Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gisic87 napisał(a):
Ok jak tylko telefon doprowadzę do "normy" zadzwonię;) ale nikt z numeru "Darii" nie dzwonił no nic poczekamy;) To szansa dla Agruli:lol:

Wyślę Ci jeszcze numer Bożeny, jak Daria nie odbierze to próbuj do Bożeny

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roksana do 17 daj znać, czy będziesz z Agrą na akcji czy nie. Jeśli nie to o 17 piszę na wątku Mata, że jak chcą to mogą się z nim pojawić. mat też jest na DT, miał pogryzioną łapę i szuka DS.
Bożena dzwoniła, ale albo nie ma odbioru, albo połączenie jest odrzucane. To samo pisze Daria :(
Czekam więc do 17 na jakieś wiadomości

Posted

Mam problem z telefonem i musiałam przełożyć kartę do tel tz bo nie mogę ani dzwonić ani odbierać połączeń:roll: Ale już uzgodniłam i na 16 będziemy w Auchanie z Agrulą:lol:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Mam problem z telefonem i musiałam przełożyć kartę do tel tz bo nie mogę ani dzwonić ani odbierać połączeń:roll: Ale już uzgodniłam i na 16 będziemy w Auchanie z Agrulą:lol:

Tak, tak już wiem Bożena wszystko mi napisała :-)
Powodzenia !

Posted

No i już w domku jesteśmy. Niestety Agrula nie znalazła domku. Dziewczyna bardzo się stresowała w końcu tyle ludzi i psów w koło i jeszcze do zagrody źli ludzie ją wsadzili;) Pewnie ze stresu nawet nie w głowie jej było chociażby zjeżenie się na jakiegokolwiek psa, nawet jak mały szczeniak łapał jej nosek tymi swoimi igiełkami;) Agra jak tylko weszłam do sklepu a Agra z TZ parkowali samochód podobno szalała jak opętana szukając mnie, tak samo jak wyszłam z zagrody to od razu szukanie i szczekanie ehh.
Myślałam że może zjawi się na akcji pani z którą rozmawiałam dzień wcześniej i poważnie była zainteresowana adopcją pannicy i miała przyjechać na akcję ją zobaczyć ale okazało się że pokłóciła się z mężem i się nie zjawiła. Nie wiem czy jeszcze się odezwie zobaczymy.

A teraz Agra odsypia stres, jak tylko wróciła do domu od razu wskoczyła na wyrko i śpi jak zabita;)

Na razie mam telefon od TZ w razie jakby ta pani miała jeszcze zadzwonić bym mogła odebrać a swój w poniedziałek będę musiała oddać do naprawy:roll:

Posted

Ja myślę , że Agra powinna zostać u Gisic na DDT(dożywotnim domu tymczasowym) bo szukać domu psiakowi w tym wieku i znowu zmieniać to tak nie za bardzo mi sie wydaje dobre dla psiaka

Posted

bela51 napisał(a):
Tez tak uwazam.
Choc pewnie Gisic jest ciązko utrzymac dwa duze psy, w sytuacji, gdy nie ma pracy.
Moze przydałby sie jakis bazarek na podratowanie budzetu Agry ?

Podpisuje się pod tym. Bazarek bardzo by się przydał. Byłam z Gisic i Agrą na wizycie u Pani dr Hyli dla Agry cały świat to właśnie Gisic :) nie spuszczała ją z oka :) Wpatrzona w swoją opiekunkę jak w obraz. To przekochana ..wiekowa sunieczka.

Posted

Cioteczki Agra pieniążki jeszcze ma;) jak widać w rozliczeniu. Zakupiłam nowy worek karmy, niestety nie było w zooplus żadnej promocji ciekawej więc kupiłam Brita w zoologu w Mysłowicach gdzie pracowałam kiedyś z 30% rabatem;) Dla swojej pannicy też tam kupiłam, w sumie za worek dla Agry wyszło 84zł, nie będę tego jednak odliczać bo nie mam jak gdyż jak kupuję tam po zniżce paragon zostaje u dziewczyn bo muszą wkleić go do zeszytu bo niby biorą to wtedy na siebie;)
Mam nadzieje że w przyszłym miesiącu będzie znów jakaś fajna promocja w zooplusie:roll:

A co do dożywotniego DT hmm, liczę się z tym że Agrula może zostać u mnie do końca jednak nie poddajemy się i a nuż może jakiś domek się znajdzie.
Z pracą niestety dalej krucho, prawdopodobnie będę mieć stały etat ale to dopiero od stycznia ale wolę nie zapeszać:roll:

Posted

Cioteczki mam wielką naprawdę wielką prośbę:lol:
Znajomy znalazł się w finale konkursu Ikei i ma szansę wygrać remont kuchni!! Zobaczcie jego kuchnia naprawdę jest w opłakanym stanie, jednak bez pomocy się nie uda, potrzebuje głosów. To mój bliski znajomy chcę w ten sposób pomóc babci.

