Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może rzeczywiście najlepiej, jak każdy psiak bedzie rozliczany na swoim wątku. Bazarek za dług Reksia prowadzi Divia_gg, która zawsze po zakończeniu prosi o rozliczenie, a mnie o potwierdzenie i na tym bazarku również bedzie link do rachunku Reksia.

mercy, nie oczekuję od dziewczyn z Pszczyny pomocy dla innych moich tymczasowiczów. A już na pewno dla moich psów, stąd byłam zdziwiona pytaniem, czy Muszka jest moim psem. Jak napisałam, sama sobie poradzę z długiem, a najwyżej na Muszke zrobię jeszcze bazarek.
Myslę, że temat został wystarczająco wyjasniony.

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Bo tak wygodniej? Bo boli prawda? Latwizna. Nie bede drazyc, zglosze do moda zapytanie o rozliczenia, podobno trzeba rozliczac sie z kazdej zlotowki.

i jestem pewna ,że wszystko bedzie ok, na tym zakończmy już temat

Posted

Dziękuję Jaaga za skany z lecznicy. Co do pieniążków to wszystkie, które do nas wpłynęły tak jak napisałam przeleję na Twoje konto.

Dusje ja również pamiętam jak bardzo Ci zależało na tym żeby Blue pojechała do Holandii i jak chętnie obiecywałaś pomoc finansową, ale mniejsza o to. Możesz byc pewna, że jak tylko Budrysek wróci NA WĄTKU BLUE NIE REKSIA zostanie wklejony rachunek z lecznicy. Proszę Cię bardzo nie zaśmiecajmy dłużej tą dyskusją tego wątku. Jeśli masz nam czy mi coś jeszcze do zarzucenia to bardzo proszę na wątku Blue lub na PW.

Posted

dominikabankert napisał(a):
myśle że Budrysek ratuje tyle biednych psiaków ze naprawde nie masz serca jej krytykować Dusje.Miesieczne utrzymanie psa w hoteliku to najmniej 300zł.A Budrysek ma ich zawsze kilka po opieka.Ja pomagam finansowo wprawdzie najbardziej na wyżłach , ale nie ośmielilabym sie dziewczyn czepiac, bo u nas na wyzłowym jest tak ze nawet jak coś zostanie to idzie w rezerwe na nastepnego wyżła.A Agata ma racje nie czas na kłótnie tylko czas na szukanie domów i ratowanie psów.

Święte słowa.
To Budrysek jeździ po nocach, w śnieżycę i ślizgawicę z psami po Polsce, a rano zmęczona idzie do pracy. To Budrysek szuka domów, organizuje wizyty przedadopcyjne i stara się ratować wszystkie biedaki.
Ta Dziewczyna nie ma czasu na sen, na wypoczynek i na bezsensowne klepanie w klawiaturę. Jeśli ktoś Jej nie ufa nie musi pomagać, ale obrażać i poddawać w wątpliwość Jej uczciwości nie wolno.
Poza tym jest to watek Reksia, który jest za TM i proszę o uszanowanie tego pieska i jeśli już musicie robić zadymę przenieście się gdzie indziej.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Święte słowa.
To Budrysek jeździ po nocach, w śnieżycę i ślizgawicę z psami po Polsce, a rano zmęczona idzie do pracy. To Budrysek szuka domów, organizuje wizyty przedadopcyjne i stara się ratować wszystkie biedaki.
Ta Dziewczyna nie ma czasu na sen, na wypoczynek i na bezsensowne klepanie w klawiaturę. Jeśli ktoś Jej nie ufa nie musi pomagać, ale obrażać i poddawać w wątpliwość Jej uczciwości nie wolno.
Poza tym jest to watek Reksia, który jest za TM i proszę o uszanowanie tego pieska i jeśli już musicie robić zadymę przenieście się gdzie indziej.

