Gisic87 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Nie umiem robić wydarzeń na fb, cosik pomodziłam i jak wyszło to proszę o dodanie;) http://www.facebook.com/event.php?eid=209440465770962#!/event.php?eid=209440465770962 Quote
Gisic87 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 zapka doszedł do ciebie mail bo mi przyszła wiadomość że jakiś problem i mail został zwrócony? Quote
gosia2313 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Gisic87 napisał(a):zapka doszedł do ciebie mail bo mi przyszła wiadomość że jakiś problem i mail został zwrócony? Chyba ma zapchaną skrzynkę ;-( Też mi przyszło takie coś :p Quote
zapka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 nic nie doszło, odetkam skrzynkę, ale wyślij może na wszelki wypadek jeszcze na maila Gosi, a ty Gosia przekaz to Justynie Jenny, bo ja moge juz nie zdążyć, bo do dzisiaj tylko jestem na necie. Quote
gosia2313 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='zapka']nic nie doszło, odetkam skrzynkę, ale wyślij może na wszelki wypadek jeszcze na maila Gosi, a ty Gosia przekaz to Justynie Jenny, bo ja moge juz nie zdążyć, bo do dzisiaj tylko jestem na necie. Okej :) mój mail [email protected] ;) Quote
Gisic87 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Wczoraj jak na złość nie miałam internetu:shake: Przesłałam Ci Gosia na maila zdjęcia i opis Agry mam nadzieje że jeszcze to aktualne i uda się Agrę wcisnąć:roll: Quote
Gisic87 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Dziękujemy i sami również podnosimy:multi: Oj w tym miesiącu jakoś kiepściutko, będę musiała znów jakiś bazarek zrobić:roll: A Agra wczoraj jakby nie w humorze w ogóle karmy nie tknęła, dopiero dzisiaj zjadła dwie pełne michy. Być może wczoraj coś jej na żołądku siadło nie wiem Quote
Gisic87 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dzisiaj Agra też nie zjadła michy dopiero przed chwilą coś tam pochrupała i zostawiła na dnie trochę granulek może karma się już jej przejadła albo po prostu nie jest głodna, sama nie wiem Quote
gosia2313 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Mam nadzieję, że nic jej nie ma poważniejszego :( PS: Podjedziemy w piątek koło 17 z kasą na karmę ;-) Quote
Gisic87 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Dobrz Gosiu mi pasuje;) Też mam nadzieje że to tylko jej chwilowe kaprysy bo poza niejedzeniem wszystko jest jak było Quote
Gisic87 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Melduje że dostałyśmy od Gosi 109zł na karmę dla Agry. Zaraz będę zamawiać, szukam na razie jakichś fajnych promocji co by kupić większą ilość bo jak widać z kasą marnie, niby tymczas 300zł miesięcznie i w to wliczona jest karma a jak na razie to mamy tylko na nią no ale nie mam zamiaru co rusz się kogoś prosić bo przecież skoro wzięłam psa to powinnam się nim zająć:shake: Agra w piątek mi zrobiła psikusa. Zostawiłam na stole czekoladę w kartonowym opakowaniu raptem kilka kostek zostało, no i jak zawsze wychodzę z dziewczynami na spacer, najpierw z Milką i jak wracam otwieram tylko drzwi i "wymiana" psów jest no ale tym razem Agry ani widu ani słychu tylko po chwili słyszę jak się zbiera z pokoju. No nic wyszłyśmy na spacer a po powrocie zastaje kartonik z czekoladą porozgryzany na łóżku a czekolady brak:roll: Ta jędza zjadła czekoladę, poobgryzała kartonik i złotko w którym była czekolada, po całym łóżku porozwalała a czekoladę wpierniczyła:lol: Dobrze że lipiec się już kończy bo jakiś pechowy jest:shake: 2 tygodnie temu zmarł mój dawny kolega z czasów jak jeszcze mieszkałam u mamy a wczoraj dowiedziałam się że zmarł na...zawał:crazyeye: w piątek kolega z którym można powiedzieć się wychowywałam do 6 roku życia jak jeszcze z babcią na wsi mieszkaliśmy:-( Rok młodszy ode mnie, całe życie przed nim, a jeszcze w piątek z rana rozmawialiśmy z ojcem na jego temat bo do Niemiec do pracy chciał jechać a wieczorem:-( Quote
maciaszek Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Co rusz słyszę o kolejnej młodej osobie, która odeszła :(. I coraz częściej umierają na zawał właśnie... Quote
