Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic nie wiem i czuję się z tym bardzo zle:(
Nie mam kontaktu z US, nie mam kontaktu z zadrą (wyjechała i jest do niedzieli poza zasięgiem).
Zaraz spróbuję dodzwonic się do kliniki.

Posted

[quote name='MaDi']Super, jest nadal w klinice? Wiadomo co z łapą?[/QUOTE]

Jest w klinice, z łapą jeszcze nie wiadomo. To znaczy jeszcze nie wiadomo czy będzie kolejny raz operowana.

Posted

US przysłala wiadomosc, ze z sunią wszystko dobrze, jest w stałym kontakcie z profesorem.
n arazie nie ma decyzji o kolejnym zabiegu.
Widocznie tego typu operacje wymagają długiego pobytu w klinice.
Ja wiem, ze wszyscy chcemy jak najlepiej dla Szansy i wszyscy niecierpliwimy sie troszeczkę.
Mam nadzieje, ze moment wyjscia suni jest coraz blizej.
A wtedy...................................

Posted

Rozmawiałam z UK.Byla dzisiaj u suni.Szansa juz chciala się"pakować" do nowego domu.Ona już wie,że UK bedzie jej ukochaną przyjaciółką.Niestety nie bylo dzisiaj weta.Jutro UK ponownie odwiedzi kliniki i dowie się co dalej i jakie sa koszty leczenia.Szansa ma już nowy "lekki"typ opatrunku.

Posted

Dziewczyny naprawde nie ma się o co martwić.UK nie możę spotkać osobiście profesora.Ona też nie może doczekać się chwili w której Szansa zamieszka z jej rodziną.UK regularnie odwiedza sunieczkę.Jak tylko porozmawia osobiście z profesorem skontaktuje się ze mną.Ma dowiedzęć się o koszty jaki mamy ponieść.Bardzo proszę o cierpliwość.Wiem,że długo to trwa ale nie mamy na to wpływu.

Posted

MaDi napisał(a):
Widzieliśmy dzisiaj z Muzzym Szansę, tak zasuwała na spacerze ze studentem,że nawet nie ma zdjęcia.
Na łapie ma malutki opatrunek.

Miejmy nadxzieję, ze ten malutki opatrunek zwiastuje koncówkę pobytu w klinice...

Posted

animalon napisał(a):
chcemy podziwiać Szansunię na zdjęciach ... może jednak się uda??? plissss:modla: uwielbiam szczęśliwe zakończenia :thumbs:

Chyba wszyscy tak mamy ;-) Czekamy cierpliwie na szczęśliwe zakończenie leczenia i początek nowego życia Szansuni :)

Posted

Potwierdzam, Szansa wygląda super, opatrunku nawet nie zauważyłem, bo wyłoniła się zza rogu i zaraz zniknęła, i tak jak pisała MaDi, nie zdążyłem nawet jej sfotografować :)

Posted

muzzy napisał(a):
Potwierdzam, Szansa wygląda super, opatrunku nawet nie zauważyłem, bo wyłoniła się zza rogu i zaraz zniknęła, i tak jak pisała MaDi, nie zdążyłem nawet jej sfotografować :)

To ona jak pani na włościach w tej klinice - albo miłościwie panująca Księżniczka Szansunia I ;)

Posted

delfy2000 napisał(a):
To ona jak pani na włościach w tej klinice - albo miłościwie panująca Księżniczka Szansunia I ;)

W końcu jest psem Profesora:diabloti:
Wszystkie moje psiaki też są tam bardzo dobrze traktowane mimo,że często są w tragicznym stanie śmierdzące, gnijące itp. i tak otrzymują fachową pomoc i serce.

Posted

MaDi napisał(a):
W końcu jest psem Profesora:diabloti:
Wszystkie moje psiaki też są tam bardzo dobrze traktowane mimo,że często są w tragicznym stanie śmierdzące, gnijące itp. i tak otrzymują fachową pomoc i serce.

Ja rownież cenię profesora na ogromną wiedzę i serce dla zwierzat.