Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tatankas :buzi: i Myszko :buzi:potwierdzam wpłaty z bazarków od Was. Informacje uzyskałam telefonicznie :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Witam Wszystkie cioteczki! Słyszałam, że Pablo ma się już lepiej i przybiera na wadze :)

Z zakończonego wczoraj bazarku udało nam się uzbierać 231zł z czego połowa, 115,50zł, powędruje na konto Pablo :)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Witam Wszystkie cioteczki! Słyszałam, że Pablo ma się już lepiej i przybiera na wadze :)

Z zakończonego wczoraj bazarku udało nam się uzbierać 231zł z czego połowa, 115,50zł, powędruje na konto Pablo :)

:multi::multi::multi::multi: ale Pablo ma kochane cioetczki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Brawo Ania

Posted

AniaGucio napisał(a):

Hura!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Bardzo dziękujemy AniaGucia :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Pablo już taki bogaty,że hej.Na wszystko zaraz będzie miał,niedługo będą do niego po procenty przychodzić :)
Na zdrówko kochany,na zdrówko!!!

Posted

Od początku kibicuję po cichutku boksiowi - zasługuje na takie szczęście:thumbs: .... ujawniam się w związku z akcją jaką TVN szykuje. Otóż zamierza wyemitować cykl reportaży o tym jak POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA i szukają przykładów niestety tych drastycznych, więcej na http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123161 - jeśli ktoś wie o takim to pls na pw link do wątku ( sprawa podpalonego pieska jest przekazana)... jest to akcja związana z narastającą brutalnościa wobec zwierząt a celem .... zaostrzenie kar, uświadamianie ...

Posted

AniaGucio napisał(a):
Kobitki, jutro będę mogła już przelać pieniążki z bazarku ... tylko niech mi ktoś napisze na jakie konto i jaki ma być tytuł :roll:

AniuGucio:buzi: bardzo dziękujemy. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wszystko masz w pierwszym poście:-):-):-)

Posted

Witam!
Pablo ma się coraz lepiej, juz zaczyna troszkę opierać się na nóżce a szczególnie wtedy gdy idzie wolno na smyczy. Dzisiaj po raz drugi został sam w domu na pół dnia i niestety musieliśmy sie pożegnać z mała poduszką. Jak go próbowałam skarcić to zachowywał się tak jakby jakas mucha nad głową mu latała i rozglądal się tak żeby nie patrzeć się na mnie :)
Na spacerze coraz częściej wraca na zawołanie (może dzięki nagrodą które za to dostaje), do innych psów jest przyjaźnie nastawiony a wręcz się im poddaje i nawet nie próbuje ich zdominować. Schodzi z łóżka sam - no może z lekkim ociąganiem ale jest poprawa.
Teraz leży na moich kolanach i intensywnie wzdycha :) I jak go tu nie kochać :)

Wiktoria

Posted

Metody wychowawcze widzę, że skutkują choc on na pewno charakterek ma typowo boksiowy, czyli jest mądry i szybko załapał że dobre wychowanie się opłaca:-):-):-)
Nóżka go juz nie boli?

Posted

Kapsel napisał(a):
AniuGucio:buzi: bardzo dziękujemy. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wszystko masz w pierwszym poście:-):-):-)

OK, dzięki!!

DOMINIK napisał(a):
Witam!
Pablo ma się coraz lepiej, juz zaczyna troszkę opierać się na nóżce a szczególnie wtedy gdy idzie wolno na smyczy. Dzisiaj po raz drugi został sam w domu na pół dnia i niestety musieliśmy sie pożegnać z mała poduszką. Jak go próbowałam skarcić to zachowywał się tak jakby jakas mucha nad głową mu latała i rozglądal się tak żeby nie patrzeć się na mnie :)
Na spacerze coraz częściej wraca na zawołanie (może dzięki nagrodą które za to dostaje), do innych psów jest przyjaźnie nastawiony a wręcz się im poddaje i nawet nie próbuje ich zdominować. Schodzi z łóżka sam - no może z lekkim ociąganiem ale jest poprawa.
Teraz leży na moich kolanach i intensywnie wzdycha :) I jak go tu nie kochać :)

Wiktoria

100% bokser ;) Z wyglądu...niby takie głupole, a to bardzo mądre psiaki:)

Posted

Nieboksiowe ciotki boksiowych westchnień nie znają, ale znają nieboksiowe westchnienia:razz::razz:
Tak czy tak bardzo się cieszą że Pablito w coraz lepszej formie:multi::multi::multi::multi:
Nieboksiowe ciotki za to bardzo lubią boksiowe ciotki i się od nich nie odczepią (a bo jakaś dobra energia tu u Was:p)

Posted

AniaGucio napisał(a):

100% bokser ;) Z wyglądu...niby takie głupole, a to bardzo mądre psiaki:)

Jakie głupole - masz szczęście AniaGucio, że szybko dopisałaś, że mądre :evil_lol:, bo byłoby z Tobą krucho :mad:.
Nowe wieści optymistyczne, byle tak dalej,

Posted

wykrywka napisał(a):
Jakie głupole - masz szczęście AniaGucio, że szybko dopisałaś, że mądre :evil_lol:, bo byłoby z Tobą krucho :mad:.
Nowe wieści optymistyczne, byle tak dalej,

No coś Ty!! Sama miałam przez 13lat bokserkę - to najukochańszy i najmądrzejszy pies był na święcie!! ... Użyte przeze mnie słowo "głupol" ma pozytywny wydźwięk :)