bela51 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='missy87']a czy sa jeszcze jakies inne jej zdjecia niz te z 1 strony na ktorych jest za plotem? Prosze bardzo, jest kilka na watku Quote
Sandra222 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 milka74 napisał(a):Czy już wiemy kto to Aleksandra Katarzyna....wpłacająca bez nicku Podejrzewam,ze chodzi o mnie :) zapomniałam dopisać swój nick, w tytule przelewu napisałam tylko "dla Lucy :)" Quote
missy87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Toyota? do Ciebie dawać namiary? Mogłabym prosić o nr telefonu na PW? Quote
toyota Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 missy87 napisał(a):Toyota? do Ciebie dawać namiary? Mogłabym prosić o nr telefonu na PW? Pw wysłane. Czy dostanę konto ? Quote
milka74 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 To TY jeszcze konta nie masz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Już wysyłam :oops: Quote
milka74 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Dotarła wpłata od Agaty N. z Poznania 10 PLN serdecznie dziękujemy:loveu:, a ja ponawiam prośbę o wpisywanie nicków :diabloti: Quote
yumanji Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nie mam netu,ale teraz bede czesciej na watku.Beda nowe zdjecia Lucy,byla u mnie w weekend Kana i robila.Powinny byc na dniach. Quote
transylwania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='milka74']Dotarła wpłata od Agaty N. z Poznania 10 PLN serdecznie dziękujemy:loveu:, a ja ponawiam prośbę o wpisywanie nicków :diabloti: tak to ode mnie, fajno ze jest :) Quote
Kana Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Przyszedl czas na Lusi... aaa LUSI :loveu: Cudo Cudo Cudo! Zauroczyła mnie po same uszy! Jest cudowna wspaniała i w ogóle oh ach! :) Zgrabnej budowy, leciuteńko pod kątem, piękne futro i te oczy... Owczar jakich mało! To są prawdziwe psy! A nie to co dzisiaj te garby ze słaniającymi się łapami... Cudeńko! Quote
toyota Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Przepięknie wygląda, profesjonalne foty :loveu:. Fotograf miał dobry sprzęt i umiał go użyć. Ona jest naprawdę wspaniała także z charakteru, jak na ON- ka to ma bardzo wyważony charakter. Ps. No nie mogę, jaka cudna -chcę ją adoptować !!! Zmieniam tytuł wątku na: " Oddam do adopcji 5 myszy ( małych srajdków ) ;) ". Quote
Kana Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 To są tylko moje zdjęcia, profesjonalna fotograf Kasia wrzuci swoje jak obrobi :) Quote
toyota Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Hej Yumanjii, robimy zamianę ? Mam nadzieję, że jesteś " elastyczna" :diabloti:. Zamiast Lucy dostaniesz 5 małych psiaków :diabloti:. Nie powinno Ci robić różnicy, bo wagowo wyjdzie tak samo. Tylko przyszykuj miejsce w łóżku, bo to pieski domowe i tzw. ozdóbki :diabloti:. I jeszcze chciałam zapytać, czy Ty ją wyczesałaś, że tak ładnie wygląda ? Quote
anett Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Foty super!! Lucy śliczna!!:loveu: W tym tygodniu będę jedynie z doskoku sporadycznie na dogo, pozdrowienia dla wszystkich i buziaki dla Lucy!:lol: Quote
bela51 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Lucy jest przesliczna ! Czy juz pozbyła sie stresu i chęci ucieczki ? Ostatnio nie sledzilam zbyt dokladnie wątku, wybaczcie. I zajrzyjcie koniecznie na ostrzezenie z mojego podpisu ! To ważne ! Quote
yumanji Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Odpowiadam:Lucy ma zimowe futro,nie linieje,wiec nie czeszemy sie na razie.Skowyczy,kiedy jestem kolo jej boksu.Na spacerach jakby spokojniej.Dobrze na nia wplywa kontakt z moimi dzieciakami,ale widac ,ze to dla niej wszystko ciezkie,bo wyla dzis,jak wsiadly do autobusu do szkoly i zniknely jej z oczu.Kurdupli nie biore,nie ma mowy! Quote
milka74 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Te oczyska takie trochę smutne, trochę poważne... P.S. Dotarła wpłata od toyoty 20,-:kiss_2::kiss_2::kiss_2: dzięki Quote
milka74 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 toyota napisał(a):Milka74 , mnie wpisz na stałą ;). Się robi Kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
anett Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 yumanji napisał(a):.... Skowyczy,kiedy jestem kolo jej boksu.Na spacerach jakby spokojniej.Dobrze na nia wplywa kontakt z moimi dzieciakami,ale widac ,ze to dla niej wszystko ciezkie,bo wyla dzis,jak wsiadly do autobusu do szkoly i zniknely jej z oczu.... yumanji ma umówić sterylkę Lucy w najbliższym terminie W przyszłym tygodniu trochę ją poogłaszam i zobaczymy... - generalnie szukamy wyłącznie domu, szczególnie ze względu na uciekinierskie zapędy a Lucy zachowuje czystość w boksie, nie przejawia skłonności do demolek i najbardziej chce być przy człowieku Quote
Recommended Posts