Gisic87 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Pani odesłała mi ankietę przedadopcyjną jednak mam kilka ale:roll: Może po kolei: Pani studiuje zaocznie nie pracuje wnioskuje bo nic o tym nie wspomniała. W domu są 2 świnki morskie, papuga oraz 13letni psiak kundelek i wszystko byłoby ok ale jest jeszcze kot:roll: Przy zapytaniu z kogo składa się rodzina i czy wszyscy domownicy zgadzają się na nowego domownika dostałam odpowiedź że pani mieszka z bratem i jego żoną ale planuje się przeprowadzić na swoje. Nie odpowiedziała czy się zgadzają a poza tym skoro studiuje to jak chce się przenieść na swoje. Nie wiem niby wszystko wydaje się ok. Pani studiuje zaocznie na policealnych technik weterynarii, mieszka w Bytomiu, w tygodniu Agra byłaby całymi dniami z nią, spacerki codziennie minimum 1-2h taki dłuższy spacer. Zgadza się na wizyty, podpisanie umowy, sterylizacje. Tylko właśnie najbardziej martwi mnie kot bo papuga to wiem że Agra dogada się bo z Gustkiem nie ma problemów jednak ostatnio wychodząc z klatki na trawie przed blokiem siedział sobie kot taki staruszek, wygrzewał się w słońcu a Agra od razu rzuciła się w jego stronę. No i to mieszkanie i to że nie pracuje kurcze co o tym myślicie? Ja mam obawy ale czekam na rady innych Quote
bela51 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jest w Bytomiu pare osob na dogo ( ja tez ) mozemy sprawdzic ten dom. Zawsze wtedy łatwiej ocenic kandydata. Quote
Gisic87 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Odpiszę pani i poproszę o adres, wtedy będziemy mogli szukać kogoś chociaż i tak jakoś to kiepsko widzę jeśli o kota chodzi:roll: Quote
Alicja Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Myślę że wizyta w domku i rozmowa z właścicielami mieszkania czyli bratem i bratową również Quote
Gisic87 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Oczywiście jeśli będzie wizyta to chcę by byli wszyscy domownicy jednak jak piszę kot to problem Quote
maciaszek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Może poproś panią o doprecyzowanie tych kilku rzeczy i poproś przy okazji o adres do wizyty przedadopcyjnej. Quote
Gisic87 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Miałam ostatnio problem z internetem do tego trochę się rozchorowałam i większość czasu w łóżku przeleżałam. Napisałam pani jakie mam zastrzeżenia i poprosiłam o adres. Oczywiście napisałam że chcę by przy ewentualnej wizycie przedadopcyjnej uczestniczył również brat. Poczekamy na odpowiedź. A tak poza tym u nas ok, zamówiłyśmy kolejny worek karmy bo ten się skończył, mam nadzieje że jutro do nas dojdzie. Ostatnio też szalałyśmy z Agrą i pańcia ma szramy na rękach bo zachciało jej się Agrze kazać hopać:evil_lol: A w przyszłym tygodniu mam ewentualnie dostać telefon w sprawie pracy w sklepie zoologicznym. Oby coś z tego było. W UP na wstępie mi wyznaczyli nowy termin na 2 września:angryy: nie dając żadnych ofert dopiero jak poprosiłam kobietę by może coś poszukała znalazła właśnie sklep zoologiczny, rozmowa przebiegła bardzo miło mam nadzieje że się uda Quote
gosia2313 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 A gdzie ten sklep? Katowice czy inne miasto? Życzę powodzenia !!! A co z tym domkiem dla Agry? :> Quote
Gisic87 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Sklep w Katowicach na 1 maja. A co do domku Agry to jw. napisałam pani i czekam na odpowiedź Quote
gosia2313 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No to oby odpowiedź była pozytywna : ) Jeszcze raz powodzenia co do pracy ! ;-) Quote
maciaszek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No to kciuki trzymamy za pracę w zoologiku! No i za dom dla Agry też! Quote
__Lara Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Super jakby była praca w zoologicznym :) Trzymam kciuki! :) No i za Agrę :) Quote
__Lara Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Pomóżcie proszę :( Toro to psi staruszek, który pomału popada w depresję :( Nie pozwólmy, by odszedł zapomniany w schronie :( Dziś BUDRYSEK widziała go w schronie całego przemokniętego, bo od 2 dni pada :( wątek: klik Quote
Gisic87 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Doszły pieniążki od: Romka - 20zł z bazarku ogłoszeniowego - 140zł Biedronka39 - 50zł Razem 210zł Zaraz dopiszę w pierwszym poście Ślicznie dziękujemy Quote
Gisic87 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Zamówiona karma nie doszła więc zakupiłyśmy 3kg worek aby do poniedziałku starczył bo pewnie karma po weekendzie dojdzie. Co do chętnej pani wyjeżdża i wraca 16 lipca, jak wróci ma mi dać znać apropo wizyty o ile się nic nie zmieni tak więc czekamy Quote
gosia2313 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Umówimy się jakoś to podwiozę Ci z Anetą karmę dla psiaków i 109zł z bazarku ! :) :) Quote
Gisic87 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Milka dostała cieczki i Agra chyba chciała się z nią zsynchronizować i też ma cieczkę więc mam dwie zacieczkowane panny i na spacerkach jest wesoło Quote
Kocurek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 To pewno macie duzo towarzyszy na spacerkach...hehe:) Quote
Gisic87 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 O dziwo dwóch takich którzy zawsze siedzieli pod klatką nie ma, wreszcie chyba właściciele nauczyli się je pilnować a nie na całe dnie na dwór wyganiać. Jeden owczarek colli jest, Agra kiedyś zębami na niego kłapnęła to do niej podchodzi na pewną odległość ale do Milki tragedia, chociaż na szczęście dni kiedy to nadstawiała tyłek się skończyły i teraz kłapie na każdą stronę. Wychodzimy teraz podczas cieczki 4 razy dziennie o określonych porach kiedy to mam pewność że żadnego amanta nie napotkamy ale i tak zdarzy się że takowego spotkamy biegającego luzem ale to bardzo rzadko na całe szczęście Quote
gosia2313 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Mamy karmę w puszkach od Sandry222 :) 1x800gram 4x400 gram + makaron :) Umówimy się kiedyś, to wam podwieziemy :) Quote
Gisic87 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Dobrze dziękujemy ślicznie:loveu: Aha wpłynęło na konto 10zł przypuszczam że to od ulek_85 ale napisałam do niej pw by się upewnić Quote
Recommended Posts