Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiasta się czuje nieżle, apetyt ma- zeżarła mi jogurt, pół masła i ledwo wyrwałam jej z zębów czekoladę... :roll: Ona w ogóle jest łakoma- trafiła do schroniska skrajnie zagłodzona (ponad 20 kg niedowagi!) i zjadała wszystko (m.in. pastę polerską do srebra i świece woskowe) teraz ogranicza się do rzeczy jadalnych... Strasznie się boję, że to chłoniak, chociaz jeśli jest wcześnie wykryty, to można psu znacznie przedłużyć życie...:-( może to jednak jakaś przewlekła infekcja...

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rebellia']Będzie dobrze, innej opcji nie ma[/quote]
PEWNIE ŻE TAK !!!
Magdo kochana nie mam jak cię wspomoc finansowo ... więc myśle ze dobre slowo troszke pomoze !
rebellia ma racje będzie dobrze innej opcji nie ma (Magda slyszysz .. NIE MA )

Posted

a ja sobie czekam na wyplate:mad: w piatek powinnam juz moc cos podrzucic,mam tez pare rzeczy psich ktorymi chetnie sie podziele,bo chwilowo brakuje mi psiego przyjaciela:shake: a nie wiem kiedy przyjdzie czas na nastepnego.3mam kciuki za wyniki,wysylam dobre mysli do katedry AP ktorej nie cierpie swoja droga,wlasnie sie mecze zeby zdac z tego egzamin;) :angryy: