Jagoda1 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tym razem ja z prosba o pomoc dla olsztyńskiego boksia..... http://www.dogomania.pl/threads/200598-Bokser-Junior-uratowany-od-uśpienia-bardzo-prosi-o-pomoc-Olsztyn?p=16146572#post16146572 Quote
Kapsel Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tatankas :buzi: i Myszko :buzi:potwierdzam wpłaty z bazarków od Was. Informacje uzyskałam telefonicznie :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
AniaGucio Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witam Wszystkie cioteczki! Słyszałam, że Pablo ma się już lepiej i przybiera na wadze :) Z zakończonego wczoraj bazarku udało nam się uzbierać 231zł z czego połowa, 115,50zł, powędruje na konto Pablo :) Quote
Mysza2 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 AniaGucio napisał(a):Witam Wszystkie cioteczki! Słyszałam, że Pablo ma się już lepiej i przybiera na wadze :) Z zakończonego wczoraj bazarku udało nam się uzbierać 231zł z czego połowa, 115,50zł, powędruje na konto Pablo :) :multi::multi::multi::multi: ale Pablo ma kochane cioetczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Brawo Ania Quote
Kapsel Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 AniaGucio napisał(a):Witam Wszystkie cioteczki! Słyszałam, że Pablo ma się już lepiej i przybiera na wadze :) Z zakończonego wczoraj bazarku udało nam się uzbierać 231zł z czego połowa, 115,50zł, powędruje na konto Pablo :) Hura!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Bardzo dziękujemy AniaGucia :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
tatankas Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Pablo już taki bogaty,że hej.Na wszystko zaraz będzie miał,niedługo będą do niego po procenty przychodzić :) Na zdrówko kochany,na zdrówko!!! Quote
animalon Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Od początku kibicuję po cichutku boksiowi - zasługuje na takie szczęście:thumbs: .... ujawniam się w związku z akcją jaką TVN szykuje. Otóż zamierza wyemitować cykl reportaży o tym jak POLACY TRAKTUJĄ ZWIERZĘTA i szukają przykładów niestety tych drastycznych, więcej na http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123161 - jeśli ktoś wie o takim to pls na pw link do wątku ( sprawa podpalonego pieska jest przekazana)... jest to akcja związana z narastającą brutalnościa wobec zwierząt a celem .... zaostrzenie kar, uświadamianie ... Quote
Mysza2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 O jaka cudna boksiowa mina, monarcha po prostu :):) Porównajcie ze zdjęciami na początku Quote
Kapsel Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Halo, halo Wiktoria i Dominik, co u naszego Pablitka??? :helo::helo::helo: Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Śliczna minka :loveu: http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/thumb?src=images/stories/psy/MNOP/Pablo1_38.JPG&w=400&h=400 Quote
AniaGucio Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kobitki, jutro będę mogła już przelać pieniążki z bazarku ... tylko niech mi ktoś napisze na jakie konto i jaki ma być tytuł :roll: Quote
Kapsel Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 AniaGucio napisał(a):Kobitki, jutro będę mogła już przelać pieniążki z bazarku ... tylko niech mi ktoś napisze na jakie konto i jaki ma być tytuł :roll: AniuGucio:buzi: bardzo dziękujemy. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wszystko masz w pierwszym poście:-):-):-) Quote
