Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

te 10zł jest tak jak myślałam od ulek_85 i dopisałam już na 1 stronie. Pannice dzisiaj jakieś takie niemrawe przez ten upał i na spacery na siłę musiałam je wyciągać. A od piątku zabieramy się za porządne sprzątanie mieszkania na błysk bo we wtorek ojciec z niemiec wraca a i tak pewnie do czegoś się doczepi

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gisic87 napisał(a):
te 10zł jest tak jak myślałam od ulek_85 i dopisałam już na 1 stronie. Pannice dzisiaj jakieś takie niemrawe przez ten upał i na spacery na siłę musiałam je wyciągać. A od piątku zabieramy się za porządne sprzątanie mieszkania na błysk bo we wtorek ojciec z niemiec wraca a i tak pewnie do czegoś się doczepi

W sobotę po południu mogłybyśmy podjechać na chwilkę przekazać puszki i makaron? :>
Po południu to mam na myśli koło 17-18 :)

Posted

Oczywiście mi pasuje;)

W sobotę będę akurat duży pokój sprzątać i od tego czasu do wtorku psiaki będą miały tam zakaz wstępu by ojciec się nie czepiał że mu tam wszędzie kłaki fruwają:lol:
Na razie ogarnęłam na błysk łazienkę i tak jakby w połowie kuchnię, odkładam sobie każde pomieszczenie na 1 dzień, dzisiaj już od 8 rano szorowałam wszystko a przydałoby się jeszcze okna umyć co by ojciec i tego się nie doczepił:roll:

Dziewczyną cieczka pomalutku się kończy. A dzisiaj niezłą wyżerkę miały. Wczoraj jak byłam u mamy to dała mi kurczaka na którym rosół gotowała bo że cała rodzinka wyjechała się wczasować a mama zostać musiała bo zabieg miała to przecież sama by tego nie zjadła więc o dziwo o moim zwierzyńcu pamiętała, no i pannicą obrałam wszystko z mięska by kości nie było do tego ryż i pełne michy w oka mgnieniu stały puste. A z rana Agra zostawiła w misce karmę bo nie zjadła całej za to kurczaka opędzlowała bo jak to tak ma takie pachnące coś w misce leżeć:evil_lol:

Posted

Dzisiaj tak jak zapowiadała odwiedziła nas Gosia123 wraz z siostrą. Szkoda tylko że tak króciutko. Przywiozły nam puchy dla psiaków i makaron za co ogromnie dziękujemy:loveu: Oczywiście Milka musiała każdej dupsko do głaskania nadstawić a Agrula gorsza nie była i też wymiziana została. Zaprezentowała również dziewczyną swój doniosły szczek:evil_lol:

Jeszcze raz ślicznie dziękuje:loveu:

Guest AnetaR
Posted

Cieszę się, że poznałam Ciebie, Agrę i Milkę :D Potwierdzam, obie zostały porządnie wygłaskane:loveu: Mam nadzieję, że karma będzie smakować.

Powodzenia z dalszym sprzątaniem:diabloti: i szybkiego znalezienia pracy :cool3:

Posted

No Agra w porównaniu do innych onków jest drobna i malutka;)

Właśnie wróciłyśmy z ostatniego spacerku. Agra aportowała patyki ale oddawać ich już nie chciała i tak po pół godzinie kazałam wracać do domu a Agra ani rusz, odeszłam więc na jakieś 100m już do klatki tak że mnie nie widziała i tak czekam myśląc przyjdzie czy nie bo jak odchodziłam stała nieruchomo z patykiem w pyszczku i tylko obserwowała no i nie minęło 30s a Agrula w te pędy porzuciła patyk i przyleciała szczęśliwa do mnie skacząc. Skakała także w windzie co skutkowało jej zatrzymaniem między piętrami:evil_lol: dobrze że ponownie ruszyła i dotarłyśmy do domu;)

Posted

My zawsze ostatni spacer mamy koło 12 w nocy:) Pańcia późno spać chodzi bo wcześniej niż o 1 zasnąć nie umie. Ale przynajmniej psiaki korzystają bo pierwszy spacer około 6-7rano a ostatni koło 12 w nocy no a pomiędzy, dłuższe spacery no poza ostatnimi ze względu na cieczkę psiaków:roll:

Posted

Wpłynęło
10zł - od bela51
10zł - od abra64
Ślicznie dziękujemy:loveu:

