Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

milka74 napisał(a):
Czy już wiemy kto to Aleksandra Katarzyna....wpłacająca bez nicku

Podejrzewam,ze chodzi o mnie :)
zapomniałam dopisać swój nick, w tytule przelewu napisałam tylko "dla Lucy :)"

Posted

Przyszedl czas na Lusi... aaa LUSI :loveu:
Cudo Cudo Cudo!
Zauroczyła mnie po same uszy!
Jest cudowna wspaniała i w ogóle oh ach! :)
Zgrabnej budowy, leciuteńko pod kątem, piękne futro i te oczy... Owczar jakich mało!
To są prawdziwe psy! A nie to co dzisiaj te garby ze słaniającymi się łapami...
Cudeńko!

Posted

Przepięknie wygląda, profesjonalne foty :loveu:.
Fotograf miał dobry sprzęt i umiał go użyć.

Ona jest naprawdę wspaniała także z charakteru, jak na ON- ka to ma bardzo wyważony charakter.

Ps. No nie mogę, jaka cudna -chcę ją adoptować !!! Zmieniam tytuł wątku na: " Oddam do adopcji 5 myszy ( małych srajdków ) ;) ".

Posted

Hej Yumanjii, robimy zamianę ? Mam nadzieję, że jesteś " elastyczna" :diabloti:. Zamiast Lucy dostaniesz 5 małych psiaków :diabloti:. Nie powinno Ci robić różnicy, bo wagowo wyjdzie tak samo. Tylko przyszykuj miejsce w łóżku, bo to pieski domowe i tzw. ozdóbki :diabloti:.

I jeszcze chciałam zapytać, czy Ty ją wyczesałaś, że tak ładnie wygląda ?

Posted

Foty super!! Lucy śliczna!!:loveu:
W tym tygodniu będę jedynie z doskoku sporadycznie na dogo, pozdrowienia dla wszystkich i buziaki dla Lucy!:lol:

Posted

Lucy jest przesliczna ! Czy juz pozbyła sie stresu i chęci ucieczki ? Ostatnio nie sledzilam zbyt dokladnie wątku, wybaczcie.
I zajrzyjcie koniecznie na ostrzezenie z mojego podpisu ! To ważne !

Posted

Odpowiadam:Lucy ma zimowe futro,nie linieje,wiec nie czeszemy sie na razie.Skowyczy,kiedy jestem kolo jej boksu.Na spacerach jakby spokojniej.Dobrze na nia wplywa kontakt z moimi dzieciakami,ale widac ,ze to dla niej wszystko ciezkie,bo wyla dzis,jak wsiadly do autobusu do szkoly i zniknely jej z oczu.Kurdupli nie biore,nie ma mowy!

Posted

yumanji napisał(a):
....
Skowyczy,kiedy jestem kolo jej boksu.Na spacerach jakby spokojniej.Dobrze na nia wplywa kontakt z moimi dzieciakami,ale widac ,ze to dla niej wszystko ciezkie,bo wyla dzis,jak wsiadly do autobusu do szkoly i zniknely jej z oczu....

yumanji ma umówić sterylkę Lucy w najbliższym terminie
W przyszłym tygodniu trochę ją poogłaszam i zobaczymy... - generalnie szukamy wyłącznie domu, szczególnie ze względu na uciekinierskie zapędy a Lucy zachowuje czystość w boksie, nie przejawia skłonności do demolek i najbardziej chce być przy człowieku