[FONT=lucida grande]Wystarczy polubić profil Ikea Katowice na facebooku - nacisnąć "Konkurs"[/FONT]
[FONT=lucida grande]kliknąć na obrazek który się pojawił[/FONT]
[FONT=lucida grande]zatwierdzić aplikację konkursową Ikei[/FONT]
[FONT=lucida grande]i wybrać punkt 2 Głosuj
Głosować na Łukasz Michalski
A następnie odbierzecie kupon na żarełko w Ikea ;)

Proszę pomóżcie to tylko chwila
https://apps.facebook.com/w_rozmiarze_xxs/?state=1ca58e95f66a59e08c9b00d9b852b36c&code=AQDh2WncOJzjLNy1t3qDtooab4OxXn_4XrVJT84fTYAgh7-j0Ghb73vlrK1krnJ-wgEUCm2CZnK0OpP7RmQJtm2lWuzoT4t-vqeAyKWCQKaQv38KnD88f59oVNmeGa-eW1__weApSZHJBML-YkYuNU_Hw36wrQ9S0CYv2b1BM9OUzGJKoE9FKHg2luy8Vj9e-vtFUUTaKvs49NgUHoX7wOyn#_=_[/FONT]

Posted

Dziękuję ślicznie:lol: Nie wiem gdzie jeszcze porozsyłać mogę a to ważne, na filmiku i tak do końca nie widać w jakim stanie jest kuchnia a zaręczam że koszmar a myślałam że moja jest paskudna:roll:

Posted

[quote name='Gisic87']Cioteczki mam wielką naprawdę wielką prośbę:lol:
Znajomy znalazł się w finale konkursu Ikei i ma szansę wygrać remont kuchni!! Zobaczcie jego kuchnia naprawdę jest w opłakanym stanie, jednak bez pomocy się nie uda, potrzebuje głosów. To mój bliski znajomy chcę w ten sposób pomóc babci.

[FONT=lucida grande]Wystarczy polubić profil Ikea Katowice na facebooku - nacisnąć "Konkurs"[/FONT]
[FONT=lucida grande]kliknąć na obrazek który się pojawił[/FONT]
[FONT=lucida grande]zatwierdzić aplikację konkursową Ikei[/FONT]
[FONT=lucida grande]i wybrać punkt 2 Głosuj
Głosować na Łukasz Michalski
A następnie odbierzecie kupon na żarełko w Ikea ;)

Proszę pomóżcie to tylko chwila
https://apps.facebook.com/w_rozmiarze_xxs/?state=1ca58e95f66a59e08c9b00d9b852b36c&code=AQDh2WncOJzjLNy1t3qDtooab4OxXn_4XrVJT84fTYAgh7-j0Ghb73vlrK1krnJ-wgEUCm2CZnK0OpP7RmQJtm2lWuzoT4t-vqeAyKWCQKaQv38KnD88f59oVNmeGa-eW1__weApSZHJBML-YkYuNU_Hw36wrQ9S0CYv2b1BM9OUzGJKoE9FKHg2luy8Vj9e-vtFUUTaKvs49NgUHoX7wOyn#_=_[/FONT]

Też zagłosowałam :)

Posted

Dziękuje wszystkim:lol: Znajomy wygrał:multi:

Pora coś więcej napisać co u nas a więc Agrula nasza ślepa głuchotka grzeczna jak nigdy, zero problemów z nią, nawet już ze stołu nie kradnie jak zapomnę coś schować:lol:
Dziewczyna na pierwszy śnieg zareagowała zdziwieniem i nie bardzo chciała chodzić po białej trawie tylko chodnikiem;) Na psiaki na dworze reaguje lepiej tzn już się nie jeży od razu, może to przez tą akcję w Sosnowcu gdzie siedziała z kilkoma psiakami zestresowana, woli omijać psiaki a jak jakiś podbiegnie jest zainteresowana jak zwykle, nawet szczeknie ale bez jeżenia sierści;)
Teraz obie pannice leżą sobie na wyrku w którym powinnam spać no ale że od razu się nie położyłam po pościeleniu to skorzystały:lol:
Agrula czasem nawet zadziornie chce się bawić, wystarczy jej ręką pod pycholem zamachać a ona już przybiera pozę gotową to skoków i zabaw i próbuje łapać tym swoim pycholem:lol: Postaram się to nagrać no i oczywiście niedługo zrobimy nowe zdjęcia pannicy;)