może warto rozejrzeć się za tańszym hotelikiem o podobnym standardzie....
Po 300 zł od każdego chłopaka wraz z jedzeniem to nie jest drogo.
Wspomogę chłopaków w styczniu.
Romuś ma 694 wejścia.
http://tablica.pl/oferta/romus-8-letni-zdrowy-piesek-szuka-domku-IDy9hB.html

Posted

Wspaniale, kto jeszcze wspomoze Romusia za grudzien, bo Rysio na razie "splacony"

U chłopaków wszystko w porządku, tam mało kto strzela na Sylwestra, wiec stresu nie mieli, poprosiłam o fotki, zobaczymy co da sie zrobic.