Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milka damy radę:lol: nie ma innej opcji, najważniejsze, że Lucy już bezpieczna a pieniądze skądś wykopiemy...:roll:[/QUOTE]

lecę po łopatę, wziąć jedną dla Ciebie :evil_lol:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwna5702 napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich bardzo sie ciesze sie ze sie udalo:lol:

Iwonko jeszcze raz DZIĘKUJEMY za pomoc!!!!:loveu::loveu::multi:

yumanji mówiła, że p. Wika, która przywiozła Lucy chciała się dołożyć do ONeczki, Iwona nie wiesz czy p. Wika jest zalogowana na forum albo się zaloguje ? czy nr konta przekazać jej telefonicznie ?

Milka damy radę:lol: nie ma innej opcji, najważniejsze, że Lucy już bezpieczna a pieniądze skądś wykopiemy...:roll:

Posted

Noc przespala w kojcu w budynku,probowala zwiac,ale nie wyskakuje.Na wszelki wypadek zamknelismy drzwii.Rano na spacerze byla wyraznie zaniepokojona,sledzila wzrokiem okolice,caly czas piszczy.
Zjadla troche mielonego miesa.

Posted

Dowiedziałam się, że ten kojec, do którego była zamykana na czas cieczki, a gdzie jest na stałe podhalan, jest całkowicie zadaszony i bardzo szczelny. Na czas jej cieczki podhalan był na łańcuchu przy budzie.

Wet chyba dał za mało tych tabletek na robaki ( 4 szt. na 20 kg ), a wydaje mi się, że ona waży więcej. W lecznicy był tłok, a ona pierwszy raz poza domem, więc była niespokojna i nie ciągnęliśmy jej na wagę. Jak uważasz yumanii , może trzeba dokupić ?

Posted

toyota napisał(a):
Dowiedziałam się, że ten kojec, do którego była zamykana na czas cieczki, a gdzie jest na stałe podhalan, jest całkowicie zadaszony i bardzo szczelny. Na czas jej cieczki podhalan był na łańcuchu przy budzie.

Wet chyba dał za mało tych tabletek na robaki ( 4 szt. na 20 kg ), a wydaje mi się, że ona waży więcej. W lecznicy był tłok, a ona pierwszy raz poza domem, więc była niespokojna i nie ciągnęliśmy jej na wagę. Jak uważasz yumanii , może trzeba dokupić ?

Jej trzeba dac na 30-35 kg,zalatwie.

Posted

bela51 napisał(a):
Mozna poprosic o dofinansowanie z akcji sterylizacja od Soemy.

Jak się pojawiłam na Dogo miałam szczytny cel być stałą deklarowiczką u Soemy, ale po drodze tyle bid wyskakuje, że nijak finansowo nie wyrabiam...:shake:

Posted

dziekujemy za mile slowa
najwieksze PODZIEKOWANIA DLA tOYOTY, ktora wlozyla serducho i zorgnizowana Once bezpieczne miejsce
odzyskuje sie wiare w ludzi

z checia sie dolozymy- ja i mama
b.prosze o podeslanie nr konta na maila
deklarujemy stala skladke 20 zl
50 zl dorzucimy sie do wyprawki dla Onki

transportowo polecamy sie na przyszlosc
warszawa i okolice + do konca marca kielce/generalnie swietokrzyskie

jakby ktos szukal przyjaciela ukrytego w malym cialku - polecamy nasza kielecka znajdke - Miska
http://www.dogomania.pl/threads/201101-Czarny-Misiek-szuka-domu?p=16271596#post16271596

wika senior&wika junior

Posted

bela51 napisał(a):
Mozna poprosic o dofinansowanie z akcji sterylizacja od Soemy.

To zgloscie ja do Soemy,jeszcze nie gadalam z moim wetem,ale to nie bedzie wiecej niz 250 zl.

Posted

bela51 napisał(a):
Dobrze, ze go chce oddac, Niektorzy ludzie nie powinni miec zadnych zwierzat. Niech sobie załozy alarm.
Moze wziałaby go Elza? Ona lubi takie miski.

Tak, na pewno będę błagać Elzę w jego sprawie, ale najpierw musimy uporać się z ONką, bo dając psa Elzie także wypadałoby partycypować w kosztach utrzymania psa i weta, a ja nie dam rady. W tej chwili mam za dużo psów, którym muszę pomóc.

Poza tym widziałam, że Elza ma teraz podhalana Orkana w bardzo ciężkim stanie. Ludzie sprzedali dom, a psa wyrzucili za ogrodzenie. Koczował tak biedak pod swoim płotem :-(.

U byłego własciciela Lucy, psy nie są do pilnowania, co wakacje był nowy szczeniak dla dzieci :stupid:.

Posted

bela51 napisał(a):
Biedna, nie rozumie, ze chcemy dla niej dobrze.

no niestety, bita, głodna ale to był jedyny dom jaki znała... mam nadzieję, że Lucy szybko się zaaklimatyzuje!

Aha ja wczoraj z tej radości napisałam chyba, że hotelik płatny z dołu do końca miesiąca - hotelik płatny do połowy miesiąca.

Posted

Czy jest możliwe , aby milka74 przejęła pierwszy albo drugi post tego wątku ?

Chodzi o to, żeby na pierwszej stronie były rozliczenia finansów, bo taki jest chyba regulamin i byłoby łatwo znaleźć wszystkie wpłaty i wydatki.

Posted

Milka możesz przejąć pierwszy post wątku lub mod może dołożyć dodatkowy np. drugi post dla Ciebie.
Mogę napisać później do moda.

Toyota przy okazji jakbyś mogła jeszcze zmienić tytuł - zamiast "Ma szansę na DT" - "Już w hotelu - brakuje 265zł deklaracji" lub coś w tym stylu

Zenobiusz masz rację, trzeba kogoś poprosić o pomoc, ja nie mam konta na fb