Gisic87 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 te 10zł jest tak jak myślałam od ulek_85 i dopisałam już na 1 stronie. Pannice dzisiaj jakieś takie niemrawe przez ten upał i na spacery na siłę musiałam je wyciągać. A od piątku zabieramy się za porządne sprzątanie mieszkania na błysk bo we wtorek ojciec z niemiec wraca a i tak pewnie do czegoś się doczepi Quote
gosia2313 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Gisic87 napisał(a):te 10zł jest tak jak myślałam od ulek_85 i dopisałam już na 1 stronie. Pannice dzisiaj jakieś takie niemrawe przez ten upał i na spacery na siłę musiałam je wyciągać. A od piątku zabieramy się za porządne sprzątanie mieszkania na błysk bo we wtorek ojciec z niemiec wraca a i tak pewnie do czegoś się doczepi W sobotę po południu mogłybyśmy podjechać na chwilkę przekazać puszki i makaron? :> Po południu to mam na myśli koło 17-18 :) Quote
Gisic87 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Oczywiście mi pasuje;) W sobotę będę akurat duży pokój sprzątać i od tego czasu do wtorku psiaki będą miały tam zakaz wstępu by ojciec się nie czepiał że mu tam wszędzie kłaki fruwają:lol: Na razie ogarnęłam na błysk łazienkę i tak jakby w połowie kuchnię, odkładam sobie każde pomieszczenie na 1 dzień, dzisiaj już od 8 rano szorowałam wszystko a przydałoby się jeszcze okna umyć co by ojciec i tego się nie doczepił:roll: Dziewczyną cieczka pomalutku się kończy. A dzisiaj niezłą wyżerkę miały. Wczoraj jak byłam u mamy to dała mi kurczaka na którym rosół gotowała bo że cała rodzinka wyjechała się wczasować a mama zostać musiała bo zabieg miała to przecież sama by tego nie zjadła więc o dziwo o moim zwierzyńcu pamiętała, no i pannicą obrałam wszystko z mięska by kości nie było do tego ryż i pełne michy w oka mgnieniu stały puste. A z rana Agra zostawiła w misce karmę bo nie zjadła całej za to kurczaka opędzlowała bo jak to tak ma takie pachnące coś w misce leżeć:evil_lol: Quote
Gisic87 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Dzisiaj tak jak zapowiadała odwiedziła nas Gosia123 wraz z siostrą. Szkoda tylko że tak króciutko. Przywiozły nam puchy dla psiaków i makaron za co ogromnie dziękujemy:loveu: Oczywiście Milka musiała każdej dupsko do głaskania nadstawić a Agrula gorsza nie była i też wymiziana została. Zaprezentowała również dziewczyną swój doniosły szczek:evil_lol: Jeszcze raz ślicznie dziękuje:loveu: Quote
Guest AnetaR Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Cieszę się, że poznałam Ciebie, Agrę i Milkę :D Potwierdzam, obie zostały porządnie wygłaskane:loveu: Mam nadzieję, że karma będzie smakować. Powodzenia z dalszym sprzątaniem:diabloti: i szybkiego znalezienia pracy :cool3: Quote
gosia2313 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ja też się baardzo cieszę :) Ale szczerze myślałam, że Agra jest większa, a tu taka malutka :D _______________________________________________________________ ZAGINĄŁ DINO - PSIAK ZE SCHRONU W SOSNOWCU !!! http://www.facebook.com/event.php?eid=222178281151247#!/event.php?eid=222178281151247&view=wall¬if_t=event_wall UDOSTĘPNIAJCIE WYDARZENIE - MOŻE KTOŚ GO WIDZIAŁ !!! Quote
Gisic87 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 No Agra w porównaniu do innych onków jest drobna i malutka;) Właśnie wróciłyśmy z ostatniego spacerku. Agra aportowała patyki ale oddawać ich już nie chciała i tak po pół godzinie kazałam wracać do domu a Agra ani rusz, odeszłam więc na jakieś 100m już do klatki tak że mnie nie widziała i tak czekam myśląc przyjdzie czy nie bo jak odchodziłam stała nieruchomo z patykiem w pyszczku i tylko obserwowała no i nie minęło 30s a Agrula w te pędy porzuciła patyk i przyleciała szczęśliwa do mnie skacząc. Skakała także w windzie co skutkowało jej zatrzymaniem między piętrami:evil_lol: dobrze że ponownie ruszyła i dotarłyśmy do domu;) Quote
Gisic87 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 My zawsze ostatni spacer mamy koło 12 w nocy:) Pańcia późno spać chodzi bo wcześniej niż o 1 zasnąć nie umie. Ale przynajmniej psiaki korzystają bo pierwszy spacer około 6-7rano a ostatni koło 12 w nocy no a pomiędzy, dłuższe spacery no poza ostatnimi ze względu na cieczkę psiaków:roll: Quote
Gisic87 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Wpłynęło 10zł - od bela51 10zł - od abra64 Ślicznie dziękujemy:loveu: A my z psiurami teraz czekamy na ojca bo jednak wczoraj nie przyjechał i przyjeżdża dziś po południu. Pańcia jeszcze raz wszystko ogarnęła posprawdzała i nie powinien się do niczego doczepić no ale zobaczymy bo znając ojca pewnie coś wynajdzie:roll: Quote
