Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=red][B]Potwierdzam wplate 558,82zł od Selengi!
[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]Od razu przelalam 620zł za pazdzienik.[/COLOR][/B]

Na razie jestesmy dluzni tylko za listopda. Ale żeby nie dopuscic do "powtórki z rozrywki" trzeba nadal szukac deklaracji:(. Moze ktos jest na wątku gdzie jakis piesek znalazł dom i ktoś z niego mógłby oddać swoja deklaracje na RR, albo ma znajomych nie z dogo.

Posted

[quote name='kaja555']całkiem zmieniłam te allegra, bo z tamtych nie dało się wyrzucić adresu budryska, bo całość była w jpg

ale takie może mniej urodziwe, ale też mogą być[/QUOTE]
Moja uwaga jest taka żeby Romusiowi zmienić zdjęcie, te które jest w tytule. Oraz żeby nie pisać że piesek przed adopcją będzie zaszczepiony i odrobaczony, bo szczepienie i odrobaczenie powinno być zawsze.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Moja uwaga jest taka żeby Romusiowi zmienić zdjęcie, te które jest w tytule. Oraz żeby nie pisać że piesek przed adopcją będzie zaszczepiony i odrobaczony, bo szczepienie i odrobaczenie powinno być zawsze.

skopiowałam to chyba z innego ogłoszenia, ale już wyrzuciłam, więc poprawione

Posted

Olena - świetna "robota". Od razu widać, że chłopcy mają swojego super fajnego wirtualnego opiekuna z Twojej osobie. Jakby ktokolwiek z Krk i okolic pisał/telefonował w sprawie chłopaków to szybciutko piszcie na PW/kom (515 192 985)- ja ich znam i wiem jakie są kochane więc na pewno pomogę w sprawdzeniu domków.
Jak chcecie możecie mój nr do spr domów dla chłopaków podawać - co będę w stanie zrobić - uczynię, aby brygada RR miała dom !

Posted

Przybywam z wątku wyadoptowanej Bellusi której część spadku dostali chłopcy:) moją deklarację, niewielką ale zawsze, 10zł, która była wcześniej na Belle daję dla Romusia i Rysia:)

P.S. podeślecie nr postów lub choć stron gdzie pieski mają zdjęcia bo dużo stron do wertowania...:evil_lol: