Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki ONek z bródką teriera... no jak to możliwe że nikt się nie interesuje nim???? :shake:
... no poza mną :razz:
Forest - bo ciotka kinga zmarszczek z utrapienia dostaje! :diabloti:

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurczę, nie wiem, co ten Forest porabia w schronie pod moją nieobecność, ale ma pysk w ranach i strupach...:-( - nieduże, ale są - i, co gorsza, w okolicach oczu -
- czy on mordę chce przecisnąć przez jakaś lukę w siatce? - martwię się, żeby oka jeszcze nie stracił...:shake:

Posted

kinga napisał(a):
kurczę, nie wiem, co ten Forest porabia w schronie pod moją nieobecność, ale ma pysk w ranach i strupach...:-( - nieduże, ale są - i, co gorsza, w okolicach oczu -
- czy on mordę chce przecisnąć przez jakaś lukę w siatce? - martwię się, żeby oka jeszcze nie stracił...:shake:

:placz::placz::placz: bo on tam nie powinien być!!!

Posted

Forest nauczył się już brać ode mnie smakołyczki - a ze miałam ostatnio małe i krótkie, więcwyszłam z tego karmienia z zakrwawionym palcem :oops:

...nie, nie, to nie Forest zeżarł mi kawałek palca, tylko ja - głupia - wpycham całe łapy przez kraty prosto rekinom w paszcze :oops:

no ale jak tu nie ryzykować straty rąk, skoro np.w trzech sąsiednich boksach mam taki skład:

Hawana - Forest - Morus ( brat mojej Tajgi) - i obdziel tu człowieku wszystkie naraz... :placz:

Posted

byłam u Foresta dziś... mimo, ze padał deszcz, Forest dzielnie wyszedł do mnie na pieszczotki - o rany, jaki on jest kochany :placz: - a jaki przytulański :placz: ... i coraz chudszy :-(

Posted

Forestowi najwyraźniej schronisko nie służy... jakiemu psu by służyło?? :shake:
I te strupki na mordeczce słodkiej... kto mu pomoże co by ciocia kinga zmarszczek już więcej nie miała?? :razz:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Forestowi najwyraźniej schronisko nie służy... jakiemu psu by służyło?? :shake:
I te strupki na mordeczce słodkiej... kto mu pomoże co by ciocia kinga zmarszczek już więcej nie miała?? :razz:

i tak będzie miała :roll:
miliony :placz:

a w Forescie to jest takie fantastyczne i rozczulające, ze on tę łapę wysuwa pomiędzy kratami i zgarnia moją rękę, żeby go głaskać

nie pcha się na chama pomiędzy innymi psami, ale tez nie odchodzi do swoich spraw, jeśli tylko jestem obok - tylko tą łapą mnie zaczepia tak delikatnie... no i skomli żałośnie, gdy odchodzę :placz:

a o oko naprawdę się boję - bo rana koło oka brzydka :-(

Posted

PaulinaT napisał(a):
Kinga :shake: coś z tym zrobić trzeba :shake: tylko co :shake:
wszyscy zapsieni :placz:

hi hi hi to myśl - :p
też będziesz miała dużo zmarszczek :diabloti: przedwczesnych :p

Posted

...czego oczywiscie Ci nie życzę, ale czego oczywiście nie unikniesz, martwiąc się non-stop :razz:

a swoją drogą, czy wy też tak macie:

rano-raniutko - mój Lipton poszczekuje dając do zrozumienia, że by tak sobie na siusiu wyszedł...a ja przez sen zastanawiam się, czemu :

- ten Forest tak szczeka
- ten Poldek tak szczeka
- ten Morus tak szczeka
- ten...

a wszystkie ze schronu :oops: ... - schiza kompletna :placz:

Posted

PaulinaT napisał(a):

Poza tym - i tak na oko dają mi o 10 lat mniej niż mam :evil_lol: :evil_lol:

ja też tak chcem:placz:

a ja jestem już (!) w takim głupim wieku, że nie pamiętam, ile mam :evil_lol: - i za każdym razem muszę w myślach wykonywac skomplikowane działanie matematyczne - i na koncu skrywać zdziwienie, że :-o cholera, tyyyle...:-o

( co wygląda strasznie głupio: np.
pani doktor pyta o wiek -
- ja: chwila milczenia, bo przeliczam
- a potem jak ostatnia idiotka, odpowiadam zdziwiona: o matko, tyle a tyle...)

Posted

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Nie ma póki co (tfutfutfu) jak ty z liptonowym szczekaniem, ale ostatnio śnią mi się całą noc Szariki, głuche kotki i zakatarzone kociaki... ciekawe dlaczego... :niewiem:

Posted

Właśnie wróciłam ze schronu.
Dowiedziałam się dużo więcej o Foreście, bo znalazła się jego książeczka zdrowia.

Forest do lipca mieszkał na drugim końcu Polski.

Przyjechał na wakacje.

Widocznie przeszkadzał w wakacjach.

A w wakacjach nie można przeszkadzać.

Nawet jeśli się ma 6 lat i nie jest się młodym psem.

A Forest ma 6 lat.

Posted

kinga napisał(a):
Właśnie wróciłam ze schronu.
Dowiedziałam się dużo więcej o Foreście, bo znalazła się jego książeczka zdrowia.

Forest do lipca mieszkał na drugim końcu Polski.

Przyjechał na wakacje.

Kinga, czyli nie ma szansy na to, że tylko się zgubił na tych wakacjach :shake:

Posted

Camara napisał(a):
Kinga, czyli nie ma szansy na to, że tylko się zgubił na tych wakacjach :shake:

nie ma :shake: , przeglądałam tę książeczkę.
W życiu nie wpadłabym na to, ze mógłby być oddany dlatego.

Ale kierowniczka opowiedziała mi historyjkę sprzed kilku dni o takim strasznie smutnym, szorstkowłosym psiulku.
Przyszła pani w stroju wakacyjnym, po czym oświadczyła, ze jest z Polski środkowej, z miasta X i przyjechała nad morze na wakacje.
Z psem, ale pies jej przeszkadza w opalaniu.
A schronisko jest od tego, zeby psa przyjąć, bo w przeciwnym wypadku przywiąże go do ogrodzenia.
I po karczemnej awanturze wyszła w stroju wakacyjnym ze schroniska.

a ja... ja się robię chyba do niczego.
Przestaje mi działać tzw. tryb awaryjny i zaczynam po takich historiach ryczeć.
Z tym, ze rycząc, długo na tym wózku nie pojadę :-(

Posted

kinga napisał(a):
nie ma :shake:
...
Z psem, ale pies jej przeszkadza w opalaniu.
....

no to życzę tej milutkiej pani poparzenia słonecznego. Niech się opali, aż jej ciałko odejdzie od kości + jakiś uroczy czerniaczek :angryy:

staram sie trzymac dystans do tego wszystkiego... ale czasem nie mam siły :shake:

Posted

kinga napisał(a):

a ja... ja się robię chyba do niczego.
Przestaje mi działać tzw. tryb awaryjny i zaczynam po takich historiach ryczeć.
Z tym, ze rycząc, długo na tym wózku nie pojadę :-(

kinga wypluj te słowa ino szybko! :smhair2:

ogórkowy okres wakacyjny zaraz minie i zaraz zaczną się adopcje pełną gębą! i dla Foresta i dla Sofoklesa znajdą się dobre domy! zobaczysz!