P78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Przepraszam, że wklejam, ale potrzebna natychmiastowa POMOC!!! http://www.dogomania.pl/threads/202888-OSTRO%C5%81%C4%98KA-i-okolice-potrzebna-natychmiastowa-interwencja Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 znacie kogos z Nysy? opolskie... szukam na wizyte i ciezko jest... Quote
DOMINIK Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Witamy Wszystkich bardzo gorąco i zarazem przepraszamy ale byliśmy zajęci długimi spacerami i integracją z nowymi przyjaciółmi na czterech łapach A więc tak:Pablo odszedł w zapomnienie teraz jest Mayki. Mayki jest zadowolony z nowego imienia,potwierdzam plotki dotyczące pozostania Maykiego u nas na zawsze.Metodę na niszczenie rzeczy już znaleźliśmy a więc jest to duża kość wołową gotowaną i wędzoną .A teraz najważniejsze bo pewnie wszyscy się nie mogą doczekać a wiec jest tak operacja udana Mayki biega,skacze i dość często podpiera się na chorej łapie wszystko jest w najlepszym porządku i każdego dnia jest coraz lepiej. Uwaga nie bawem nowe zdjęcia z serii śnieżna sielanka Mayki w roli głównej. Pozdrawiam Dominik Quote
marta0731 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 DOMINIK napisał(a): Mayki jest zadowolony z nowego imienia,potwierdzam plotki dotyczące pozostania Maykiego u nas na zawsze. Pozdrawiam Dominik Jesuuuuuuuuu!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nareszcie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :laola: :cunao::cunao::cunao: :BIG: Quote
marta0731 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 DOMINIK napisał(a):A teraz najważniejsze bo pewnie wszyscy się nie mogą doczekać a wiec jest tak operacja udana Mayki biega,skacze i dość często podpiera się na chorej łapie wszystko jest w najlepszym porządku i każdego dnia jest coraz lepiej. I jeszcze raz:multi::multi::multi: :laola: :BIG: :cunao::cunao::cunao: Upije sie:knajpa: Quote
tatankas Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 To ja mam dzisiaj podwójny powód do świętowania.Moja 10 rocznica ślubu:crazyeye::cool3:(chowa się przy drugiej nowinie) nasz Pabluś,teraz Mayki ma w końcu dom z marzeń:loveu::loveu::loveu:,lepszego nie mogliśmy sobie wymarzyć:multi::multi::multi: Świętujemy:bigcool::bigcool::bigcool::knajpa: Quote
Mysza2 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 :laola: :beerchug: :BIG: :drinka::drinka: no nareszcie gratulujemy słusznej decyzji boksiowe cioteczki podnieście czasem bazarek z mojego podpisu:oops: Quote
awaria Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Cudowna wiadomość :) Ta boksiowa bidula (podobnie jak Fifek) jest mi szczególnie bliska :multi: Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :bigcool: Quote
Kapsel Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Hura!!!! Z tego wynika, że w każdej plotce jest trochę prawdy, ale tutaj jest 100% prawdy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::cunao::cunao::cunao::cunao::beerchug::beerchug::knajpa::knajpa::knajpa::popcorn::popcorn::drinking::drinking::drinking::drinking::BIG::BIG::BIG::laola::laola::laola: Quote
marta0731 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 I tak Ci Kapselek nie wybaczymy, że tyle nas trzymałaś w niepewności:lmaa::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Kapsel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 marta0731 napisał(a):I tak Ci Kapselek nie wybaczymy, że tyle nas trzymałaś w niepewności:lmaa::eviltong::eviltong::eviltong: Kora mnie nauczyła, żeby trzymać w niepewności, żeby adrenalina szła wyżej i wyżej i wyżej ..aż do szału radości :grin::grin::grin: Quote
kora78 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Kapsel napisał(a):Kora mnie nauczyła, żeby trzymać w niepewności, żeby adrenalina szła wyżej i wyżej i wyżej ..aż do szału radości :grin::grin::grin: a nieprawda to sa praktyki sos, wy, zrzeszone, tak lubicie ;) czarownice :D Quote
Kapsel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 kora78 napisał(a):a nieprawda to sa praktyki sos, wy, zrzeszone, tak lubicie ;) czarownice :D Ja to mam długi jęzor i nie mogę wytrzymać i dlatego bardzo chciałabym oznajmić radość całemu światu, ale wieść musi być to potwierdzona, a jeśli potencjalny domek jest na wątku, to on ma pierwszeństwo w napisaniu tak radosnej nowiny:razz::razz::razz: Kora, chciałabym być czarownicą :eviltong: :eviltong::eviltong: Quote
kora78 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 a ja dobra wróżką :) wlasnie, przed chwila moja Kajcia pojechala do cudownego ds. ten domek mial od Was wizyte ponoc, mieli brac Łapkę, bez palcow...? Quote
Kapsel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 kora78 napisał(a):a ja dobra wróżką :) wlasnie, przed chwila moja Kajcia pojechala do cudownego ds. ten domek mial od Was wizyte ponoc, mieli brac Łapkę, bez palcow...? A z jakich okolic ten domek? Koło Katowic? O Łapkę wiele domków się starało ... Quote
emhokr Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 GRATULUJĘ DECYZJI :) kamien z serca!!! :) Quote
wykrywka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 emhokr napisał(a):GRATULUJĘ DECYZJI :) kamien z serca!!! :) Żeby się nie powtarzać - zacytowałam :loveu: Quote
Recommended Posts