Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DOMINIK napisał(a):
Było po prostu przepięknie. Cały dzień (tak podejrzewamy po stanie poduszek) przespał na łóżku. Nie zrobił nam żadnej niespodzianki :) :) Naprawdę aż trudno uwierzycć że większość swojego życia spędził na łańcuchu. Nie podejrzewałam że aż tak będzie dbał o czystość.
Jedynym małym grzeszkiem z jego strony było to że podgryzł małą podusie i powyciągał trochę ze środka rzeczy ale to wybaczamy bo później bardzo za to przepraszał :)

Hura!!!!!!!!!!!!! To cudownie :jumpie::jumpie::jumpie::cool2::cool2::cool2:
Pablus wrócił do cywilizacji i okazał się fantastycznym i grzecznym 100% boksiołkiem, ale się cieszę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie otrzymałam ostatnią wpłatę z bazarku,już zleciłam przelew dla boksia 570zł:crazyeye::multi::multi::multi:

KAPSELKU PROSZĘ O POTWIERDZENIE,JAK PIENIĄŻKI DOJDĄ.
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM KUPUJĄCYM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ło matko dziękujemy zaraz potwierdzę jak tylko dojdą. Bardzo dziękujemy Tatankas :calus::Rose: :iloveyou::iloveyou: :iloveyou:i wszystkim kupujacym :Rose::calus: za bazarek Hura!!!!
Tyle pieniązków :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Prosimy o przekazanie 1% podatku dla naszych podopiecznych!
Fundacja SOS Bokserom, podobnie jak w ubiegłych latach, zbiera fundusze na ratowanie bokserów także w postaci 1% podatku PIT.
Ponieważ nie jesteśmy OPP, zbieramy 1% dzięki Stowarzyszeniu Przyjazna Szkoła. W związku z tym prosimy, BY NIE WPISYWAĆ nr KRS Fundacji SOS Bokserom, tylko wypełnić formularz podatkowy według poniższego wzoru.

Posted

Wszystkie wpłaty,które Kapselkowa potwierdziła zostały wpisane,te które jeszcze nie zostały potwierdzone,a o których wiem,że powinny być,to około 12 stycznia z bazarku Mysza2-223zł,oraz z bazarku Maruda666-około 120zł,no i mój,jeżeli jest więcej,to Kapselkowa musi potwierdzić od kogo i ile i kiedy doszły.

Posted

tatankas napisał(a):
Wszystkie wpłaty,które Kapselkowa potwierdziła zostały wpisane,te które jeszcze nie zostały potwierdzone,a o których wiem,że powinny być,to około 12 stycznia z bazarku Mysza2-223zł,oraz z bazarku Maruda666-około 120zł,no i mój,jeżeli jest więcej,to Kapselkowa musi potwierdzić od kogo i ile i kiedy doszły.

nie ma tam chyba wpisanych tych 2 bazarkow z 12 stycznia, jak piszesz...

ciekawi mnie, jaki koszt bedzie calosci leczenia Pabla i ile uda sie uzbierac na dogo, bez wplat osob niezrzeszonych w organizacjach. jestem w szoku ogromem tej sumy, jaka sie udalo uzbierac, taka akcja!

Posted

Już wpisałam kwoty z mojego i Mysza2 bazarku i jest 2200 prawie,do tego jeszcze z bazarku Maruda666,tylko nie wiem,jaka dokładna kwota.Wiem też ,że wpłacone zostały pieniądze od dziewczyn z www.boksery.pun.pl od razu na konto dla Pablita.Jest już spłacona operacja,wizyta weterynaryjna,surowica.No ale dalej zbieramy,bo jeszcze rehabilitacja w planach,no i pewnie nie jedna wizyta go jeszcze czeka.

Posted

[quote name='tatankas']Już wpisałam kwoty z mojego i Mysza2 bazarku i jest 2200 prawie,do tego jeszcze z bazarku Maruda666,tylko nie wiem,jaka dokładna kwota.Wiem też ,że wpłacone zostały pieniądze od dziewczyn z www.boksery.pun.pl od razu na konto dla Pablita.Jest już spłacona operacja,wizyta weterynaryjna,surowica.No ale dalej zbieramy,bo jeszcze rehabilitacja w planach,no i pewnie nie jedna wizyta go jeszcze czeka.

to niepojete.......
ja nie moge... ale akcja..... kupa kasy...wooooow

Posted

Tak jeszcze takiej akcji to nie było. Ada miała rację,:iloveyou::iloveyou::iloveyou: a ja byłam niedowiarkiem.
Brawo!!! WSZYSTKIE CIOTECZKI SŁOWA UZNANIA NAJWIĘKSZE!!!! :happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

A ja właśnie wpłaciłam przed chwilą z bazarku 265,50 (więcej bo razem z Andegawenką zasponsorowałyśmy koszt wysyłek więc całość wpłat poszła na Pabla)
Proszę o informację jak wpłyną na konto
tylko to jest zamiast tych 223 które już prawie zaksięgowałyście nie dodatkowo:):)
Jeszcze nie wszystkie paczki doszły ale na pewno dojdą:):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
A ja właśnie wpłaciłam przed chwilą z bazarku 265,50 (więcej bo razem z Andegawenką zasponsorowałyśmy koszt wysyłek więc całość wpłat poszła na Pabla)
Proszę o informację jak wpłyną na konto
tylko to jest zamiast tych 223 które już prawie zaksięgowałyście nie dodatkowo:):)
Jeszcze nie wszystkie paczki doszły ale na pewno dojdą:):)

Mysiu :calus::Rose:Andegawenko :calus::Rose: Kochane cioteczki boksiowe i nie boksiowe bardzo dziękujemy w imieniu Pablity :loveu::bigcool::bigcool::bigcool::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Potwierdzę przelew jak najszybciej się da!!!:lol::lol::lol: