Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekam na pieniążki stażowe. jak coś się pojawi to postaram się troche przelać na Pabla. Piękny jest.
Anastazjo życzę dużo wytrwałości <przytul>

Posted

[quote name='saura']czekam na pieniążki stażowe. jak coś się pojawi to postaram się troche przelać na Pabla. Piękny jest.
Anastazjo życzę dużo wytrwałości <przytul>[/QUOTE]

[quote name='jostel5']Zrobiłam dzisiaj mały przelewik dla Pabla. Trzymaj się psiuchu,a i Ty,Anastazjo,się nie poddawaj!:)[/QUOTE]

Jostelku :buzi: Saura :buzi:Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Jesteście :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Zaraz zdjęcia będą ;)

Posted

Ja nie mogę patrzeć na tą jego łapkę :-(:-(:-(:-(

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TP5zcBkb5-I/AAAAAAAAAfk/gsv5iiI7_tM/s720/Pablu%C5%9B1.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TP5zct6HrcI/AAAAAAAAAfo/EjhVgk9X6Eg/s720/Pablu%C5%9B2.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TP5zdE04w7I/AAAAAAAAAfs/xiaPXoua0ts/s720/Pablu%C5%9B3.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TP5zd7VR4hI/AAAAAAAAAfw/qtz9jUKUNs0/s720/Pablu%C5%9B4.JPG[/IMG]

[B]A tutaj Pablo dziękuje wszystkim Kochanym Cioteczkom, za to ze są z nim
i w biedzie go nie opuszczą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_gQeHCB9fEVY/TP5zecXk3MI/AAAAAAAAAf0/LUqKuE9AjZc/s720/Pablu%C5%9B5.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Anastazja2009']Dziekuje dziewczyny bo drugi dzien i powoli nie mam sily do niego;( Kupilismy kaganiec i oczywiscie warczal na nas;/[/QUOTE]

Na moje dzieci też na początku boksio powarkiwał, dajmy jeszcze troszkę czasu...

Posted

[quote name='tatankas']A co to znaczy,że jednak nie chce go do siebie?Dobrze chociaż,że wspomoże,nie każdy by się odezwał.[/QUOTE]

Pan Michał bardzo by chciał wziąć go do siebie.... ale w tej chwili najważniejsza jest operacja i na niej musimy wszyscy sie skupić.
Pan Michał na pewno nie zostawi Pabla tak jak już wyżej pisałam w potrzebie.:sg168:

Posted

[quote name='andegawenka']Na moje dzieci też na początku boksio powarkiwał, dajmy jeszcze troszkę czasu...[/QUOTE]

Dokładnie, on jest jeszcze dzikuskiem, nie wie co się dzieje... stale zmiany w jego życiu. Ile on juz przeszedł, a to jeszcze dziecko przeciez jest..

Posted

[quote name='andegawenka']Tofik Sasza też na poczatku nie był miły, ale z czasem złagodniał. W bardzo mądrym opisie rasy, było powiedziane że najlepiej jest, jeśli bokser jest sam jako jedynak. Z kotem się szybko dogada jeśli do domu wejdzie jako drugi. Bardzo żałuję że oddałam ten artykuł. Tutuł chyba brzmiał "prawda o bokserach" ...kiedyś miały fatalną opinię, rozpisywano się oszczękoskurczach itp[/QUOTE]

Sasha w stosunku do większych psów jest agresywny nadal, do mniejszych się przekonuje... teraz jest wybitnym jedynakiem, ma nas na własnośc, ale zazdrośc przejawia np przy koniach... już nie szczeka jak oszalały, ale nadal jak miziam konisko a on jest obok to jest zazdrośc niepomierna...

Suńka moich Rodziców (boksia) nie lubi innych psów. kota zaakceptowała, ale czasem go pogoni. zaakceptowala jamnieka - znajdę, ale nie była nim zachwycona. w końcu się przyzwyczaiła. nie lubi jednak psów innych, jeży się, pieni - agresor...

Posted

[quote name='jostel5']Zrobiłam dzisiaj mały przelewik dla Pabla. Trzymaj się psiuchu,a i Ty,Anastazjo,się nie poddawaj!:)[/QUOTE]

...ja też ale sie nie podpisałam:oops:, dziękuje w imieniu boksia
[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_5.gif[/IMG]

Posted

Anastazjo, proszę nie poddawaj się. Ten pies przeżył piekło, jest w nowym miejscu, wszystko dla niego jest nowe, dajcie mu czas żeby się odnalazł w nowym dla niego otoczeniu. Wiem że to nie jest łatwe jak jesteście większość dnia poza domem i jest za mało czasu na pracę z psami, sama tak mam i wiem że to trwa dłużej niż jak ktoś jest w domu, ale nie poddawajcie się. Izoluj psy od siebie na razie i nie wyciągaj wniosków po dwóch dniach.
Cieszę się że odezwał się Pan Michał i chce pomagać.

Posted

Pan Michal odezwal sie dzis i nie zostawi Pabla w potrzebie :) Podal na siebie namiary, jestesmy w kontakcie. Zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie. Pan Michal jest w kontakcie z Kapselkiem-Ala :) Trzymajmy dalej kciuki. Mamy na szczescie do czynienia z czlowiekiem nie rzucajacym slow na wiatr i mozemy sie spodziewac pomocy finansowej a i daj boze innej :) Odzyskuje dzis wiare w czlowieka :) Latek trafil dzis do Agaty,okazuje sie ze i niewidomy piesek moze miec szanse na szczescie :) Serce rosnie!

Posted

[quote name='Mysza2']Anastazjo, proszę nie poddawaj się. Ten pies przeżył piekło, jest w nowym miejscu, wszystko dla niego jest nowe, dajcie mu czas żeby się odnalazł w nowym dla niego otoczeniu. Wiem że to nie jest łatwe jak jesteście większość dnia poza domem i jest za mało czasu na pracę z psami, sama tak mam i wiem że to trwa dłużej niż jak ktoś jest w domu, ale nie poddawajcie się. Izoluj psy od siebie na razie i nie wyciągaj wniosków po dwóch dniach.
[/QUOTE]

Podpisuję się pod słowami Myszy!!!

Ja Ciebie Anastazja strasznie podziwiam!!!
Ja dla swoich 2 psów na dt brałam wolne, by nie wyły pod drzwiami w wynajmowanym mieszkaniu, bo sąsiedzi by mnie szybko "wyprowadzili". Ale to były moje początki na dogo, ja nieprzemyślanie chciałam pomagać mimo wszystko, całe szczęście szybko ds znalazły, bo nie wiem co bym zrobiła...
A Ty widzę że masz obawy, ale się nie poddajesz!
MEDAL DLA CIEBIE:Rose::kciuki::cunao::BIG::iloveyou:

Posted

[quote name='_Goldenek2']Pieniądze na Pabla wysłalam elektronicznie 2.12.... dziwne, że do tej pory nie dotarły ....[/QUOTE]
Beatko na pewno Twoje pieniążki dotarły, tylko nie napisałaś pewnie na przelewie, ze dla Pablo z dogo od Goldenka :calus::roll:

Posted

Przyszła do mnie wczoraj wieczorem paczuszka od [b]maddy[/b] z forum [url]www.boksery.pun.pl[/url]
Przyszły przekazane przez nią dwa breloczki boksery i dwie bransoletki,które są wystawione na bazarku na sprzedaż.Oprócz tego dołożyła nową sukienkę tzw."DODY",czyli białą koronkową,piękna.I jeszcze od siebie [b]80 Euro dla Pabla na operację[/b].HURA!!!Dziś idę wymienić do kantoru pieniądze na złotówki i jeżeli mi się uda to jeszcze dzisiaj prześle je na konto fundacji dla Pablita.Mówiłam ci [b]Kapselku[/b],że nasze cioteczki boksiowe z boksery.pun.pl i dogo nie dadzą mu więcej zrobić krzywdy.Sukieneczka będzie na następnym bazarku wystawiona.

Posted

[quote name='tatankas']Przyszła do mnie wczoraj wieczorem paczuszka od [B]maddy[/B] z forum [URL="http://www.boksery.pun.pl"]www.boksery.pun.pl[/URL]
Przyszły przekazane przez nią dwa breloczki boksery i dwie bransoletki,które są wystawione na bazarku na sprzedaż.Oprócz tego dołożyła nową sukienkę tzw."DODY",czyli białą koronkową,piękna.I jeszcze od siebie [B]80 Euro dla Pabla na operację[/B].HURA!!!Dziś idę wymienić do kantoru pieniądze na złotówki i jeżeli mi się uda to jeszcze dzisiaj prześle je na konto fundacji dla Pablita.Mówiłam ci [B]Kapselku[/B],że nasze cioteczki boksiowe z boksery.pun.pl i dogo nie dadzą mu więcej zrobić krzywdy.Sukieneczka będzie na następnym bazarku wystawiona.[/QUOTE]
[B]Dziewczyny z forum boksery.pun.pl[/B],:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: są naprawdę cudowne i nie wątpiłam w to ani chwili. Dziękujemy [B]maddy[/B] :buzi::buzi::buzi: i kochanym cioteczkom z boksiowego forum. Hura!!!! :Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Dziewczyny mam już zdjęcia pierniczków i opisy,bazarek jest już w budowie,teraz muszę wyjść,ale będę około 14.00 to skończę budować i będę dziś wystawiać jeszcze.Do kiedy zrobić bazarek?Jak zrobię na 2-3 dni to nie wiadomo czy pójdą i tak w weekend nie ma jak przesłać,może do niedzieli? Pomyślcie.Wpadnę po południu to przeczytam co zdecydowałyście.Tu macie link do bazarku,jeszcze zdjęć nie ma:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197857-W-budowie-bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-i-Pabla!!!?p=15887787#post15887787[/url]