Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Agry dobrze na razie zero wpadek z sikaniem;) Poza tym pannica wybredna i to chappi jej nie podchodzi, w sumie to się nie dziwię:roll: więc dzisiaj zamówiłam na zooplus karmę. Mają znów fajną promocję bo 6kg w cenie 3kg więc zakupiłam 2 bosche (niestety nie było seniora ale wzięłam jagnięcine z ryżem) i do tego by zamówienie było powyżej 100zł bo wtedy przesyłka gratis to wzięłam Joserę 4kg w cenie 2kg, zobaczymy czy pannicy podpasuje. No i zakupiłam jeszcze adresówkę do obroży (2,80zł);) a do tego wszystkiego doszedł kupon ze zniżką w sumie 12% więc 16kg karmy wyszło 92zł;) Jak tylko dojdzie wkleję paragon no i od razu dodam też ten zaległy za chappi.

Aha doszły wpłaty od:
caryca26 - 10zł (stała sierpień)
abra64 - 10zł (stała sierpień)
leonarda - 60zł (stała od kwietnia do września)

Pierwszy post uzupełnię później;)

Posted

Świetna promocja,ja czekam troszkę aż mój psiak przejdzie na dorosłą karmę,bo widzę,że dla dorosłych często są różne promocje fajne:)
i oczywiście podnosimy Agrę:)

Posted

[quote name='Gisic87']aganela dla szczeniąt też jest ta promocja zarówno junior mini jak i max z bosha jak i innych firm, nawet RC taniej wychodzi;)[/QUOTE]

Gisic, a ta karma z boscha - duże ma granulki?

Posted

[quote name='Gisic87']aganela dla szczeniąt też jest ta promocja zarówno junior mini jak i max z bosha jak i innych firm, nawet RC taniej wychodzi;)[/QUOTE]
u mnie niestety szczeniak jest na pro planie i ma uczulenie na karmę z kurczakiem,dlatego czekam aż dorośnie to wtedy będzie można sobie pozwolić na karmę premium,teraz ma super premium(niby lepszą)

Posted

Gisic87 napisał(a):
__Lara granulki nie są duże, zwłaszcza senior jest taki w sam raz na pewno mniejsze niż chappi które obecnie mamy:roll:

To super :) może mojej pannicy zasmakuje :cool3:

Posted

W nocy (25/26 sierpnia) Dingo został (podobno) skradziony ze schroniska w Sosnowcu !
Oczywiście nikt nic nie wie, żadne psy nie szczekały i nikt nic nie słyszał ! Żenada !
Dingo jest wielkim psem, nie można go tak po prostu wynieść, przerzucić przez bramę ! Jest charakterystyczny, więc ktoś musiał go gdzieś widzieć !

Za odnalezienie sprawcy i psa - nagroda !

Tel. 721-035-215

Posted

bela51 napisał(a):
Podejrzewałabym obsługe schronu...
Tam jest w nocy jakis portier ?

No na pewno nikt go nie ukradł :|
Jest nocna zmiana - jutro Ewa będzie się dowiadywała kto był, oficjalnie został skradziony, ale nieoficjalnie każdy ma już swoją wersję :\ Mam tylko nadzieję, że się odnajdzie

Posted

Dopiero dzisiaj nam doszła karma, no nie powiem mamy mix karmowy ale pierwszą porcję już Agra wpierniczyła aż jej się uszy trzęsły:evil_lol: No i oczywiście od razu też wypisałyśmy i przypięłyśmy do obroży identyfikator;)

A tak poza tym u nas po staremu, pannice znów mają labę i mogą bez ograniczeń wchodzić do drugiego pokoju i spać z panią w wyrku bo ojciec pojechał znów do Niemiec i wraca dopiero pod koniec listopada:cool3: Agra już nie sika i wszystko jest ok. A w sobotę to pannice miały niezłą wyżerkę bo z pańci wielka niezdara i chciała zrobić mielone (a nie powiem ostatnio boskie z czosnkiem mi wychodzą a chwalić się nie lubię ale te mielone rewelka:cool3:) no ale niezdra rozrywając worek zrobiłam to w sposób artystyczny i mięso wylądowało na podłodze. Niby podłoga z rana myta ale co to obierać to to z kłaków będę więc psiaki wyżerkę miały i w to im graj:lol: a mi zostały ziemniaki i jajko sadzone:roll:

Wklejam zaległy paragon za chappi:

Oraz za karmę która dzisiaj przyszła:

Posted

Cioteczki możecie mi pomóc? W 1 poście nie mogę dalej wpisywać rozliczeń i nie wiem jak to dalej zrobić bo tekst już jest zbyt długi. dodałam na razie rozliczenie za sierpień do mojego kolejnego postu ale tam są zdjęcia i tekst do ogłoszeń i też pewnie za chwilę zabraknie miejsca i co dalej?