DOMINIK Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Witam! Pablo ma się coraz lepiej, juz zaczyna troszkę opierać się na nóżce a szczególnie wtedy gdy idzie wolno na smyczy. Dzisiaj po raz drugi został sam w domu na pół dnia i niestety musieliśmy sie pożegnać z mała poduszką. Jak go próbowałam skarcić to zachowywał się tak jakby jakas mucha nad głową mu latała i rozglądal się tak żeby nie patrzeć się na mnie :) Na spacerze coraz częściej wraca na zawołanie (może dzięki nagrodą które za to dostaje), do innych psów jest przyjaźnie nastawiony a wręcz się im poddaje i nawet nie próbuje ich zdominować. Schodzi z łóżka sam - no może z lekkim ociąganiem ale jest poprawa. Teraz leży na moich kolanach i intensywnie wzdycha :) I jak go tu nie kochać :) Wiktoria Quote
Kapsel Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Metody wychowawcze widzę, że skutkują choc on na pewno charakterek ma typowo boksiowy, czyli jest mądry i szybko załapał że dobre wychowanie się opłaca:-):-):-) Nóżka go juz nie boli? Quote
AniaGucio Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kapsel napisał(a):AniuGucio:buzi: bardzo dziękujemy. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wszystko masz w pierwszym poście:-):-):-) OK, dzięki!! DOMINIK napisał(a):Witam! Pablo ma się coraz lepiej, juz zaczyna troszkę opierać się na nóżce a szczególnie wtedy gdy idzie wolno na smyczy. Dzisiaj po raz drugi został sam w domu na pół dnia i niestety musieliśmy sie pożegnać z mała poduszką. Jak go próbowałam skarcić to zachowywał się tak jakby jakas mucha nad głową mu latała i rozglądal się tak żeby nie patrzeć się na mnie :) Na spacerze coraz częściej wraca na zawołanie (może dzięki nagrodą które za to dostaje), do innych psów jest przyjaźnie nastawiony a wręcz się im poddaje i nawet nie próbuje ich zdominować. Schodzi z łóżka sam - no może z lekkim ociąganiem ale jest poprawa. Teraz leży na moich kolanach i intensywnie wzdycha :) I jak go tu nie kochać :) Wiktoria 100% bokser ;) Z wyglądu...niby takie głupole, a to bardzo mądre psiaki:) Quote
marta0731 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Takiej ślicznej mordziuni nie da się nie kochać:loveu: fafelki są stworzone do kochania:loveu: Super że Pablitek zdrowieje i ciotki na dogo się mają z czego cieszyć! Quote
Jagoda1 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ...a westchnienia boksiów sa niepowtarzalne, wiecie o czym mówię, prawda? Quote
Mysza2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nieboksiowe ciotki boksiowych westchnień nie znają, ale znają nieboksiowe westchnienia:razz::razz: Tak czy tak bardzo się cieszą że Pablito w coraz lepszej formie:multi::multi::multi::multi: Nieboksiowe ciotki za to bardzo lubią boksiowe ciotki i się od nich nie odczepią (a bo jakaś dobra energia tu u Was:p) Quote
wykrywka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 AniaGucio napisał(a): 100% bokser ;) Z wyglądu...niby takie głupole, a to bardzo mądre psiaki:) Jakie głupole - masz szczęście AniaGucio, że szybko dopisałaś, że mądre :evil_lol:, bo byłoby z Tobą krucho :mad:. Nowe wieści optymistyczne, byle tak dalej, Quote
AniaGucio Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 wykrywka napisał(a):Jakie głupole - masz szczęście AniaGucio, że szybko dopisałaś, że mądre :evil_lol:, bo byłoby z Tobą krucho :mad:. Nowe wieści optymistyczne, byle tak dalej, No coś Ty!! Sama miałam przez 13lat bokserkę - to najukochańszy i najmądrzejszy pies był na święcie!! ... Użyte przeze mnie słowo "głupol" ma pozytywny wydźwięk :) Quote
emhokr Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 zgadzam się z Anią - to są pozytywne głupole :) najcudowniejsze :) majtamy nóżką przez sen do Ciebie Pablo :) kto wie, może śnicie razem z Sashą? :) Quote
wykrywka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Tak też to odebrałam. Również miałam bokserkę i wielokrotnie słyszałam, że boksery mają taką straszną mordkę lub ... , że głupią :evil_lol: Quote
Kapsel Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ja sama się bałam strasznie i nie chciałam słyszyć o bokserze, absolutnie!!!:diabloti: A jeszcze te z z kopiowanymi uszami... ło matko!!!:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts