Klaudus__ Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ojej! Ale byłoby cudownie... Oby wieści były pomyślne :kciuki: Quote
iwoniam Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 nio, właśnie cisza... ale oby był to dobry znak.. Bo ja tu siedzę i ... wzdycham. ;( Quote
Awit Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Uważam, że powinni się zdecydować. Po stracie psa, w domu powinien od razu znaleźć się nowy pies. Wiem wiem, wszystkie tak uważamy:-) Quote
margoth137 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 może przez ten weekend podejmą decyzję:( tak bardzo bym chciała żeby Romuniowi się udało:( Quote
mania1979 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 zmykaj chłopie do domu :evil_lol: trzymam kciuki z całego serca.. musi się udać Quote
Piromanka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Weszlam dzisiaj na dogo i co widze?? - bardzo obiecujacy tytul watku... Trzymam kciuki z calych sil, Romus... musi sie udac... Quote
bakusiowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Niech ktoś mający dobrą rękę porobi ogłoszenia. Ja mogę wyróżnic na tablicy po raz drugi. Quote
margoth137 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 czekam i ja:) i przesyłam drapaki Romulkowi za uszkiem:) Quote
bakusiowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie. Quote
Olena84 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Pan nie dzwonil, ale wole zeby mysleli przez tydzien i byli 100% pewni niz wzieli na juz i sie rozmyslili, zreszta na razie nie ma nikogo chetnego na Romusia wiec i tak musimy czekac:( O Rysiu nic nie wiem, moze warto by bylo tam zadzwonic, ale umowe ma chyba Klaudus z telefonem Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Olena84 napisał(a):Pan nie dzwonil, ale wole zeby mysleli przez tydzien i byli 100% pewni niz wzieli na juz i sie rozmyslili, zreszta na razie nie ma nikogo chetnego na Romusia wiec i tak musimy czekac:( O Rysiu nic nie wiem, moze warto by bylo tam zadzwonic, ale umowe ma chyba Klaudus z telefonem Dokładnie , nic na siłę to ma być ich przemyślana decyzja, mimo wszystko nadal kciuki zaciskam ... Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Dokładnie , nic na siłę to ma być ich przemyślana decyzja, mimo wszystko nadal kciuki zaciskam ... Dokładnie... kciuki także zaciśnięte... Quote
Klaudus__ Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Nie miałam kiedy zadzwonić - wieczorem będę dzwoniła to dam Wam znać ;) Quote
margoth137 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 no to czekamy na wieści od Ricarda:) Quote
Tofikowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 są jakies wieści w sprawie adopcji Romusia? Quote
margoth137 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 właśnie, przecież decyzje by już podjęli, dali by chociaż znać bo Romulek czeka:( Quote
wojtuś Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 margoth137 napisał(a):właśnie, przecież decyzje by już podjęli, dali by chociaż znać bo Romulek czeka:( Pan jest zdecydowany, ale Pani jeszcze nie..., po utracie Psiaka różne są reakcje - jedni chcą mieć trochę czasu by ochłonąć..., inni decydują się w miarę szybko na kolejnego Psiaka. Tak sobie myślę, można by jednak podejść do Państwa i porozmawiać - wysłuchać żalu o Psiaku, który odszedł ale i opowiedzieć o innych Psiakach, które czekają na swój domek... i o Romusiu, który też czeka.. To nie będzie wtedy typowa wizyta p/a, ale odwiedziny u Państwa i rozmowa. Margoth jesteś Kochana, że tak o tym wszystkim myślisz:) Może po prostu podejdź do Państwa w odwiedziny:) Quote
iwoniam Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 co potrzebujecie wiedzieć na temat Romusia? On jest wspaniały... i malutki :) jeśli będziecie mieć jakieś pytania piszcie - Quote
Olena84 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 No wlasnie nie wiem co myslec, tez z drugiej strony jak zadzwonie i powiem, ze kolezanka podjedzie, to moze sie przestarsza, ze chcemy psiaka "wcisnac" i nie dajemy im czasu na zastanowienie. Zadzwonie za pare dni i sie dowiem, tez sama nie chce naciskac. Na razie i tak nie mamy innego domku:( Quote
margoth137 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Olena84 ma racje. Ale jak stwierdzicie, żeby iść tak luźno z nimi pogadać to jak trzeba to pójdę:) Quote
Recommended Posts