Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja "udostępniałam" jak wychodziliśmy tylko 1 pokój i przedpokój i chowaliśmy wszystko za co najchętniej się brała (tzn buty, piloty, komórki, okulary, czapki, rękawiczki), zostawialiśmy tylko zabawki.
Mojej to przeszło dość szybko (a mnie nawyk chowania został :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
Musiała odreagować stres z nowym miejscem związany i z naszą nieobecnością.
Teraz najwyżej mojego papcia sobie do przytulenia bierze jak nie schowam, ale nie gryzie tylko widocznie zapachem się delektuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']
Teraz najwyżej mojego papcia sobie do przytulenia bierze jak nie schowam, ale nie gryzie tylko widocznie zapachem się delektuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Mysza....... Perfum do kapci używasz???:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool2:

Z tym ograniczeniem przestrzeni można spróbować. Tylko żeby się nie okazało, że będzie próbował w drzwiach dziurę wydrapać by się dostać do swoich skarbów:roll:..........

Posted

Nam Pablo też trochę rzeczy "zjadł" zostawialiśmy mu Aśkę ( bokserkę ), pokój i przedpokój. Niestety najbardziej ucierpiał pilot od UPC ;D . Poźniej zaczeliśmy dosłownie wszystko chowac i się uspokoił...
Całuski maluszku. A te jego "niewinne oczęta" bezcenne

Posted

[quote name='_Goldenek2']Zainwestuj w czarny kong... starczy na lata. I należy tylko dawać jak się na dłużej wychodzi :)[/QUOTE]

Zabawke ma juz od dawna Niestety nie za bardzo go ona interesuje Woli zdecydowanie piszczaca pilke ;) Zostawiany jest tylko w jednym pokoju ma do dyspozycji tez przedpokoj i kuchnie. Jutro pojedziemy na zakupy dla malego wiec moze wieksza ilosc piszczacych zabawek pozwoli mu lepiej przezyc te godziny samotnosci

Posted

[quote name='marta0731']
Z tym ograniczeniem przestrzeni można spróbować. Tylko żeby się nie okazało, że będzie próbował w drzwiach dziurę wydrapać by się dostać do swoich skarbów:roll:..........[/QUOTE]
Nie chodziło nam o ograniczenie przestrzeni tylko trudno w całym domu wszystko pochować, łatwiej przystosować jedno czy 2 pomieszczenie:), chowając kuszące rzeczy :)
Tak jak z małym dzieckiem, prościej poustawiać wyżej rzeczy niż chodzić za nim i mówić "zostaw"

Posted

U mnie metodą jest "w pewnym sensie" towarzystwo młodziutkiej jamnisi. Dzięki temu Lili niszczy o wiele mniej niż moja poprzednia boksia Nutusia, która nie miała towarzystwa do zabaw. Niestety, jest to broń obosieczna, bo czasami jak się nakręcą... niszczą w duecie! :)

• 2 weeks later...
Posted

tatankas napisał(a):
Sorry za offa,ale jest bazarek zimowych fotografii psiaków,moja boksia występuje,może się komuś spodoba :) Jak wygram,to pieniążki idą na operację boksi LILI:

http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02/page4

Już zagłosowane, cioteczki Kochane głosujcie!!!!!!!!!!!!!!! na zdjęcie nr6 :modla::modla::modla::modla::modla::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

kora78 napisał(a):
no i ja. Kapsel mi kazala.

Koruś, no wiesz :cool3::cool3::cool3:
Bardzo dziękujemy :happy1::iloveyou: i prosimy o jeszcze, kaska byłaby na operację boksi Lilusi :modla::modla::modla: