Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, tak Ci się tylko wydaje :( W realu trzeba jednak zachować odrobinę zdrowego rozsądku i np. nie brać samców do własnego psa, który bardzo źle znosi ich towarzystwo. Nie można też wziąć psów czy sunieczek o morderczych skłonnościach względem kotów - bezpieczeństwo ma absolutny priorytet... W tej chwili mogę przyjąć na DT nawet dwie boksiowe dziewczynki, ale warunek jest jeden: muszą się zgadzać ze sobą i z resztą stada oraz raczej umiarkowanie odnosić się do domowych demolek, bo towarzystwo zostaje samo w domu na ok. 10 godzin.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natusiu nic nie sugerujemy. Kiedyś był pęd do miasta, teraz na wieś. Domy,. ogrody to teraz marzenie tych z bloku do których ja się zaliczam, a że kupa przy tym roboty i pieniędzy z tego nie ma to ja dobrze wiem bo mieszkałam na wsi..:lol:;) wprawdzie rodzina gospodarstwem się nie zajmowała, to realia wsi znam. Nie wiem czy tekst do końca Ciebie dotyczy bo dom i ogród teraz można mieć i w mieście:loveu:

Posted

[quote name='wykrywka']Przelałam obiecany grosik.
Mam nadzieję, że sytuacja sie klaruje :p i już niedługo Pablo będzie bezpieczny.[/QUOTE]
Wykrywko, Bardzo dziękujemy :Rose:

I co z Panem Michałem? Nic nie wiadomo?

W czwartek Pablo będzie juz po wszystkich konsultacjach chirurgicznych i zostanie przedstawiony kosztorys operacji. Płytki i śruby specjalne, będą musiały przyjść z zagranicy. Koszt będzie zapewne ogromny, aż mnie głowa boli :shake:

Posted

a co, rady nie damy?! MY NIE DAMY?! Kapselku kochany, tym brakiem wiary grabisz sobie u nas ;) ;p jak nie my to kto?! :D owszem, spodziewam się, że koszt nas załamie, zwali na kolana, ale w końcu damy radę :)

poszła kasiorka od moich Rodziców...moja Mama jeszcze czuje się przytłoczona przyswajaniem wiedzy komputerowej i konto netowe ją powaliło na kolana, ale przelewy na poczcie już szybko idą, na szczęście :)

Posted

[quote name='Nutusia']Niestety, tak Ci się tylko wydaje :( W realu trzeba jednak zachować odrobinę zdrowego rozsądku i np. nie brać samców do własnego psa, który bardzo źle znosi ich towarzystwo. Nie można też wziąć psów czy sunieczek o morderczych skłonnościach względem kotów - bezpieczeństwo ma absolutny priorytet... W tej chwili mogę przyjąć na DT nawet dwie boksiowe dziewczynki, ale warunek jest jeden: muszą się zgadzać ze sobą i z resztą stada oraz raczej umiarkowanie odnosić się do domowych demolek, bo towarzystwo zostaje samo w domu na ok. 10 godzin.[/QUOTE]
To różnie bywa... Moja Maryśka na początku chciała kocicę zjeść, kocica była w szoku przez jakiś tydzień (a wychowana była z psem i Dinusia bezproblemowo tolerowała) a potem pokazała kto rządzi. Maryśka boi się do córki wejść do pokoju, bo tam kocica na nią czycha :D Mordercze skłonności wobec kotów musi realizować gdzie indziej...
[B]Anastazja 2009[/B] - ale ci zazdroszczę!! Zaopiekuj się Pablisiem jak najlepiej!! Na pewno u Ciebie odzyska wiarę w ludzi i pozna co to normalne życie :)

Posted

I ja też jestem i mocno trzymam kciuki :kciuki: Taki szkielecik jak Bona dwa miesiące temu :( Niestety nie możemy wesprzeć na razie finansowo, bo ze skórą naszej Bonusi nie za dobrze i jej leczenie pewnie potrwa albo nigdy się nie skończy :(
A Pablo otoczony miłością przytyje z prędkością światła ;-) :loveu: Takie niewinne, cudne stworzenie...

Posted

[quote name='Anastazja2009']Hej dziewczyny!!1
Póki Pan Michał sie nei odezwie Pablo bedzie...... u mnie!!!:) Germaine ma dar przekonywania :)! Dzis bedzi u mnie miedzy 18-19;0[/QUOTE]
oooo tak ma dar przekonywania;) Super, że się udało:multi:

Posted

Na szczescie moj bokser jest u mojej siostry bo by bylo bardzo zle... Pablo w domu jest tak zazdrosny o czlowieka ze warczy i pokazuje zeby mojej suni...Bardziej sie martwilam o to,że ona go nie zaakceptuje,a tu prosze gnojek jest nie grzeczny:( A tak to ciagle sie tuli i kochany! zobaczymy pierwsza noc...

Posted

Ojej jak fajnie,że już bezpieczny,a o koszta się nie martwcie na razie,ja już mam parę stówek na koncie dla Pabla i Fifka,bo wspólnie zbieramy,czekam jeszcze na kolejne przelewy i wtedy całość wyślę.Bazarek się rozkręca i też powinno być następne parę stówek dla chłopaków,bazarek trwa do końca tygodnia a ja już mam kilka rzeczy na następny.Nie damy mu zginąć.[b]Kapselku[/b] bądź optymistką,jakoś wszystko się ułoży.

Posted

Tatankas, dziewczyny, teraz już wiem, że damy radę, że zrobimy wszystko aby mu ta łapkę uratować!!!!! Kto jak nie my, prawda??? :lmaa::lmaa::lmaa::lmaa::lmaa:
Wszystkie jesteście najlepszymi cioteczkami pod słońcem i damy radę!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Na 100% teraz już to wiem :smile::smile::smile::smile:

Posted

Trzeba go chyba odseparować od niej przynajmniej na noc i do kuchni nie wpuszczać, on jest wygłodniały i walczy o jedzenie :roll: zazwyczaj przy żarciu kłótnie są, nawet przy normalnych dobrze odżywianych psach :shake: