Mysza2 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Ja "udostępniałam" jak wychodziliśmy tylko 1 pokój i przedpokój i chowaliśmy wszystko za co najchętniej się brała (tzn buty, piloty, komórki, okulary, czapki, rękawiczki), zostawialiśmy tylko zabawki. Mojej to przeszło dość szybko (a mnie nawyk chowania został :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Musiała odreagować stres z nowym miejscem związany i z naszą nieobecnością. Teraz najwyżej mojego papcia sobie do przytulenia bierze jak nie schowam, ale nie gryzie tylko widocznie zapachem się delektuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marta0731 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Mysza2'] Teraz najwyżej mojego papcia sobie do przytulenia bierze jak nie schowam, ale nie gryzie tylko widocznie zapachem się delektuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mysza....... Perfum do kapci używasz???:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool2: Z tym ograniczeniem przestrzeni można spróbować. Tylko żeby się nie okazało, że będzie próbował w drzwiach dziurę wydrapać by się dostać do swoich skarbów:roll:.......... Quote
_Goldenek2 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Zainwestuj w czarny kong... starczy na lata. I należy tylko dawać jak się na dłużej wychodzi :) Quote
Anastazja2009 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Nam Pablo też trochę rzeczy "zjadł" zostawialiśmy mu Aśkę ( bokserkę ), pokój i przedpokój. Niestety najbardziej ucierpiał pilot od UPC ;D . Poźniej zaczeliśmy dosłownie wszystko chowac i się uspokoił... Całuski maluszku. A te jego "niewinne oczęta" bezcenne Quote
DOMINIK Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='_Goldenek2']Zainwestuj w czarny kong... starczy na lata. I należy tylko dawać jak się na dłużej wychodzi :)[/QUOTE] Zabawke ma juz od dawna Niestety nie za bardzo go ona interesuje Woli zdecydowanie piszczaca pilke ;) Zostawiany jest tylko w jednym pokoju ma do dyspozycji tez przedpokoj i kuchnie. Jutro pojedziemy na zakupy dla malego wiec moze wieksza ilosc piszczacych zabawek pozwoli mu lepiej przezyc te godziny samotnosci Quote
Mysza2 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='marta0731'] Z tym ograniczeniem przestrzeni można spróbować. Tylko żeby się nie okazało, że będzie próbował w drzwiach dziurę wydrapać by się dostać do swoich skarbów:roll:..........[/QUOTE] Nie chodziło nam o ograniczenie przestrzeni tylko trudno w całym domu wszystko pochować, łatwiej przystosować jedno czy 2 pomieszczenie:), chowając kuszące rzeczy :) Tak jak z małym dzieckiem, prościej poustawiać wyżej rzeczy niż chodzić za nim i mówić "zostaw" Quote
andegawenka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Piesek sie nudzi jak dziecko, próbuje zająć się czyms... :shake:http://www.dogomania.pl/threads/201632-KOSTEK-quot-Tej-nocy-do-dobrych-ludzi-doczo%C5%82ga%C5%82-si%C4%99-pies?p=16255992#post16255992 Quote
AniaGucio Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nutusia napisał(a): Niestety, jest to broń obosieczna, bo czasami jak się nakręcą... niszczą w duecie! :) No właśnie ;) Quote
Nutusia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 U mnie metodą jest "w pewnym sensie" towarzystwo młodziutkiej jamnisi. Dzięki temu Lili niszczy o wiele mniej niż moja poprzednia boksia Nutusia, która nie miała towarzystwa do zabaw. Niestety, jest to broń obosieczna, bo czasami jak się nakręcą... niszczą w duecie! :) Quote
marta0731 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jak tam nasz "niszczyciel" Pablos? :) Quote
tatankas Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Sorry za offa,ale jest bazarek zimowych fotografii psiaków,moja boksia występuje,może się komuś spodoba :) Jak wygram,to pieniążki idą na operację boksi LILI: http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02/page4 Quote
Kapsel Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 tatankas napisał(a):Sorry za offa,ale jest bazarek zimowych fotografii psiaków,moja boksia występuje,może się komuś spodoba :) Jak wygram,to pieniążki idą na operację boksi LILI: http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02/page4 Już zagłosowane, cioteczki Kochane głosujcie!!!!!!!!!!!!!!! na zdjęcie nr6 :modla::modla::modla::modla::modla::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Kapsel Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kora78 napisał(a):no i ja. Kapsel mi kazala. Koruś, no wiesz :cool3::cool3::cool3: Bardzo dziękujemy :happy1::iloveyou: i prosimy o jeszcze, kaska byłaby na operację boksi Lilusi :modla::modla::modla: Quote
marta0731 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kora78 napisał(a):no i ja. Kapsel mi kazala. Hihihi:diabloti::megagrin: Ja juz też:lol: Quote
kora78 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 to ja pokaze bazarek na naszego psiaka. ciuchowy. glownie spodnie, dzinsy, rybaczki. takze spodnice do kolan, klasyczne, proste, eleganckie komu?? http://www.dogomania.pl/threads/201914-Bazarek-szybki-ciuszki-na-psa-z-łańcucha-do-15.02.2011. Quote
marta0731 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 DOMINIK napisał(a):Zagłosowane :) Dominik... tylko tyle? A pozdrowień Pablo nie kazał przekazać? ;) Quote
andegawenka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kora78 napisał(a):to ja pokaze bazarek na naszego psiaka. ciuchowy. glownie spodnie, dzinsy, rybaczki. takze spodnice do kolan, klasyczne, proste, eleganckie komu?? http://www.dogomania.pl/threads/201914-Bazarek-szybki-ciuszki-na-psa-z-łańcucha-do-15.02.2011. Korka, ciuszki zbiegły się w praniu?:p Dominik , jak tam nasz synuś sie ma?;) Quote
Mysza2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 andegawenka napisał(a): Dominik , jak tam nasz synuś sie ma?;) No właśnie? Bardzo oszczędny w relacjach domek. Mam nadzieję że wszystko ok? Quote
kora78 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 andegawenka napisał(a):Korka, ciuszki zbiegły się w praniu?:p Dominik , jak tam nasz synuś sie ma?;) nie zbiegly :) to ciocia Dogo takachudzinka :) a tutaj ciuszki ode mnie http://www.dogomania.pl/threads/201489-NOWO-dodane-SWETRY-MESKIE-na-ratunek-psa-do-20.02 tzn ze 2 ode mnie, reszta skladkowa oczywiscie. Pablo ma w ogole jakies zainteresowanie ze strony ds????????? Quote
Recommended Posts