Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']Selenga , wielkie dzięki.Zaraz napiszę do lady Swallaw.
A czy Tobie udało sie otworzyć mapę dogo? mam na myśli poszczególne województwa?
Npapisałąm błagalne PW do lady Swallow, może akurat uda się :roll:[/QUOTE]
ja otwieram mapę pomocy pod tym linkiem: [URL]http://mapapomocy.dogomania.pl/[/URL]
loguję się i widzę bez problemu wszystkie dane :)
potem sprawdzam kiedy i na jakich wątkach dana osoba się udzielała i wiem z grubsza jakie są szanse na pomoc :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selenga']ja otwieram mapę pomocy pod tym linkiem: [URL]http://mapapomocy.dogomania.pl/[/URL]
loguję się i widzę bez problemu wszystkie dane :)
potem sprawdzam kiedy i na jakich wątkach dana osoba się udzielała i wiem z grubsza jakie są szanse na pomoc :)[/QUOTE]Ooooo...dzieki selenga za link do mapy pomocy....kiedys miałam i gdzies mi się "zawieruszył"..:(

Posted

[quote name='Poker']alfabia odezwała się na GG, spróbuje kogoś zorganizować do wizyty. Trzymajcie kciuki.[/QUOTE]Ojejjjjj..to cudownie!!!Oby się udało i oby pani zechciala przyjąc dzis ewentualnie jutro rano kogos na wizyte...

Posted

Napiszcie do mojej znajomej na gg 12333579 ma na imię Magda

nigdy nie robiła wizyty przedadopcyjnej dlatego

trzeba jej [COLOR="red"]wszystko[/COLOR] wytłumaczyć

ona jest teraz na gg

Posted

[quote name='alfabia']Napiszcie do mojej znajomej na gg 12333579 ma na imię Magda

nigdy nie robiła wizyty przedadopcyjnej dlatego

trzeba jej [COLOR="red"]wszystko[/COLOR] wytłumaczyć

ona jest teraz na gg[/QUOTE]Juz rozmawiałam z Poker...zaraz będzie sparwa "pchnięta", bo trzeba się skontaktowac z ewentualnym domkiem;)

Posted

już jestem w kontakcie z koleżanką alfabia, podała mi swóoj telefon , a ja dalej Budrysek i teraz ona przejmuje pałeczkę. Czekamy na efekty.

Posted

Dziewczyny z Dąbrowy lub okolic!Potrzebuję transportu na jutro do Katowic z suczkami na ok.16-17 (zależy od Budryska) ja bez auta do 18 jestem,a Budryskowi zależy na czasie,zjeżdżając do Dąbrowy go traci,a ma bardzo dużo zwierząt do rozwiezienia.Oddam za paliwo!

Posted

dziewczyna która ma zrobic wizytę może tam podjechac dopiero w weekend, pracuje do pozna

rozmawiałam z Panią, mieszkaja w domku 1rodzinnym, pod lasem
dom ogrodzony z 3 stron, wjazd bedzie na wiosnę
mieszkaja z 18 letnim synem
maja 10 letniego huskiego, ma duzy kojec, ale nawet w mrozy nie chce isc do domu
sunia ma byc domowa, do pieszczenia
sterylka bedzie zaraz... "to podstawa"
o szczepieniach wiedzą

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dziewczyna która ma zrobic wizytę może tam podjechac dopiero w weekend, pracuje do pozna

rozmawiałam z Panią, mieszkaja w domku 1rodzinnym, pod lasem
dom ogrodzony z 3 stron, wjazd bedzie na wiosnę
mieszkaja z 18 letnim synem
maja 10 letniego huskiego, ma duzy kojec, ale nawet w mrozy nie chce isc do domu
sunia ma byc domowa, do pieszczenia
sterylka bedzie zaraz... "to podstawa"
o szczepieniach wiedzą[/QUOTE]

Fajnie by było jakby coś z tego wyszło...

Dziewczyny czy któraś z Was ogłaszając suńki "podciągała" je pod Chihuahua?Dostałam takiego maila:
"Witam. Piszę w sprawie ogłoszenia o Dwie mix sunie Chihuahua. Czy ogłoszenie o adopcje jest nadal aktualne? jestem zainteresowana. Prosiłaby,m takze o zdjęcie suczek. Pozdrawiam."

Jejku gdzie one do Cziłały podobne!

Posted

Ja bym dałą kobiecie bez wizyty przed, najwyżej zrobić potem
Czas nagli , co prawda co nagle to po diable, ale chyba gorzej niż ma teraz , ani w M.już być nie może.
Nie ważne co w nich widzą czy Chihuahua czy ChIHUHUHU , byle domki znalazły w tempie ekspresowym

Posted

Avilla , jak sunie się spisują?Widać jakieś cechy charakteru ? Jak jedzą.Napisz nam coś ,żebyśmy wiedziały czego się spodziewać po nich. Miały możliwość kontaktu z kotem?

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki przepraszam, że tak długo trzymałam Was w niepewności. Jeszcze do tego Dogo strasznie mi chodzi.
Sunieczka może przyjechać do nas. Mąż się zgodził.[/QUOTE]

Hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))
To tylko z tego domu psiak jest do zasiedlenia na domeczku:)))))

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki przepraszam, że tak długo trzymałam Was w niepewności. Jeszcze do tego Dogo strasznie mi chodzi.
Sunieczka może przyjechać do nas. Mąż się zgodził.[/QUOTE]
Ale Ci zazdroszczę :placz:
jednocześnie barrrrrdzo się cieszę :multi:
podziękuj małżowi :loveu: gdyby coś było nie tak, to może pod Płock szybciorkiem pojedzie :roll: