MaDi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Nie bardzo są tam warunki aby robić zdjęcia w środku ale w związku z jej obrażeniami to raczej jedyna możliwość. Mogę Wam podpowiedzieć,że warto naszykować kolorowy kocyk i zabawki, wtedy zdjęcia Muzzyego robią furorę. Quote
Energy Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 MaDi napisał(a):Nie bardzo są tam warunki aby robić zdjęcia w środku ale w związku z jej obrażeniami to raczej jedyna możliwość. Mogę Wam podpowiedzieć,że warto naszykować kolorowy kocyk i zabawki, wtedy zdjęcia Muzzyego robią furorę. Ale ja nie mam kolorowego kocyka:razz: Quote
MaDi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Energy napisał(a):Ale ja nie mam kolorowego kocyka:razz: O nie ja się nie dam wrobić:evil_lol: Chyba,że się zgadamy i obfocimy również mojego łowczarka. Quote
Tola Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 :multi::multi::multi: Mam wspaniałą wiadomość - Nela ma DT u Marleny:) Marlena:) :buzi: jesteś kochana:loveu: Teraz tylko potrzebne dobre wiadomosci z kliniki i szybki powrót malutkiej do zdrowia. Quote
Energy Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='MaDi']O nie ja się nie dam wrobić:evil_lol: Chyba,że się zgadamy i obfocimy również mojego łowczarka. A masz kolorowy kocyk?:cool3::evil_lol: [quote name='Tola']:multi::multi::multi: Mam wspaniałą wiadomość - Nela ma DT u Marleny:) Marlena:) :buzi: jesteś kochana:loveu: Teraz tylko potrzebne dobre wiadomosci z kliniki i szybki powrót malutkiej do zdrowia. Ale super wieści:multi:oby tylko suńka szybko wyzdrowiała:lol: Quote
Marlena:) Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No kocyk u nas tez kolorowy nie jest, ale z przyjemnością utuli małą do snu. Quote
sacred PIRANHA Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Marlena...daj mordy, ucałuję Cię :-) Quote
MaDi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Coś się może znajdzie. Super,że ma DT i to u Marleny....była u Ciebie moja miłość Fionka. Quote
haliza Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 I to jest suuuuuper wiadomość, oby tylko szybko wydobrzała :multi: Quote
Marlena:) Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Bo ja kocham takie wypłosze :lol: Te, które zostały teraz spać mi po nocach nie dają i to dlatego siedzę teraz na dogo zamiast wtulać się w poduszkę :mad: Masz Ci los :roll: Quote
jogi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja juz wczoraj wiedziałam, że Marlena się złamała hahahahaha:) nelki przyszłosc juz bezpieczna teraz czas pomysleć co z drugą. Jak ona ma już 6 mcy i nie umie chodzić na smyczy to kicha trochę. Czy umie zachowywac czystosc? No i najważniejszcze czy jest szansa ja wysterylizować? Bo to już najwyzsza pora I ponawiam prośbe o dobre zdjęcia Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 suka jest ładna ale w tym wieku musi juz pewne rzeczy umiec...ogłoszeń w necie o szczylach do adopcji duzo więc trzeba się czymś wybic... Tolu gdzie dokładnie sunie przebywają? może ja bym mogła tam podjechać pare razy, pocwiczyc z nią chodzenie na smyczy, zabrac do miasta... Quote
jogi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 no włąsnie ja mam jej faje zdjęcia jak ziwea, maja sporo obserwatorów, ale ja jej ogłaszałam jako szczeniaki. A sprawa sie komplikuje bo one już nie szczeniaki, do tego bez podstawowego obycia. Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 no półroczny pies ktory nie zachowuje czystosci przynajmniej przy bardzo czestym wychodzeniu i nie potrafi chodzic na smyczy to dla wiekszosci ludzi problem...bo jak ktos ma do wyboru szczyla 6miesiecznego ktory nie umie nic i 2miesiecznego to wezmie mlodszego...bo woli sam od małego wychowac...jak ktos woli psa starszego to dlatego ze jest już obyty... a one są starsze i nie obyte...kicha...nie ma co liczyć że trafi sie ktos dla kogo to nie jest problemem tylko trochę panienkę ogarnąć:-) Quote
sonia71 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Nela ma tylko aktualne zdjęcie w tym pudełku? Luna nie ma wątku ,skąd wziać zdjęcie żeby dziewczyny umieścić na zamojszczakach na FB:Lunę jako szukającą domku a Nelę tylko informacyjnie ,może by ktoś na nią zaczekał ,bo te zdjęcia z początku wątku są śliczne ale chyba dzieczyna urosla . Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 właśnie mamy foty ale jak dziewczyny były szczeniaczkami...trzeba aktualnych koniecznie... Quote
sacred PIRANHA Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 rozmawiałam z Tolą w weekend podjade do Luny i wezmie ją na cały dzien do siebie zobacze jak ona sie zachowuje w miescie, jak z tym chodzeniem na smyczy nam będzie szło i porobie aktualne foty niestety na dt nie mogę jej wziąc ze wzgledu na TZta (w weekendy go zwykle nie ma) ale moge ją zabierac do miasta w ramach socjalu i uczyc chodzenia na smyczy,może podłapie przy moim szczylu ze sika i załatwia sie na dworze lub ewentualnie na macie;-) Quote
Tola Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Dzięki Piranha, to swietny pomysł. Beda nowe wiesci o suni i na bieżaco bedziemy wiedziec o jej postępach i umiejętnosciach. No i bądą nowe aktualne foty. Quote
agada Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Marlena:) napisał(a):Bo ja kocham takie wypłosze :lol: Te, które zostały teraz spać mi po nocach nie dają i to dlatego siedzę teraz na dogo zamiast wtulać się w poduszkę :mad: Masz Ci los :roll: Oooo jak miło Cię widzieć!!! Zrobisz "człowieka" z tego psa! Quote
Tola Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Nela nadal na obserwacji, jutro mamy dzwonic około 9 do lekarza prowadzącego. No i chyba jutro zajrzy do malutkiej energy z psim fotografem:cool3: Cały czas myslę o malenkiej, jak ona tam sobie radzi taka sierotka. Dowiadywałam sie tez dzisiaj o nasz ten stały transport do Warszawy - niestety aktualny dopiero w okolicach świat, a wiec trzeba bedzie szukac czegos znacznie sszybciej... Quote
Energy Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Czekam na pw od Muzzyego, bo proponował wcześniej jutrzejszy termin, ale nie wiedziałam czy nie czekamy na zabieg, a teraz to nie wiem czy go nie zasypało:evil_lol:Lublin stoi i jest całkiem zasypany:razz:normalny paraliż:mad: Ale mam nadzieję, że uda nam się na jutro umówić i odwiedzimy sunieczkę:loveu: Quote
Energy Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jutro jedziemy do suni:lol:, Tola dowiedz się proszę czy małej na pewno nic nie potrzeba. Quote
URIA Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Tola aniołki doszły :) Jak trzeba będzie na małą zmontować bazar to daj znać. Quote
Recommended Posts