Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie bardzo są tam warunki aby robić zdjęcia w środku ale w związku z jej obrażeniami to raczej jedyna możliwość. Mogę Wam podpowiedzieć,że warto naszykować kolorowy kocyk i zabawki, wtedy zdjęcia Muzzyego robią furorę.

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Nie bardzo są tam warunki aby robić zdjęcia w środku ale w związku z jej obrażeniami to raczej jedyna możliwość. Mogę Wam podpowiedzieć,że warto naszykować kolorowy kocyk i zabawki, wtedy zdjęcia Muzzyego robią furorę.

Ale ja nie mam kolorowego kocyka:razz:

Posted

Energy napisał(a):
Ale ja nie mam kolorowego kocyka:razz:

O nie ja się nie dam wrobić:evil_lol:
Chyba,że się zgadamy i obfocimy również mojego łowczarka.

Posted

:multi::multi::multi:
Mam wspaniałą wiadomość - Nela ma DT u Marleny:)

Marlena:) :buzi: jesteś kochana:loveu:
Teraz tylko potrzebne dobre wiadomosci z kliniki i szybki powrót malutkiej do zdrowia.

Posted

[quote name='MaDi']O nie ja się nie dam wrobić:evil_lol:
Chyba,że się zgadamy i obfocimy również mojego łowczarka.

A masz kolorowy kocyk?:cool3::evil_lol:

[quote name='Tola']:multi::multi::multi:
Mam wspaniałą wiadomość - Nela ma DT u Marleny:)

Marlena:) :buzi: jesteś kochana:loveu:
Teraz tylko potrzebne dobre wiadomosci z kliniki i szybki powrót malutkiej do zdrowia.

Ale super wieści:multi:oby tylko suńka szybko wyzdrowiała:lol:

Posted

Ja juz wczoraj wiedziałam, że Marlena się złamała hahahahaha:)

nelki przyszłosc juz bezpieczna teraz czas pomysleć co z drugą. Jak ona ma już 6 mcy i nie umie chodzić na smyczy to kicha trochę. Czy umie zachowywac czystosc? No i najważniejszcze czy jest szansa ja wysterylizować? Bo to już najwyzsza pora

I ponawiam prośbe o dobre zdjęcia

Posted

suka jest ładna ale w tym wieku musi juz pewne rzeczy umiec...ogłoszeń w necie o szczylach do adopcji duzo więc trzeba się czymś wybic...
Tolu gdzie dokładnie sunie przebywają? może ja bym mogła tam podjechać pare razy, pocwiczyc z nią chodzenie na smyczy, zabrac do miasta...

Posted

no włąsnie ja mam jej faje zdjęcia jak ziwea, maja sporo obserwatorów, ale ja jej ogłaszałam jako szczeniaki. A sprawa sie komplikuje bo one już nie szczeniaki, do tego bez podstawowego obycia.

Posted

no półroczny pies ktory nie zachowuje czystosci przynajmniej przy bardzo czestym wychodzeniu i nie potrafi chodzic na smyczy to dla wiekszosci ludzi problem...bo jak ktos ma do wyboru szczyla 6miesiecznego ktory nie umie nic i 2miesiecznego to wezmie mlodszego...bo woli sam od małego wychowac...jak ktos woli psa starszego to dlatego ze jest już obyty...
a one są starsze i nie obyte...kicha...nie ma co liczyć że trafi sie ktos dla kogo to nie jest problemem tylko trochę panienkę ogarnąć:-)

Posted

Nela ma tylko aktualne zdjęcie w tym pudełku?
Luna nie ma wątku ,skąd wziać zdjęcie żeby dziewczyny umieścić na zamojszczakach na FB:Lunę jako szukającą domku a Nelę tylko informacyjnie ,może by ktoś na nią zaczekał ,bo te zdjęcia z początku wątku są śliczne ale chyba dzieczyna urosla .

Posted

rozmawiałam z Tolą
w weekend podjade do Luny i wezmie ją na cały dzien do siebie
zobacze jak ona sie zachowuje w miescie, jak z tym chodzeniem na smyczy nam będzie szło i porobie aktualne foty
niestety na dt nie mogę jej wziąc ze wzgledu na TZta (w weekendy go zwykle nie ma) ale moge ją zabierac do miasta w ramach socjalu i uczyc chodzenia na smyczy,może podłapie przy moim szczylu ze sika i załatwia sie na dworze lub ewentualnie na macie;-)

Posted

Dzięki Piranha, to swietny pomysł.
Beda nowe wiesci o suni i na bieżaco bedziemy wiedziec o jej postępach i umiejętnosciach.
No i bądą nowe aktualne foty.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Bo ja kocham takie wypłosze :lol:
Te, które zostały teraz spać mi po nocach nie dają i to dlatego siedzę teraz na dogo zamiast wtulać się w poduszkę :mad: Masz Ci los :roll:

Oooo jak miło Cię widzieć!!!
Zrobisz "człowieka" z tego psa!

Posted

Nela nadal na obserwacji, jutro mamy dzwonic około 9 do lekarza prowadzącego.
No i chyba jutro zajrzy do malutkiej energy z psim fotografem:cool3:
Cały czas myslę o malenkiej, jak ona tam sobie radzi taka sierotka.
Dowiadywałam sie tez dzisiaj o nasz ten stały transport do Warszawy - niestety aktualny dopiero w okolicach świat, a wiec trzeba bedzie szukac czegos znacznie sszybciej...

Posted

Czekam na pw od Muzzyego, bo proponował wcześniej jutrzejszy termin, ale nie wiedziałam czy nie czekamy na zabieg, a teraz to nie wiem czy go nie zasypało:evil_lol:Lublin stoi i jest całkiem zasypany:razz:normalny paraliż:mad:
Ale mam nadzieję, że uda nam się na jutro umówić i odwiedzimy sunieczkę:loveu: