Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Argat napisał(a):
Milka napisała mi, że nie macie allegro dla suczki. Mogę je zrobić, ale musiałabym dostać na PW tekst i zdjęcia

Dzięki bardzo:lol: ale jeżeli chodzi o allegro adopcyjne to niestety na razie jest za wcześnie, Lucy w tej chwili nie nadaje się do adopcji:shake: Trzymajcie dziewczyny kciuki za przełom!! oby ta przeprowadzka do bullka naprawdę jej pomogła... Będę wieczorkiem dzwonić do yumy to od razu dam znać jak tam nasza bieda..

Posted

anett napisał(a):
Dzięki bardzo:lol: ale jeżeli chodzi o allegro adopcyjne to niestety na razie jest za wcześnie, Lucy w tej chwili nie nadaje się do adopcji:shake: Trzymajcie dziewczyny kciuki za przełom!! oby ta przeprowadzka do bullka naprawdę jej pomogła... Będę wieczorkiem dzwonić do yumy to od razu dam znać jak tam nasza bieda..

W takim razie ograniczę się do bazarku

Posted

Ja mam taką informacje od sąsiadki, że mieli też koty, ale psy je przegoniły. Tylko nie wiadomo , które psy. Oprócz Lucy były tam jeszcze 3 inne psy. Jednego się już wcześniej pozbyli. Facet zawiózł go do swojego ojca , a ojciec też się go pozbył nie wiadomo gdzie :(.

Belu51, daj znać jak będziesz chciała ten bazar robić.

Posted

Argat bardzo dziękujemy za bazarek!!:loveu:

toyota napisał(a):
Koty gania, do psów była łagodna na swoim podwórku, ale u yumanji chyba się pogorszyło pod tym względem.

Lucy jest w takim stresie, że jej reakcje teraz nie są w ogóle wiarygodne... niestety jeszcze siedzi sama bo nie dojechali w weekend panowie, którzy mieli dodatkowo zabudować duży kojec.

Posted

[quote name='toyota']Bela51 , może do budy zaproponujesz Melę:
http://www.dogomania.pl/threads/201993-D%C5%82ugow%C5%82osy-owczarek-niemiecki-Mela.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-Jej-nim-zrobi-sobie-krzywd%C4%99...

Tylko, że dom musi znać się na rasie, nie bać się wyzwań oraz poświęcić Meli czas. Ale jest piękna !
Widziałam Mele, jest piekna. Ale dom chce mlodego ONka/ONke przyjazna dla innych psow i kotow. Mela, jak czytalam, nie jest przyjazna.

Posted

Dziś dotarły wpłaty jednorazowe od : Argat, Agnieszki_K i Aleksandry Katarzyny (bez nicku) bardzo ale to bardzo dziękujemy :grins::grins::grins: mam tylko WIELKĄ prośbę - podawajcie nicki bo zginę....:placz: Za tydzień kończę bazar dla Lucy i nie chwaląc się :B-fly:parę fantów upłynniłam i jak zaczną się jeszcze wpłaty z bazaru i nie będę wiedziała od kogo i za co to nic tylko się :grab: