Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wcześniej mieliśmy bulkę, po jej śmierci i niemożnosci wyrwania jej z łap choroby Tata zaczął mówic o bokserze...kiedyś miał, za bardzo młodych lat, mix boksia z ... nie wiadomo z jaką rasą ;) potem 15 lat spanielich, potem 13 bułowych... no i wyszedł bokser :D wcześniej zakochałam się w boksiołku znajomej... tyle, że uszka miał szpiczaste. wygladał groźniej. my chcieliśmy ciapciaka, majtające uszko u płaskonosa to jest to :) ale jak się nie ich nie zna można się zastanawiac co to za psy... potrafia spojrzec groźnie... Sashy na ulicy się boją... ogląda się za ludźmi i, nie wiedząc czy patrzec na ludzi, szalec czy wąchac, minę ma oszołomioną.. czasem jakbym go nie znała lub mu nie ufała też zastanawiałabym się, co on kombinuje...a Rudy oczka ma lekko skośne i wredne :cool3::eviltong:

mordki są przeelastyczne, arsenał min niewyczerpany :) a najfajniejsze są własnie te, gdzie robią z siebie głupolki albo udają, że nie wiedzą nic i to nie one :) a jeszcze te oczy.... są wspaniałe :) i wiedzą, jak to wykorzystywac... ;p

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaGucio napisał(a):
Pieniążki przelane - 119,30zł

Buziaczki dla Pablo :)

AniaGucio bardzo dziękujemy!!!!!! :Rose::Rose::Rose: :hand::hand:
Potwierdzę przelanie pieniążków :p:p:p

Posted

A ja zaproszę na bazarki,Pablo jak na razie bezpieczny,ale inne psiaki nadal potrzebują pomocy:moje Polickie,asty Szczecińskie,Bajka-szczeniak z krzywicą,nawet boksia LILI jest:

Zapraszam na bazarek na psiaki z TTB Szczecin,oraz dla Bajki-6 miesięcznej suni z krzywicą:

http://www.dogomania.pl/threads/200646-Zapraszam-na-bazarek-dla-TTB-Szczecin-i-Bajk%C4%99-szczeniaka-z-krzywic%C4%85-do-30.01.2011

Prowadzę też drugi bazarek dla bokserki Lili,TTB Szczecin i na transport dla Polickich zwierzaków:

http://www.dogomania.pl/threads/200376-ZAPRASZAM!-na-boksie-ttb-Szczecini-i-transport-dla-Polickich-zwierzak%C3%B3w-do-30.01.2011

Oba bazarki prowadzę ja i większość rzeczy u mnie w domu,więc za przesyłkę zapłacisz tylko raz.ZAPRASZAM!!!

Doszedł trzeci bazarek na TTB i Bajkę:

http://www.dogomania.pl/threads/201130-Ciuszki-i-inne-na-TTB-Szczeci%C5%84skie-i-Bajk%C4%99-szczeniaka-z-krzywic%C4%85-do-30.01.2011

Wszystkie trzy bazarki prowadzę ja i wszystkie kończą się w tą NIEDZIELĘ 30 stycznia 2011-ZAPRASZAM!!!
za przesyłkę płacisz tylko raz,a możesz zakupy zrobić na trzech bazarkach!!!

Posted

Pabluś co z tobą,że nic nie słychać???

Zrobiłam bazarek dla boksi LILI na operację,pół na pół z pokryciem transportu boksia Bigosa i Polickich zwierzaków,ZAPRASZAM:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201451-Na-operacj%C4%99-boksi-LILI-oraz-na-transport-boksia-Bigosa-i-Polickich-zwierz%C3%B3w-do-13.02[/url].

Jest też drugi bazarek,który organizuję dla TTB Szczecińskich i Bajki-szczeniaka z krzywicą:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201424-Do-domu-ciuch-i-inne-na-TTB-Szczeci%C5%84skie-i-Bajk%C4%99-szczeniaka-z-krzywic%C4%85-do-13.02.2011[/url]

Poza kilkoma rzeczami,które są u innych,większość rzeczy jest u mnie,więc za przesyłkę płacisz tylko raz :)

Posted

Przepraszamy za te dni zwłoki ale mieliśmy szalony okres i za mało czasu na wszystko!!! Wybaczcie :)

Pablo ma się jak najlepiej. Rozgościł się już u nas całkowicie - do tego stopnia, że za każdym razem jak zostaje sam w domu znajduje sobie jakąś rzecz do pogryzienia.
Mimo zabawek i długich spacerów jeszcze nie za dobrze znosi te godziny samotności. Pracujemy nad tym chociaż muszę przyznać, że powoli kończą się nam pomysły. Więc jeśli któraś z Pań ma dla nas jaką dobrą radę albo metode to z miłą chęcią posłuchamy :)
Najgorsze jest to że ciężko go za cokolwiek skarcić bo jest mistrzem w tzw "udawaniu głupka" i robi wszystko byle na nas w takich chwilach nie patrzeć.

Na spacerach jest coraz lepiej- wraca na zawołanie(no może nie zawsze ale najważniejsze że są postępy). Na smyczy zachowuje się trochę gorzej ponieważ nie może oprzeć się zeby nas ciągnąć.

Znalazł już psią przyjaciółke u nas na osiedlu i kilkoro znajomych z którymi się bawi. Nie ma w nim ani odrobiny agresji w stosunku do innych psów albo ludzi.

Na łapce staje już coraz ładnie ale tylko wtedy kiedy idzie na smyczy wolno bo biega dalej na 3 łapkach. Chociaż coraz częściej podczas zabawy jak skacze albo bawi się z innymi psami widać że używa nóżki.

A tak ogólnie to jest straszny pieszczoch. jak się na niego za długo gniewamy to przychodzi, patrzy tymi swoimi wielkimi oczami i glówka się przytula.
I tak na koniec jeszcze dodam że jego ulubione miejsce do spania to łóżko u nas w sypialni a najlepiej to jak lezy między mną a dominikiem :) :)

Wiktoria

Posted

To ja tak w skrócie napiszę,że moja mniej więcej w wieku Pablita jest,też mam bokserkę.No i niestety,też lubi sobie podgryzać,nawet jak jesteśmy w domu,to chodzi i kombinuje,co by tu pochrupać.Zabawki dzieci moich już prawie wszystkie popodgryzane,ale przynajmniej dzieci nauczyły się pilnować i sprzątać swoje zabawki :)

Moja też śpi w łóżku,ale dzieci :)