Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

muzzy napisał(a):
Jeśli MaDi znajdzie wolną chwilę w weekend, to podjedziemy na kolejną szansową sesję :)

Madi ma wreszcie wolny weekend od niepamiętnych czasów i w klinice będzie dopiero w niedzielę wieczorem:eviltong:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Madi ma wreszcie wolny weekend od niepamiętnych czasów i w klinice będzie dopiero w niedzielę wieczorem:eviltong:

Buuuuuuu :(

Posted

Tola napisał(a):
Czyli nie ma nadziei na zdjęcia?

Jest, jest :) Tylko nie wiadomo kiedy :( Ale jak będę w klinice, to będę o Szansie pamiętać :)

Posted

MaDi napisał(a):
Zdrowa to ona jest wczoraj chciała zjeść Meę jak byłyśmy na spacerze;)

Napisz cos jeszcze o Szansie, my tu spragnieni wiadomosci o sunieczce jak powietrza:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
Napisz cos jeszcze o Szansie, my tu spragnieni wiadomosci o sunieczce jak powietrza:cool3:

W sumie widuje ją tylko na spacerach wg. mnie ma ładniejszą sierść i jest dużo bardziej pewna siebie:)

Posted

MaDi napisał(a):
W sumie widuje ją tylko na spacerach wg. mnie ma ładniejszą sierść i jest dużo bardziej pewna siebie:)

Odżyła malutka:loveu:

Myslę, ze Szansa wybaczy, ze poproszę o pomoc w znalezieniu kogos do wizyty przedadopcyjnej w Lublińcu (38 km od Częstochowy)
Byc moze super domek czeka na smutaskę z zamojskiego schroniska
http://www.dogomania.pl/threads/205135-Bezimienna-sunia-z-zamojskiego-schronu-potrzeba-wizyta-w-Lublińcu-kolo-Opola!!!/page2

Posted

muzzy napisał(a):
O! Skąd masz? :) Przecież nowy numer pokaże się dopiero za ok. tydzień :crazyeye:

Przysłała mi P.Magda z MP w celu potwierdzenia zgodności.

Posted

Tolu i zadro skoro macie już konto fundacji to może przeleję finanse Szansy żebyście miały już wszystko u siebie bo chyba nie jestem już potrzebna jako skarbnik skoro i tak nie ma już wpłat.

Posted

sonia71 napisał(a):
Tolu i zadro skoro macie już konto fundacji to może przeleję finanse Szansy żebyście miały już wszystko u siebie bo chyba nie jestem już potrzebna jako skarbnik skoro i tak nie ma już wpłat.

Jesli mozesz soniu to trzymaj nadal te pieniądze; zostały zebrane w czasie, kiedy nie było fundacji i trzeba je rozliczyc tutaj na dogo.
Mam nadzieję, ze juz niedługo poznamy wszystkie koszty.