Gisic87 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Ojciec wrócił i o dziwo do niczego się nie doczepił. Nawet na Agrę krzywo nie spojrzał i nie skomentował że jeszcze jest jak gdyby to było normalne że panienka już u nas po prostu zostanie:loveu: Quote
gosia2313 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Gisic87 napisał(a):Ojciec wrócił i o dziwo do niczego się nie doczepił. Nawet na Agrę krzywo nie spojrzał i nie skomentował że jeszcze jest jak gdyby to było normalne że panienka już u nas po prostu zostanie:loveu: To dobrze, że się nie doczepił :) Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Gisic87 napisał(a):Ojciec wrócił i o dziwo do niczego się nie doczepił. Nawet na Agrę krzywo nie spojrzał i nie skomentował że jeszcze jest jak gdyby to było normalne że panienka już u nas po prostu zostanie:loveu: Gisic, to Agra u Ciebie zostaje???? :) :) :) :) :) Quote
Gisic87 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 __Lara Agra jest u mnie na DT i dalej szukamy domku jednak marnie to widzę dlatego tak napisałam:roll: Muszę dziewczynie porobić nowe ogłoszenia bo odzewu zero a ta chętna z Bytomia chyba zrezygnowała, miała odezwać się po 16 lipca ale cisza. Napisałam do niej by dała znać jeśli zrezygnowała bo chcemy wiedzieć na czym stoimy ale na razie bez odpowiedzi:roll: Quote
gosia2313 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Gisic87 napisał(a):__Lara Agra jest u mnie na DT i dalej szukamy domku jednak marnie to widzę dlatego tak napisałam:roll: Muszę dziewczynie porobić nowe ogłoszenia bo odzewu zero a ta chętna z Bytomia chyba zrezygnowała, miała odezwać się po 16 lipca ale cisza. Napisałam do niej by dała znać jeśli zrezygnowała bo chcemy wiedzieć na czym stoimy ale na razie bez odpowiedzi:roll: W sprawie Kłapacza też dzwoniła jakaś pani, miała mi przesłać sms-em maila, żeby przesłać jej zdjęcia i do dzisiaj adresu nie dostałam :( Mogłaby chociaż powiedzieć, że już ją to nie interesuje ;/ Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Gisic87 napisał(a):__Lara Agra jest u mnie na DT i dalej szukamy domku jednak marnie to widzę dlatego tak napisałam:roll: Muszę dziewczynie porobić nowe ogłoszenia bo odzewu zero a ta chętna z Bytomia chyba zrezygnowała, miała odezwać się po 16 lipca ale cisza. Napisałam do niej by dała znać jeśli zrezygnowała bo chcemy wiedzieć na czym stoimy ale na razie bez odpowiedzi:roll: Rozumiem :) Quote
Gisic87 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Zrobiłam Agrze nowe ogłoszenia na: 1. gumtree.pl 2. alegratka.pl 3. tablica.pl 4. owi.pl 5. pineska.pl 6. pajeczyna.pl 7. lento.pl 8. offer.pl 10. ojej.pl 11. i-bazar.pl 12. eszukam.pl 13. e-zwierzak.pl 14. adopcjapsa.pl 15. rubryka.pl 16. olx.pl 17. ogloszeniadrobne.warszawa.pl 18. swistek.pl 19. petworld.pl 20. aleokazja.pl 21. rozglos.net 22. kupsprzedaj.pl 23. adin.pl 24. cafeanimal.pl 25. eoferty.com.pl 26. ogloszenia-info.pl 27. przygadnijzwierzaka.pl Zaraz zdrobię dalszą część ogłoszeń;) A ostatnio przyłapuje Agrę w takiej pozie:lol: Przypominam także że na lipiec brakuje nam ponad 200zł:shake: Quote
maciaszek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Gisic87 napisał(a):A ostatnio przyłapuje Agrę w takiej pozie:lol:Ona coś je czy po prostu wietrzy sobie pychol? ;) Quote
zapka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Gisic, chcemy wcisnąć Agrę do gazety. Potrzebujemy: opis psa- na pewno musi zawierać wiek, płeć, imię psa, oraz informację ile lat jest w schronisku (tu napisz od kiedy Agra jest u ciebie i jak masz jej papiery ze schronu, sprawdź od kiedy siedziała), szuka domu, poza tym inne informacje które mają tworzyć historię psa- jak trafił do schroniska, jak się zachowuje, itp. Opis może być długi, pani go sobie skróci. No i kontakt do opiekuna. I zdjęcia.prześlij mi to na maila: [email protected] W niedziele muszę to wysłać, więc najlepiej prześlij jutro. To dla Agry duża szansa. Quote
gosia2313 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Może jej się szczęka zacięła, tak jak mnie kiedyś? :P Gisic na pewno nie chcesz pieniędzy !? Quote
Gisic87 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Maciaszku nie ona nic nie je ona po prostu ziewała:eviltong: I tak jest teraz z każdym zdjęciem w domu bo Agruszka nadal boi się aparatu więc cykam jej z nienacka wołając wcześniej a ona wtedy właśnie albo ziewa albo się przeciąga najpierw:eviltong: zapka zaraz wyślę niezbędne info na maila. gosia2313, spokojnie, mówiłam ci jak będzie nam się karma kończyć damy znać. Trzymaj jeszcze pieniążki;) Quote
Kocurek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ale z niej ziewacz:)A jakie ma pazurki szponiaste...:) Quote
Recommended Posts