aagataa8 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dziewczyny proszę Was czy nie możecie uszanować śmierci tego biednego psa? Jeśli macie do siebie jakieś ale to bardzo proszę na PW. Czy koniecznie musicie roztrząsać to wszystko tutaj? Zwłaszcza, że (jak dobrze rozumiem) sprawa nie dotyczy Reksia. Quote
dusje Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Nie idzie o roztrzasanie, idzie o fakty. Jesli panie nie wahaja sie podwazyc zasadnosci oplacenia rachunku za Muszke i malo delikatnie podchodza do tematu, to ja rowniez przy okazji pytam - gdzie rachunki za wszystkie psy oplacane z dogo i mam do tego prawo. Arogancja zainteresowanych siega zenitu i byc moze ma uzasadnienie, ja opieram sie na faktach i nie zamilkne choc padlo haslo - ma byc spokoj! Budrysek moze sobie ustawiac domownikow, a tu na dogo powinna rozliczac sie rzetelnie z kazdej otrzymanej zlotowki. Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 dusje napisał(a):Nie idzie o roztrzasanie, idzie o fakty. Jesli panie nie wahaja sie podwazyc zasadnosci oplacenia rachunku za Muszke i malo delikatnie podchodza do tematu, to ja rowniez przy okazji pytam - gdzie rachunki za wszystkie psy oplacane z dogo i mam do tego prawo. Arogancja zainteresowanych siega zenitu i byc moze ma uzasadnienie, ja opieram sie na faktach i nie zamilkne choc padlo haslo - ma byc spokoj! Budrysek moze sobie ustawiac domownikow, a tu na dogo powinna rozliczac sie rzetelnie z kazdej otrzymanej zlotowki. kasa wpłacana jest przez wybranego skarbnika prosto na konto lecznicy nie wiem kto i ile wpłaca, jezeli trzeba odbieram rachunki i tyle rachunki wydawane sa po wpłaceniu jakiejs tam kwoty lub na zyczenie wysokośc długów wpisana jest na watkach rachunek za Blue jest już uregulowany domowników nie muszę ustawiać bo wszyscy wiedza o co chodzi Quote
dominikabankert Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 myśle że Budrysek ratuje tyle biednych psiaków ze naprawde nie masz serca jej krytykować Dusje.Miesieczne utrzymanie psa w hoteliku to najmniej 300zł.A Budrysek ma ich zawsze kilka po opieka.Ja pomagam finansowo wprawdzie najbardziej na wyżłach , ale nie ośmielilabym sie dziewczyn czepiac, bo u nas na wyzłowym jest tak ze nawet jak coś zostanie to idzie w rezerwe na nastepnego wyżła.A Agata ma racje nie czas na kłótnie tylko czas na szukanie domów i ratowanie psów. Quote
aagataa8 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 dusje napisał(a):Nie idzie o roztrzasanie, idzie o fakty. Jesli panie nie wahaja sie podwazyc zasadnosci oplacenia rachunku za Muszke i malo delikatnie podchodza do tematu, to ja rowniez przy okazji pytam - gdzie rachunki za wszystkie psy oplacane z dogo i mam do tego prawo. Arogancja zainteresowanych siega zenitu i byc moze ma uzasadnienie, ja opieram sie na faktach i nie zamilkne choc padlo haslo - ma byc spokoj! Budrysek moze sobie ustawiac domownikow, a tu na dogo powinna rozliczac sie rzetelnie z kazdej otrzymanej zlotowki. Jaaga pisała jakiś czas temu z prośbą o to żeby ktoś wstawił tutaj ten rachunek, więc naprawdę nie wiem o co Ci chodzi? I co ma do tego BUDRYSEK? Bo może jestem mało inteligentna i nie rozumiem co Budrysek ma wspólnego ze spłacaniem długu za Reksia? Quote
