andegawenka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Kapsel napisał(a):Ninuś, może przyjedziesz z nimi? zrobisz sobie zakupy przy okazji? W Lublinie pewnych rzeczy nie dostaniesz, :razz::razz::razz: okazja... :-) Oby tylko było cieplej.....Jest gdzieś informacja o tej imprezie? Quote
Kapsel Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='andegawenka']Oby tylko było cieplej.....Jest gdzieś informacja o tej imprezie? Ulotki są, dziewczyny będą rozdawać, ale napiszę jeszcze raz 19 marca w godz. 11.00-17.00 w Centrum Handlowym na Targówku IMPREZA BOKSIOWA JAK TALALA :cunao::cunao::cunao:z udziałem gwiazd filmu i sportu, licytacje, fanty, konkursy no i kwesta na boksiołki nasze kochane :laola::kiss_2::kiss_2::kiss_2: zapomniałam napisać... Wiktoria z Dominikiem tez będą :loveu: Quote
Nutusia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Rozumiem, że udział faflastych jak najbardziej... wskazany? :) Quote
Kapsel Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nutusia napisał(a):Rozumiem, że udział faflastych jak najbardziej... wskazany? :) Właśnie to muszę się dopytać jak to z faflunami będzie :confused: Quote
Nutusia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 To się dopytaj, bo nasza super star Lili byłaby niepocieszona, gdyby nie mogła zaprezentować swoich wdzięków :) Quote
Nutusia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Agnezia napisał(a):Obawiam się , że raczej nie będzie mogła :( No załamie się dziewczyna, bo takie ma parcie na... sławę! :) Quote
Alicja Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 To będzie impra dla Boksiów , bez Boksiów ?? Jak robią yorkowe impry to z psiakami , zresztą u nas na śląsku dziewczyny robią w Silesia Center i w Platanie impry też z psiakami i kociakami . Quote
Nutusia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 No właśnie - a przecież york to o wiele bardziej niebezpieczny pies niż taki boksio :) Quote
zelek150 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja oczywiście też pisze siędo pomocy razem z koleżanką,co do bokserów to myśle że nie wytrzymały by głośnej muzyki i tłumu ludzi. Nutusiu możesz mi napisać z jakich okolic jesteś? Quote
Maruda666 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Widać, że przygotowania idą pełną parą :multi: Szykuje się super imreza :crazyeye: Quote
Kapsel Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Danusiu, przyjedziesz? Wreszcie mogłybyśmy się poznać osobiście :razz::razz::razz::razz: :multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Maruda666 napisał(a):Widać, że przygotowania idą pełną parą :multi: Szykuje się super imreza :crazyeye: Aż im zazdroszczę:(, a ja tak daleko Quote
Nutusia Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Mysza2 napisał(a):Aż im zazdroszczę:(, a ja tak daleko Jakie "daleko"?!?!?!? To ja po koty z campingu na Hel pojechałam w nocy i rano wróciłam, a Ty z Dąbrowy nie dotrzesz?!?!?! Nocleg zapewniam! Z boksią i jamniczką w roli termoforków! :) Quote
Alicja Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dziewczyny dajcie znaka gdzie dokładnie na tymTargówku ,musze moim warszawiakom dać znać Quote
awaria Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Z tego co kojarzę impreza ma się odbyć w Centrum Handlowym Targówek (bardziej znanym jako kerfur ;) ) Kapselku, na imprezie na pewno będę ja i moja siostrzenica. Jeśli kogoś jeszcze uda mi się zwerbować - dam znać. Quote
Maruda666 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Kapsel']Danusiu, przyjedziesz? Wreszcie mogłybyśmy się poznać osobiście :razz::razz::razz::razz: :multi::multi::multi:[/QUOTE] Bardzo bym chciała:multi:, ale ....:-( Intensywnie myślę:cool1: Quote
Kapsel Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dziewczyny, dzisiaj się dowiedziałam, że to będzie MEGA IMPREZA!!!!!!!!!!! Wszystkie cioteczki, które zadeklarowały swoje przybycie proszone są o przesłanie na maila zdjęć swoich osobistych celem zrobienia identyfikatorów. Może być na mojego maila: [email protected] Bardzo proszę bo sprawa pilna!!!! Będzie się działo, oj będzie!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao: Danuś przybywaj i ślij zdjęcie:cool3::cool3::cool3: Quote
hecia13 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 łomatko, a co z faflunami? Dowiedziałaś się czegoś? zdjęcie moje i Gośki (ona też będzie) z domu wyslę :P Quote
Kapsel Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Heciu, napisałam że w środku moga byc tylko spokojne, które usiedzą na miejscu bo tam bedzie hałas, muzyka i kupa ludzi. Moze tez byc i tak że te cioteczki które blisko mieszkają moga pochwalić się swoimi boksiami przy wejściu i rozdawać ulotki. Tam będzie GIGA IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!! Pzryjeżdżajcie cioteczki bedzie zabawa na 102!!!:smilecol::smilecol::smilecol: Heciu :loveu::loveu::loveu: prześlij zdjęcia, nie zapomnij:razz::razz::razz: Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A co u Pawełka... :iloveyou: Tak boczkiem spytam:look3: przy tej imprezie, na której nie mogę być...:niewiem::sadCyber: Quote
Alicja Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Kapsel']Heciu, napisałam że w środku moga byc tylko spokojne, które usiedzą na miejscu bo tam bedzie hałas, muzyka i kupa ludzi. Moze tez byc i tak że te cioteczki które blisko mieszkają moga pochwalić się swoimi boksiami przy wejściu i rozdawać ulotki. Tam będzie GIGA IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!! Pzryjeżdżajcie cioteczki bedzie zabawa na 102!!!:smilecol::smilecol::smilecol: Heciu :loveu::loveu::loveu: prześlij zdjęcia, nie zapomnij:razz::razz::razz:[/QUOTE] uchylcie rąbka tajemnicy dla nieobecnych ..... Quote
Kapsel Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 IMPREZA 19 MARCA NA RZECZ NASZYCH PODOPIECZNYCH!!! FUNDACJA SOS BOKSEROM SERDECZNIE PAŃSTWA ZAPRASZA NA IMPREZĘ ORGANIZOWANĄ WSPÓLNIE Z CENTRUM HANDLOWYM TARGÓWEK ORAZ MŁODZIEŻOWYM DOMEM KULUTRY "OCHOTA"- 19 MARCA W GODZINACH 11:00 - 19:00 W CH TARGÓWEK PRZY UL. GŁĘBOCKIEJ 15. Quote
Recommended Posts