Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']dzieki uprzejmosci jednej dogomaniaczki bedzie za jakis czas bazarek z moich rzeczy dla Lucy:) to moze now pare groszy wpadnie:)[/QUOTE]

Jutro zrobię bazarek dla suni;),postaram się dołożyć do bazarku do twoich rzeczy coś ode mnie.

Posted

[quote name='milka74']Ja pomału wychodzę z patowej sytuacji życiowej,
....[/QUOTE]

super!:multi: Milka i tak trzymaj:cool2:

Dominika, Marchewa dziękujemy za pomoc w imieniu Lucynki!!:loveu:
Dominika i podziękuj proszę przyjaciółce!!:loveu:

Posted

Niestety mam fatalne wieści... yumanji wczoraj dzwoniła, że Lucy rzuciła się na Białego i to tak, że nie można było jej oderwać i odciągnąć :shake:
Biały ma kilka dziur w nosie, policzku i na głowie:placz: MASAKRA podobno...:-(
Nic na to nie wskazywało, na spacerach się dobrze dogadywali...

Lucy siedzi w związku z ty sama i yuma już nie zaryzykuje z innym psem dlatego też zmieniła się opłata za hotel 300zł + karma od tego okresu rozliczeniowego:shake:

Posted

no niestety:shake:
czyli trzeba szukać domu bez innych zwierząt bo trudno ryzykować...

Lucy będzie miała najprawdopodobniej w tym tygodniu już sterylkę.

Posted

Tragiczna jakość tej pierwszej fotki, ale chciałam pokazać, że w pierwszym domu Lucy była bardzo zżyta z tym małym rudym kundelkiem.

Z tego co mi mówiła Yumanji, to u niej ona małych psów w ogóle nie toleruje, a duże niby nie najgorzej, aż do tego zdarzenia z Białym :(.

Posted

Byc moze ona byla od malego z tym kundelkiem,to inna sytuacja.Nie wiadomo,ktore z nich przyszlo pierwsze i jak sobie ustalily hierarchie.To byl czlonek jej stada,a tu sa obce psy.
Caly czas wychodzi na spacery na smyczy,nie [puszczam jej nawet samej na wybieg luzem,bo mysle,ze umialaby przeskoczyc ogrodzenie.