dusje Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 BUDRYSEK napisał(a):kasa wpłacana jest przez wybranego skarbnika prosto na konto lecznicy nie wiem kto i ile wpłaca, jezeli trzeba odbieram rachunki i tyle rachunki wydawane sa po wpłaceniu jakiejs tam kwoty lub na zyczenie wysokośc długów wpisana jest na watkach rachunek za Blue jest już uregulowany domowników nie muszę ustawiać bo wszyscy wiedza o co chodzi Nie przekrecaj. Nie pytam, kto ile wplaca!!!!! Pytam, ile wynosi rachunek za konkretnego psa i dlaczego nie wklejasz na watku? Tak trudno zrozumiec tresc pytania? Poprosic moda o pomoc? Co do Blue, a wkleisz ten rachunek na jej watek? Domownicy ustawieni? Aaa, to teraz kolej na naiwnych userow dogo :evil_lol: Gratuluje pedagogicznych i manipulatorskich zapedow Quote
mercy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 aagataa8 napisał(a):Jaaga pisała jakiś czas temu z prośbą o to żeby ktoś wstawił tutaj ten rachunek, więc naprawdę nie wiem o co Ci chodzi? I co ma do tego BUDRYSEK? Bo może jestem mało inteligentna i nie rozumiem co Budrysek ma wspólnego ze spłacaniem długu za Reksia? no własnie? BUDRYSEK pomaga psiakom z Pszczyny, ma chyba ich kilka na bdt o ile się nie mylę oraz kila kociaków na bdt wlasnie z punktu, co najwaniejsze jst BDT, a wiadomo ile kasy jest na to potrzebne,kto jak kto ale Ona dokłada na pewno jeszcze do tego interesu, wystarczy zaglądnąć w Jej profil ile ma zwierząt pod opieką i ile ma na BDT, a Ty jak pomagasza zwierzętom? wylewając swój jad na ludzi? po co dalej mącisz? daj biednemu Reksiowi świety spokój i jak BUDRYSEK Ci radziła idz na poszczgólne watki i na pewno na każde pytanie dostaniesz odpowiedz,tutaj nie chodzi o kwity tylko o pomoc zwierzakom i to właśnie dziewczyny robią, poświęcając im wszystko Quote
aagataa8 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 dusje napisał(a):Nie przekrecaj. Nie pytam, kto ile wplaca!!!!! Pytam, ile wynosi rachunek za konkretnego psa i dlaczego nie wklejasz na watku? Tak trudno zrozumiec tresc pytania? Poprosic moda o pomoc? Co do Blue, a wkleisz ten rachunek na jej watek? Co ma do tego wątku Blue? Czy ktoś mi może odpowiedzieć? Co to ma wszystko wspólnego z Reksiem?? Może rzeczywiście trzeba poprosić moda o to żeby tu zerknął zobaczyć co tu wypisujesz o psie który nie ma z tym nic wspólnego. Czy ta Blue nie ma swojego wątku? Może trzeba jej założyć żebyś mogła tam swoje żale wygłaszać? Quote
mercy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 dusje napisał(a):Nie przekrecaj. Nie pytam, kto ile wplaca!!!!! Pytam, ile wynosi rachunek za konkretnego psa i dlaczego nie wklejasz na watku? Tak trudno zrozumiec tresc pytania? Poprosic moda o pomoc? Co do Blue, a wkleisz ten rachunek na jej watek? Domownicy ustawieni? Aaa, to teraz kolej na naiwnych userow dogo :evil_lol: Gratuluje pedagogicznych i manipulatorskich zapedow przejrzałam watki i są tam sumki wpisane za każdego psiaka łacznie z watkiem pszczyńskim Quote
dusje Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 aagataa8 napisał(a):Co ma do tego wątku Blue? Czy ktoś mi może odpowiedzieć? Co to ma wszystko wspólnego z Reksiem?? Może rzeczywiście trzeba poprosić moda o to żeby tu zerknął zobaczyć co tu wypisujesz o psie który nie ma z tym nic wspólnego. Czy ta Blue nie ma swojego wątku? Może trzeba jej założyć żebyś mogła tam swoje żale wygłaszać? Wbrew pozorom Blue ma wiele wspolnego. Nadal uparcie pytam, gdzie sa zeskanowane rachunki za nia i za inne z kliniki i pytac bede dopoki ich nie zobacze. Uzasadnienie wyjasnie, niekoniecznie teraz. Mercy, nie wiesz - nie pisz, szkoda klawiatury. Nie o sumki idzie - o zeskanowane rachunki sprawa! Quote
aagataa8 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 dusje napisał(a):Wbrew pozorom Blue ma wiele wspolnego. Nadal uparcie pytam, gdzie sa zeskanowane rachunki za nia i za inne z kliniki i pytac bede dopoki ich nie zobacze. Uzasadnienie wyjasnie, niekoniecznie teraz. Ale Blue ma swój wątek, więc bardzo proszę pisać tam gdzie potrzeba a nie na wątku Reksia Quote
