Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Pieniążki właśnie poszły. Zrobiłam zlecenie stałe. Jakby sie przestało płacić to dajcie znać, żebym je odnowiła.

Damy, Kochana damy :shiny::shiny::shiny: :Rose:

Posted

viola005 napisał(a):
ja rowniez
jestem na zaproszenie Dominiki, ale mam juz 10 stalych deklaracji, wiec moge tylko jednorazowo
czekam na dane do przelewu, z gory dziekuje

Cioteczka też już dostała nr.konta, serdeczne dzięki:multi:

Posted

Bardzo dziękujemy za wsparcie dla Lucy!!:loveu::loveu:

Niestety u Lucy bez zmian:shake: sunia nadal jest max zestresowana i próbuje wyłącznie się uwolnić; w weekend yumanji planuje zapoznanie z bullinkiem, zobaczymy jak psiaki się dogadają...

Posted

Nie sądziłam, że będzie aż tak ciężko, bo nikt tutaj się nią nie zajmował.

Tyle, że tutaj miała swoje podwórko i swoich psich przyjaciół. Szczególnie tego małego rudego kundelka, często się tulił do niej.

Posted

No właśnie, też nie przypuszczałam, że to będzie taka trauma dla suni:-( no nic musimy poczekać...

A to mój Bullinek, z którym Lucy ma mieszkać:lol:
mam nadzieję, że jej się chłopak spodoba:loveu: i pomoże jej się zaaklimatyzować

Posted

kochane ciotki dziekuje za przybycie Viola jak zwykle jestes niezawodna.Ja nie wiem czy na jakis czas nie bede musiala zrezygnowac z dogo.Mam problemy osobiste.A to co sie dzieje u Szili na watku ( Bela mówie do Ciebie) , to przekracza wszelkie granice i juz tam nawet wchodzic nie chce

Posted

Zostałam zaproszona na wątek przez Dominikę w celu rozgłaszania wątku ;) Nie obiecuję, ze się uda....mam nadzieje, że ktoś dziękli rozgłaszaniu groszaka dorzuci :)

Posted

Też przybyłam poproszona o wydarzenie na fb. Zaczęłam robić i mi zniknęło. Musi do jutra poczekać. Coś mi się dzieje z netem, rozłącza co chwilę.
No i cały wątek będę musiała przejrzeć, ściągnąć fotki. Chyba że jutro ktoś skleci wzruszający tekst.

Posted

Wszystkim ogromnie dziękuję!! za deklaracje i obecność u Lucy:loveu::multi:

Faith nie mam wątpliwości, że Ci się uda, widziałam jak działasz u Miki:happy1:

Tayga dzięki bardzo!! fotki są tylko na pierwszej i 9 stronie wątku; co do tekstu to ostatnio mam straszne zawiechy i głęboką pustkę...