Popieram poprzedniczke. Do mnie wiozła dziewczyna pieska na dom tymczasowy .Zawieja ,śniegiem sypie ,swiata nie widać a ta biedaczka razem z Klaudus jechała z Żywca do Pszczyny po psiaki ,po drodze zaliczyła Katowice ,gdzie wiozła psinkę do domku,potem do mnie do Chełmka.Dotarły na 23 -cią .Do domu zajechała na 2ga w nocy.Rano do pracy. Ciekawa jestem ,kto tak poświeciłby się dla psów?? Nie pytała skąd wezmie na benzynę.Jak na złosć jeszcze w zaspie znalazły na wpół żywego ,ślepego psiaka. Wiozły go nie wiedząc co z nim zrobią. TEZ MYŚLE ,ZE TO WYSTARCZY,BY MIEĆ PEŁNE ZAUFANIE DO DZIEWCZYN.

Posted

Rozliczenie z mojej strony:

Dług Reksia: 304,99 zł (skan powyżej)
Wpłaty:
Mysza2 20 zł
Ania i Porto 30 zł
Javena 20 zł
Elka_Ka 10 zł
Ewa z Ostatniej Szansy 30 zł
a.g.a 150 zł
bazarek 45 zł
Razem: 305 zł

305 zł(zaokrągliłam o 1 grosz dla ułatwienia)
-260 zł
--------
45 zł
Pozostało do spłacenia: 0 zł.

Dług Muszki: 81 zł (skan powyżej)
Wpłata: anonimowy darczyńca 60 zł
bazarek 21 zł
Pozostało do spłacenia: 0

Dług w całości został spłacony.

To już chyba wszystkie zadeklarowane wpłaty. Gdyby jeszcze ktoś coś wpłacił, a nie byłoby to tu ujęte, to proszę o informację.

Wszystkim, którzy zaangażowali się w pomoc Reksiowi oraz później w spłacanie długu, bardzo serdecznie dziekuję.

Posted

Tyle jest już licytowane na bazarku prowadzonego przez Divię_gg, więc dług za leczenie będzie w całości zapłacony

bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
ruch na bazarku jest faktycznie dość niesamowity:):)

Posted

tak, to fakt. Jest juz tam ponad 200 zł, wiec mysle ze da rade z tego splacic;) Kwesita czasu tylko bo to nie tak od razu. Gdzies dopiero za 2 tyg pewnie bede mogla przelac kase. Jaaga czy nie za pozno? Ale tak sie mniej wiecej tyle czeka niesttey. Czasem i dluzej....

Posted

Jaaga przelałam dzisiaj na Twoje konto 47,70 zł (za DT oraz paliwo). Pozostał jeszcze do spłacenia dług za kastrację 90 zł, u mnie na koncie zostało 62,30 zł. Monika podaj mi proszę na PW nr konta przeleję te pieniążki na Twoje konto. Pozostanie jeszcze 27,70 zł do zapłaty.

Posted

Mikoada, pisałam żebyś mi nic nie wpłacała, mogłaś Monice wpłacić całość za kastrację. W takim razie z bazarku wpłacę Monice te brakujące pieniądze.

Posted

Witam
Cieszę się, że pieniążki dotarły :) To przykre, że Reksiu odszedł ale miło jest widzieć, że tak wiele wspaniałych osób angażuje się w pomoc zwierzakom :)

Posted

Jaaga napisał(a):
Mikoada, pisałam żebyś mi nic nie wpłacała, mogłaś Monice wpłacić całość za kastrację. W takim razie z bazarku wpłacę Monice te brakujące pieniądze.

nic mi juz nie wplacajcie,z mojego bazarku uzbieralo sie 60 zl.Jestesmy kwita.Mikoada,wyslij Jadze ta kase ,bedzie na dlug ,

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Obiecany bazarek ....

Pięknie dziękuję za atrakcyjny bazarek, ale długu zostało juz niewiele i zostanie pokryty z wpłat z bazarku prowadzonego przez Divię_gg. Może więc ten przeznaczyć na Oskara lub Mikę z łańcucha? Zaproponowałm już to na bazarku.