Javena Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No tak,zawsze sie ktoś znajdzie ,zeby zamącic. Quote
Jaaga Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kobiety, dajcie spokój na wątku reksiowym. Wysłałam Mikoadzie skany swoich rachunków za Reksia i Muszkę, pewnie wstawi. Reksio i Neska to pierwsze psy, które przyjechały do mnie z Pszczyny i zupełnie niemam pojęcia o rozliczeniach pszczyniaków. Może przeniesiecie sie na wątek pszczyński? Na Reksia wylozyłam pozyczone przeze mnie pieniądze, sama prosze o pomoc i dałam fanty na bazarek, nic nie mam wspólnego z pozostałymi przczyńskimi psami i ich rozliczeniami. Rozliczam się na bierząco. Dlaczego nie dyskutujecie na wątkach tych psów, tylko akurat na Reksia? To straszne, co się stało. Ciągle mam go przed oczami, a tu przepychanka słowna. Jak napisałam, nic nie chcę od dziewczyn z Pszczyny, nie muszą na dług zbierać pieniędzy, sama sobie poradzę. Quote
mercy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 aagataa8 napisał(a):Ale Blue ma swój wątek, więc bardzo proszę pisać tam gdzie potrzeba a nie na wątku Reksia dokładnie! myslę,że wszystko mozna jakoś wyjasnić bez niepotrzebnych zgrzytów, bo nikomu one nie służą, dziewczyny mają dość na głowie,zeby jeszcze przejmować się wklejaniem skanów ale kto poprosi o nie na pewno je wkleją, dla mnie jest jeasne jeżeli psiaka nie ma w w poscie o długach to znak ze jest spałcony i tyle dusje dlaczego mam się nie wypowiadać? przecież od tego jest forum, mam takie same prawo jak Ty Quote
mercy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Jaaga']Kobiety, dajcie spokój na wątku reksiowym. Wysłałam Mikoadzie skany swoich rachunków za Reksia i Muszkę, pewnie wstawi. Reksio i Neska to pierwsze psy, które przyjechały do mnie z Pszczyny i zupełnie niemam pojęcia o rozliczeniach pszczyniaków. Może przeniesiecie sie na wątek pszczyński? Na Reksia wylozyłam pozyczone przeze mnie pieniądze, sama prosze o pomoc i dałam fanty na bazarek, nic nie mam wspólnego z pozostałymi przczyńskimi psami i ich rozliczeniami. Rozliczam się na bierząco. Dlaczego nie dyskutujecie na wątkach tych psów, tylko akurat na Reksia? To straszne, co się stało. Ciągle mam go przed oczami, a tu przepychanka słowna. Jak napisałam, nic nie chcę od dziewczyn z Pszczyny, nie muszą na dług zbierać pieniędzy, sama sobie poradzę. Jaaga wiem, ze dziewczyny z Pszczyny nie zostawią Cię samej z długiem a nawet jakby Muszka była Twoim psiakiem to też by pomogły, razem damy radę Quote
aagataa8 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tyle że ja nadal nie rozumiem co Blue o której tu tyle mowy ma wspólnego z Reksiem? Quote
mercy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 aagataa8 napisał(a):Tyle że ja nadal nie rozumiem co Blue o której tu tyle mowy ma wspólnego z Reksiem? tylko tyle ze była z Pszczyny, pojechała do "schroniska" w mysłowicach , zachorowała na nosówkę i umarła (*), pomimo ogromnej walki o nią :( Quote
aagataa8 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 mercy napisał(a):tylko tyle ze była z Pszczyny, pojechała do "schroniska" w mysłowicach , zachorowała na nosówkę i umarła (*), pomimo ogromnej walki o nią :( Ale z tego co wiem to wątek na którym jesteśmy niewiele ma wspólnego z Pszczyną, Mysłowicami i biedna Blue, więc naprawdę nie rozumiem po co te żale o Blue są tutaj wylewane? Quote
