MaDi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 muzzy napisał(a):Jeśli MaDi znajdzie wolną chwilę w weekend, to podjedziemy na kolejną szansową sesję :) Madi ma wreszcie wolny weekend od niepamiętnych czasów i w klinice będzie dopiero w niedzielę wieczorem:eviltong: Quote
muzzy Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 MaDi napisał(a):Madi ma wreszcie wolny weekend od niepamiętnych czasów i w klinice będzie dopiero w niedzielę wieczorem:eviltong: Buuuuuuu :( Quote
zadra Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 muzzy napisał(a):Buuuuuuu :( szansa pewnie jeszcze z opatrunkiem usztywniającym na łapce. Quote
Tola Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 muzzy napisał(a):Buuuuuuu :( Czyli nie ma nadziei na zdjęcia? Quote
muzzy Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tola napisał(a):Czyli nie ma nadziei na zdjęcia? Jest, jest :) Tylko nie wiadomo kiedy :( Ale jak będę w klinice, to będę o Szansie pamiętać :) Quote
delfy2000 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Zdjęcia Szansy nie musza być wszystkie całościowe, czyli z owiniętą łapką...Większość ludzi i tak koncentruje się na pyszczku.... Quote
zadra Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 muzzy napisał(a):Jest, jest :) Tylko nie wiadomo kiedy :( Ale jak będę w klinice, to będę o Szansie pamiętać :) Wielkie dzięki!!! Quote
IVV Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 czy sa jakies wiadomosci o stanie zdrowia suni ? Quote
MaDi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 IVV napisał(a):czy sa jakies wiadomosci o stanie zdrowia suni ? Zdrowa to ona jest wczoraj chciała zjeść Meę jak byłyśmy na spacerze;) Quote
Tola Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 MaDi napisał(a):Zdrowa to ona jest wczoraj chciała zjeść Meę jak byłyśmy na spacerze;) Napisz cos jeszcze o Szansie, my tu spragnieni wiadomosci o sunieczce jak powietrza:cool3: Quote
MaDi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Tola napisał(a):Napisz cos jeszcze o Szansie, my tu spragnieni wiadomosci o sunieczce jak powietrza:cool3: W sumie widuje ją tylko na spacerach wg. mnie ma ładniejszą sierść i jest dużo bardziej pewna siebie:) Quote
Tola Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 MaDi napisał(a):W sumie widuje ją tylko na spacerach wg. mnie ma ładniejszą sierść i jest dużo bardziej pewna siebie:) Odżyła malutka:loveu: Myslę, ze Szansa wybaczy, ze poproszę o pomoc w znalezieniu kogos do wizyty przedadopcyjnej w Lublińcu (38 km od Częstochowy) Byc moze super domek czeka na smutaskę z zamojskiego schroniska http://www.dogomania.pl/threads/205135-Bezimienna-sunia-z-zamojskiego-schronu-potrzeba-wizyta-w-Lublińcu-kolo-Opola!!!/page2 Quote
MaDi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Tola napisał(a):Odżyła malutka:loveu: Myslę, ze Szansa wybaczy, ze poproszę o pomoc w znalezieniu kogos do wizyty przedadopcyjnej w Lublińcu (38 km od Częstochowy) Byc moze super domek czeka na smutaskę z zamojskiego schroniska http://www.dogomania.pl/threads/205135-Bezimienna-sunia-z-zamojskiego-schronu-potrzeba-wizyta-w-Lublińcu-kolo-Opola!!!/page2 Nescca jest chyba z tej okolicy. Quote
Tola Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 MaDi napisał(a):Nescca jest chyba z tej okolicy. Ok dzięki:) Zaraz piszę Quote
muzzy Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Tola napisał(a):Rozkładówka w MP O! Skąd masz? :) Przecież nowy numer pokaże się dopiero za ok. tydzień :crazyeye: Quote
zadra Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 muzzy napisał(a):O! Skąd masz? :) Przecież nowy numer pokaże się dopiero za ok. tydzień :crazyeye: Przysłała mi P.Magda z MP w celu potwierdzenia zgodności. Quote
sonia71 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tolu i zadro skoro macie już konto fundacji to może przeleję finanse Szansy żebyście miały już wszystko u siebie bo chyba nie jestem już potrzebna jako skarbnik skoro i tak nie ma już wpłat. Quote
Tola Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 sonia71 napisał(a):Tolu i zadro skoro macie już konto fundacji to może przeleję finanse Szansy żebyście miały już wszystko u siebie bo chyba nie jestem już potrzebna jako skarbnik skoro i tak nie ma już wpłat. Jesli mozesz soniu to trzymaj nadal te pieniądze; zostały zebrane w czasie, kiedy nie było fundacji i trzeba je rozliczyc tutaj na dogo. Mam nadzieję, ze juz niedługo poznamy wszystkie koszty. Quote
malagos Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 IVV napisał(a):jakies wiesci o Szansuni ? a dlaczego nie ma zdjęć i informacji? Quote
Recommended Posts