A my z psiurami teraz czekamy na ojca bo jednak wczoraj nie przyjechał i przyjeżdża dziś po południu. Pańcia jeszcze raz wszystko ogarnęła posprawdzała i nie powinien się do niczego doczepić no ale zobaczymy bo znając ojca pewnie coś wynajdzie:roll:

Posted

Ojciec wrócił i o dziwo do niczego się nie doczepił. Nawet na Agrę krzywo nie spojrzał i nie skomentował że jeszcze jest jak gdyby to było normalne że panienka już u nas po prostu zostanie:loveu:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Ojciec wrócił i o dziwo do niczego się nie doczepił. Nawet na Agrę krzywo nie spojrzał i nie skomentował że jeszcze jest jak gdyby to było normalne że panienka już u nas po prostu zostanie:loveu:

To dobrze, że się nie doczepił :)

Posted

Gisic87 napisał(a):

Gisic, to Agra u Ciebie zostaje???? :) :) :) :) :)

Posted

__Lara Agra jest u mnie na DT i dalej szukamy domku jednak marnie to widzę dlatego tak napisałam:roll: Muszę dziewczynie porobić nowe ogłoszenia bo odzewu zero a ta chętna z Bytomia chyba zrezygnowała, miała odezwać się po 16 lipca ale cisza. Napisałam do niej by dała znać jeśli zrezygnowała bo chcemy wiedzieć na czym stoimy ale na razie bez odpowiedzi:roll:

Posted

Gisic87 napisał(a):
__Lara Agra jest u mnie na DT i dalej szukamy domku jednak marnie to widzę dlatego tak napisałam:roll: Muszę dziewczynie porobić nowe ogłoszenia bo odzewu zero a ta chętna z Bytomia chyba zrezygnowała, miała odezwać się po 16 lipca ale cisza. Napisałam do niej by dała znać jeśli zrezygnowała bo chcemy wiedzieć na czym stoimy ale na razie bez odpowiedzi:roll:

W sprawie Kłapacza też dzwoniła jakaś pani, miała mi przesłać sms-em maila, żeby przesłać jej zdjęcia i do dzisiaj adresu nie dostałam :( Mogłaby chociaż powiedzieć, że już ją to nie interesuje ;/

Posted

Gisic87 napisał(a):

Rozumiem :)

Posted

Zrobiłam Agrze nowe ogłoszenia na:
1. gumtree.pl
2. alegratka.pl
3. tablica.pl
4. owi.pl
5. pineska.pl
6. pajeczyna.pl
7. lento.pl
8. offer.pl
10. ojej.pl
11. i-bazar.pl
12. eszukam.pl
13. e-zwierzak.pl
14. adopcjapsa.pl
15. rubryka.pl
16. olx.pl
17. ogloszeniadrobne.warszawa.pl
18. swistek.pl
19. petworld.pl
20. aleokazja.pl
21. rozglos.net
22. kupsprzedaj.pl
23. adin.pl
24. cafeanimal.pl
25. eoferty.com.pl
26. ogloszenia-info.pl
27. przygadnijzwierzaka.pl

Zaraz zdrobię dalszą część ogłoszeń;)

A ostatnio przyłapuje Agrę w takiej pozie:lol:

Przypominam także że na lipiec brakuje nam ponad 200zł:shake:

Posted

Gisic, chcemy wcisnąć Agrę do gazety. Potrzebujemy:

opis psa- na pewno musi zawierać wiek, płeć, imię psa, oraz informację ile lat jest w schronisku (tu napisz od kiedy Agra jest u ciebie i jak masz jej papiery ze schronu, sprawdź od kiedy siedziała), szuka domu, poza tym inne informacje które mają tworzyć historię psa- jak trafił do schroniska, jak się zachowuje, itp. Opis
może być długi, pani go sobie skróci. No i kontakt do opiekuna. I zdjęcia.
prześlij mi to na maila: [email protected] W niedziele muszę to wysłać, więc najlepiej prześlij jutro.

To dla Agry duża szansa.

Posted

Maciaszku nie ona nic nie je ona po prostu ziewała:eviltong: I tak jest teraz z każdym zdjęciem w domu bo Agruszka nadal boi się aparatu więc cykam jej z nienacka wołając wcześniej a ona wtedy właśnie albo ziewa albo się przeciąga najpierw:eviltong:

zapka zaraz wyślę niezbędne info na maila.

gosia2313, spokojnie, mówiłam ci jak będzie nam się karma kończyć damy znać. Trzymaj jeszcze pieniążki;)