Nieśmiało też przypominam o wpłatach:oops::
bela51 - lipiec, sierpień
anett - sierpień

Posted

Gisic87 napisał(a):
Cioteczki możecie mi pomóc? W 1 poście nie mogę dalej wpisywać rozliczeń i nie wiem jak to dalej zrobić bo tekst już jest zbyt długi. dodałam na razie rozliczenie za sierpień do mojego kolejnego postu ale tam są zdjęcia i tekst do ogłoszeń i też pewnie za chwilę zabraknie miejsca i co dalej?

Nieśmiało też przypominam o wpłatach:oops::
bela51 - lipiec, sierpień
anett - sierpień

Poproś naszą AgusięP o zgodę na zwolnienie postu i napisz do moda żeby wszystko było czytelne i w jednym miejscu ;) skopiuj całe rozliczenie do wolnego postu i dopisuj dalej a miejsca nie zabraknie ;)
Buziaki dla Agruli :loveu:

Posted

A no załapały załapały tylko pani miała bezmięsny posiłek:roll:

A wczoraj zawędrowałam po pracy do mięsnego by sobie kupić cosik na obiad no i nie mogłam się oprzeć gdy zobaczyłam kości dla psów:eviltong:. Od razu kupiłam wszystkie (2kg) bo są raz na jakiś czas do kupienia, a że skrzydełka też były w promocji bo za 4,90zł to od razu także psiakom kupiłam;) No i dzisiaj psiaki mają kości do obgryzania (część pozamrażałam) a skrzydełka zrobimy jutro:lol: Nie będę tego rozliczać więc paragonu nie wklejam;)

A dzisiaj głucholek nawet nie usłyszał jak z pracy wróciłam. Weszłam to Milka oczywiście gotowa na spacer a Agry ani widu ani słychu, wzięłam smycz, pogadałam sobie trochę, poszeleściłam gazetami nic, więc wchodzę do pokoju a Agra dalej w najlepsze sobie śpi na wyrku, a żeby jej nie wystraszyć to tak chwilę postałam mówiąc pod nosem i poruszając się aż w końcu ślepia otwarła i uradowana z wyrka zeskoczyła i tańcowała wkoło merdając ogonem:lol:

Posted

U nas ogólnie z kośćmi ciężko bo też szukamy i nie ma, czasami tylko właśnie raz na jakiś czas bywają tylko w jednym mięsnym więc jak tylko są to kupujemy.

A teraz z pannicami leniuchujemy bo niestety znów mi się umowa skończyła i od poniedziałku w domu siedzę a niestety nie dzwonią:shake:
Dziewczyny grzeczne, Agrze karma smakuje i wcina z zadowoleniem. Teraz otwarłam worek z Joserą i także jej smakuje a granulki jeszcze mniejsze od boscha ;) Wpadek żadnych nie ma , wczoraj pazury obcięłyśmy troszeczkę oczywiście przy pomocy parówki bo inaczej standardowo się nie da;)
A ostatnio zauważyłam jak pannice spały w swoim pokoju że zamieniają się miejscami do spania. Szłam chyba ze 3 razy w nocy do toalety i za każdym razem była zamiana a to Agra na wyrku a Milka pod a to Milka na a Agra pod:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie straszne tutaj pustki, nikt nie zagląda, no ale w sumie i my nic nie piszemy bo nie ma co:roll:
Mi znów się wszystko sypnęło, po 2 tygodniach milczenia od osób trzecich dowiedziałam się że nie mam pracy i mieć nie będę:shake: nawet nie raczyli zadzwonić a przecież kazali czekać na telefon:shake:
Ehh powysyłałam już kilkadziesiąt CV ale nawet z durnego lidla odzew zerowy:shake: Muszę od października znaleźć jakąkolwiek pracę bo inaczej nie dam rady:-(

Mam też prośbę czy ktoś mógłby mi pomóc w ogłoszeniach Agry?