Avilia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dusje, czy pamiętasz Grosię z Pszczyny?To była moja podopieczna.Czy pamiętasz,że była chora i wylądowała właśnie w tej samej lecznicy w której jest reszta psów z Pszczyny? Grosią w lecznicy opiekowała się Budrysek,bo miałam sporo za daleko (za co bardzo jej dziękuję!).Jak Grosia mogła już opuścić lecznicę to wiesz co otrzymałam od Budryska oprócz Grosi?Stosik dokumentów z lecznicy,wraz z cenami wszystkich zabiegów,leków,doby lecznicowej-jednym słowem wszystko!A leczenie kosztowało niemało. Podesłać Ci sfotografowany stosik na PW?Nie chciałabym zaśmiecać wątku Reksia.Zobaczysz jaka to Budrysek jest nieuczciwa. A Budrysek na pewno jak wróci z wyjazdu to wklei wszystkie rachunki i papiery na życzenie.Idź na dany wątek i poproś o rachunek,tam zostanie wklejony na Twoje życzenie. EDIT.Sorki Jaaga-już nie będę zaśmiecała wątku.Po dodaniu tego postu wyskoczył mi Twój z prośbą o koniec przepychanek. Ja kończę. THE END Quote
mercy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 aagataa8 napisał(a):Ale z tego co wiem to wątek na którym jesteśmy niewiele ma wspólnego z Pszczyną, Mysłowicami i biedna Blue, więc naprawdę nie rozumiem po co te żale o Blue są tutaj wylewane? bo niektórzy nie potrafią inaczej zyć niż wylewać swoje żale i frustracje na innych Quote
__Lara Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja też się już na tym wątku dawno pogubiłam. Był to wątek Reksia, no właśnie, był. Quote
mercy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 __Lara napisał(a):Ja też się już na tym wątku dawno pogubiłam. Był to wątek Reksia, no właśnie, był. był :( którego z modów tzreba poprosić o posprzątanie? Quote
dusje Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Avilia napisał(a):Dusje, czy pamiętasz Grosię z Pszczyny?To była moja podopieczna.Czy pamiętasz,że była chora i wylądowała właśnie w tej samej lecznicy w której jest reszta psów z Pszczyny? Grosią w lecznicy opiekowała się Budrysek,bo miałam sporo za daleko (za co bardzo jej dziękuję!).Jak Grosia mogła już opuścić lecznicę to wiesz co otrzymałam od Budryska oprócz Grosi?Stosik dokumentów z lecznicy,wraz z cenami wszystkich zabiegów,leków,doby lecznicowej-jednym słowem wszystko!A leczenie kosztowało niemało. Podesłać Ci sfotografowany stosik na PW?Nie chciałabym zaśmiecać wątku Reksia.Zobaczysz jaka to Budrysek jest nieuczciwa. A Budrysek na pewno jak wróci z wyjazdu to wklei wszystkie rachunki i papiery na życzenie.Idź na dany wątek i poproś o rachunek,tam zostanie wklejony na Twoje życzenie. EDIT.Sorki Jaaga-już nie będę zaśmiecała wątku.Po dodaniu tego postu wyskoczył mi Twój z prośbą o koniec przepychanek. Ja kończę. THE END Grosie pamietam. Nie moge zapomniec ukrytej smierci Blue, ktora miala zapewniony hotel, za ktory zreszta zobowiazalam sie placic az do momentu jej wyjazdu do Holandii i ktora mimo to trafila do Myslowic po to by wkrotce umrzec. Pamietam dobrze i nie zapomne sms od Mikoady proszacej o pomoc w oplaceniu rachunku za Blue, wyslaniu 100 euro, rosnieciu dlugu, braku wiadomosci o Blue na watku, i wreszcie poznaniu prawdy, ze Blue juz nie ma choc tytul watku pozostal wciaz ten sam, a na pytanie na watku - jak Blue - odp. - bez zmian Nadal pytam o scan rachunku na ponad 800 zl za pobyt i leczenie Blue w klinice. Quote
dusje Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 mercy napisał(a):dusje drąż temat na odpowiednim wątku Bo tak wygodniej? Bo boli prawda? Latwizna. Nie bede drazyc, zglosze do moda zapytanie o rozliczenia, podobno trzeba rozliczac sie z kazdej zlotowki. Quote
Recommended Posts