Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan nie dzwonil, ale wole zeby mysleli przez tydzien i byli 100% pewni niz wzieli na juz i sie rozmyslili, zreszta na razie nie ma nikogo chetnego na Romusia wiec i tak musimy czekac:(

O Rysiu nic nie wiem, moze warto by bylo tam zadzwonic, ale umowe ma chyba Klaudus z telefonem

Posted

Olena84 napisał(a):
Pan nie dzwonil, ale wole zeby mysleli przez tydzien i byli 100% pewni niz wzieli na juz i sie rozmyslili, zreszta na razie nie ma nikogo chetnego na Romusia wiec i tak musimy czekac:(

O Rysiu nic nie wiem, moze warto by bylo tam zadzwonic, ale umowe ma chyba Klaudus z telefonem

Dokładnie , nic na siłę to ma być ich przemyślana decyzja, mimo wszystko nadal kciuki zaciskam ...

Posted

margoth137 napisał(a):
właśnie, przecież decyzje by już podjęli, dali by chociaż znać bo Romulek czeka:(

Pan jest zdecydowany, ale Pani jeszcze nie..., po utracie Psiaka różne są reakcje - jedni chcą mieć trochę czasu by ochłonąć...,
inni decydują się w miarę szybko na kolejnego Psiaka.
Tak sobie myślę, można by jednak podejść do Państwa i porozmawiać - wysłuchać żalu o Psiaku, który odszedł ale i opowiedzieć o innych Psiakach, które czekają na swój domek... i o Romusiu, który też czeka..
To nie będzie wtedy typowa wizyta p/a, ale odwiedziny u Państwa i rozmowa.
Margoth jesteś Kochana, że tak o tym wszystkim myślisz:)
Może po prostu podejdź do Państwa w odwiedziny:)

Posted

No wlasnie nie wiem co myslec, tez z drugiej strony jak zadzwonie i powiem, ze kolezanka podjedzie, to moze sie przestarsza, ze chcemy psiaka "wcisnac" i nie dajemy im czasu na zastanowienie. Zadzwonie za pare dni i sie dowiem, tez sama nie chce naciskac. Na razie i tak nie mamy innego domku:(