Gisic87 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 No właśnie to niewyobrażalne w tak młodym wieku 23 lat na zawał:shake: Ehh nie dochodzi to do mnie że go już nie ma, jeszcze niedawno pisaliśmy do siebie, pytałam co tam u nich słychać, jak kilka lat temu pojechałam na wakacje do babci z koleżanką to tylko jemu udało się ją przekonać by nas puściła na dyskotekę. Po prostu nie wierzę:-( Nawet ostatnio coś mnie tknęło i oglądałam zdjęcia z dzieciństwa. Było kilka czarno białych na których razem się bawimy. Za bardzo chyba to przeżywam:-( We wtorek ma być sekcja zwłok bo t aż nieprawdopodobne by to był zawał. Quote
leonarda Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Niestety, dopiero dzisiaj poszły, bo to mąż miał zrobić przelew i okazało się, że w nawale innych rzeczy zapomniał. Ale wieczorem powinnaś je już widzieć na koncie. Wpłaciłam 10 za lipiec + 10 "karnych odsetek", które sobie narzuciłam za takie opóźnienie. No i 10 za sierpień, żeby już było załatwione. Czyli w sumie poszło 30. Quote
Gisic87 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Leonarda wpłata doszła. Rozumiem że są różne sytuacje a ja po prostu nie chciałam się narzucać i co chwilę pisać czy wpłacisz. I nie naliczaj jakichś karnych odsetek, powiedzmy że wpłaciłaś też za wrzesień;) Różnie bywa mi też się zdarza zapominać o niektórych sprawach;) Mimo wszystko dziękuję za wpłatę:loveu: A dzisiaj zostałam też mile zaskoczona, byłam akurat z psami na dłuższym spacerze i wracając z Agrą zajrzałam do skrzynki i znalazłam awizo na paczkę. Myślę sobie co to może być bo przecież nic nie zamawiałam. Po 18 poszłam na pocztę odebrać paczkę i okazało się że to od kochanej kocurek:loveu: Znów wysłała nam świńskie uszka a do tego psie smaczki:loveu: Tylko jednych nie udało mi się zidentyfikować i nie wiem co to jest bo ja po niemiecku nie umiem:oops: Oczywiście pannice od razu po ucholu dostały i już po 10minutach było po konsumpcji i domagały się więcej:lol: Quote
gosia2313 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Gisic87 napisał(a):Leonarda wpłata doszła. Rozumiem że są różne sytuacje a ja po prostu nie chciałam się narzucać i co chwilę pisać czy wpłacisz. I nie naliczaj jakichś karnych odsetek, powiedzmy że wpłaciłaś też za wrzesień;) Różnie bywa mi też się zdarza zapominać o niektórych sprawach;) Mimo wszystko dziękuję za wpłatę:loveu: A dzisiaj zostałam też mile zaskoczona, byłam akurat z psami na dłuższym spacerze i wracając z Agrą zajrzałam do skrzynki i znalazłam awizo na paczkę. Myślę sobie co to może być bo przecież nic nie zamawiałam. Po 18 poszłam na pocztę odebrać paczkę i okazało się że to od kochanej kocurek:loveu: Znów wysłała nam świńskie uszka a do tego psie smaczki:loveu: Tylko jednych nie udało mi się zidentyfikować i nie wiem co to jest bo ja po niemiecku nie umiem:oops: Oczywiście pannice od razu po ucholu dostały i już po 10minutach było po konsumpcji i domagały się więcej:lol: Te to się dobrze mają i paczki od kocurka dostają ; ) Quote
Gisic87 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 No kocurek pisała że w sierpniu paczuchę wyśle ale nie myślałam że tak szybko. No ale Gosia możesz pozazdrościć bo uchole "domowej" roboty, sama zazdroszczę bo takie pachnidła uwielbiam:evil_lol: Ja uwielbiam zapach wędzonych kości czy uszu:lol: Tylko kocurek znów zaszalała i poza uszkami nam jeszcze smaczki do paki dołożyła, przynajmniej psiaki narzekać nie będą;) Quote
gosia2313 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Gisic87 napisał(a):No kocurek pisała że w sierpniu paczuchę wyśle ale nie myślałam że tak szybko. No ale Gosia możesz pozazdrościć bo uchole "domowej" roboty, sama zazdroszczę bo takie pachnidła uwielbiam:evil_lol: Ja uwielbiam zapach wędzonych kości czy uszu:lol: Tylko kocurek znów zaszalała i poza uszkami nam jeszcze smaczki do paki dołożyła, przynajmniej psiaki narzekać nie będą;) To z Kocurka dobra ciotka ; )) Tylko pozazdrościć ;D Quote
Kocurek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 No to ciesze sie,ze sunieczki pochrupaly i ze im smakowalo.kurcze niedlugo na poczcie beda mnie podejrzewac,ze jakies zwloki wysylam czy cos:)taki smrod...haha Quote
Recommended Posts