dominikabankert Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 no i oczywiscie jesli nie ma to czy ktos mógłby zrobic wydarzenie na Facebooku???? z takim właśnie tytulem bita głodzona.....mysle ze ktos cos by przelał Quote
dominikabankert Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 jestem, potem poczytam watek bo na razie nawet nie bardzo wiem o co chodzi.Chciałabym cos wpłacic , ale czekam na pieniadze , jakie jest mi dluzna pewna osoba.w przyszłaym tyg sie wyklaruje czy w koncu odda......moge wyslac tez rzeczy na bazarek jesli tak to prosze o adres na priv.na pewno pomoge tylko jeszcze nie wiem kiedy:( Quote
dominikabankert Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 yyyyy czy ja gadam sama ze soba? poprosze numer konta na priv...kolezanka cos przeleje....sprobuje sciagnac jeszcze jedna ciotke co za mna jak cien chodzi:) Quote
anett Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 kakaicezar napisał(a):Cioteczka melduje dzisiejszy przelew 20 zł. Lucy trzymam za ciebie mocno kciuki Kasia wielkie dzięki!!:lol::lol: dominikabankert napisał(a):yyyyy czy ja gadam sama ze soba? poprosze numer konta na priv...kolezanka cos przeleje....sprobuje sciagnac jeszcze jedna ciotke co za mna jak cien chodzi:) Dominika dzięki bardzo za odzew!!:lol::lol: No dzisiaj coś wszystkich wywiało...:mad: Na Lucy zbiera Milka, zaraz nr konta Ci podrzucę, dzięki!:multi: A bazarek na Lucy obiecała zrobić Bela51 z rzeczy przekazanych przez Milkę więc jak mogłabyś też coś dołożyć byłoby świetnie:lol: Quote
anett Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dominika nr konta wysłany:lol: Milka masz już drugi post na rozliczenia:lol: Yumanji nie ma dostępu chwilowo do netu więc zdaję relację - Lucy jest niestety jeszcze bardzo biedna, zdezorientowana i zestresowana, generalnie piszczy i trochę kombinuje jak się wydostać:shake: na razie jest sama w kojcu, do innych psiaków mało przyjazna, była dzisiaj z Bartoszem na spacerku, na smyczy chodzi całkiem nieźle, Bartosza ustawiała, ma chyba końcówkę cieczki:roll: więc ze sterylką musimy się sprężyć żeby jeszcze niespodzianki nie było. Quote
rencia42 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jakis post z rozliczeniami by się przydał. Wpłaciłam. Quote
toyota Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Już jest drugi post przeznaczony na rozliczenia. Quote
toyota Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Yumanji , pomyliłam się z tymi tabletkami na robaki ! Jedna tabletka na 10 kg, czyli masz dawkę na 40 kg ! Nie mogę się do Ciebie dodzwonić. Quote
milka74 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Wszystkich przepraszam za nieobecność, mam zawirowania służbowe, niestety dla mnie poważne, wieczorem siądę do kompa i pouzupełniam wszystkie rozliczenia. Quote
milka74 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Uzupełniłam już 2 post (jako świeżo upieczona bezrobotna mam teraz więcej czasu........:shake:), jeżeli jakieś reklamacje to proszę pisać. Quote
dominikabankert Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 a ja odebrałam w styczniu ostatni zasilek dla bezrobotnych:( Ciebie chociaż zasiłek czeka przez rok..... Quote
iwna5702 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='kavcia']dziekujemy za mile slowa najwieksze PODZIEKOWANIA DLA tOYOTY, ktora wlozyla serducho i zorgnizowana Once bezpieczne miejsce odzyskuje sie wiare w ludzi z checia sie dolozymy- ja i mama b.prosze o podeslanie nr konta na maila deklarujemy stala skladke 20 zl 50 zl dorzucimy sie do wyprawki dla Onki transportowo polecamy sie na przyszlosc warszawa i okolice + do konca marca kielce/generalnie swietokrzyskie jakby ktos szukal przyjaciela ukrytego w malym cialku - polecamy nasza kielecka znajdke - Miska http://www.dogomania.pl/threads/201101-Czarny-Misiek-szuka-domu?p=16271596#post16271596 wika senior&wika junior Czesc Drogie Panie, wlasnie milam odpowiedziec cos na pytania o Was no i prosze - dolaczylyscie do eksluzywnego klubu dogomaniakow.:loveu: Quote
milka74 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 dominikabankert napisał(a):a ja odebrałam w styczniu ostatni zasilek dla bezrobotnych:( Ciebie chociaż zasiłek czeka przez rok..... Ja waleczna jestem i nawet słuchać nie chcę o zasiłku, muszę coś wymyśleć. Quote
milka74 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 anett napisał(a):matko, Milka przykro mi!!:shake: Dzięki za ciepłe słowa. Quote
dominikabankert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 w przyszłym tyg przeleje małej 15 zł ...mało ale zawsze cos Quote
milka74 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 dominikabankert napisał(a):w przyszłym tyg przeleje małej 15 zł ...mało ale zawsze cos Kochana Cioteczko wiesz przecież, że każda złotówka się liczy, piękne dzięki :loveu::loveu::loveu: p.s miałam nadzieję, że trochę mocniej dofinansuję sunię ale w obecnej sytuacji muszę spasować, dam co obiecałam i na razie nie mogę obiecać nic więcej bo nie wiem jak się sprawy potoczą :shake: Quote
toyota Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 milka74 napisał(a):Uzupełniłam już 2 post (jako świeżo upieczona bezrobotna mam teraz więcej czasu........:shake:), jeżeli jakieś reklamacje to proszę pisać. Miejmy nadzieję, że nowe miejsce pracy będzie lepsze. Quote
toyota Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dziewczyny, zajrzyjcie też czasem do mojego Pączusia, bo potrzebuję, aby Ktoś wstawił mi jego aktualne fotki. Wymyśliłam też po raz pierwszy tekst do ogłoszeń i potrzebuję Waszej opinii : http://www.dogomania.pl/threads/197827-Zapchlony-i-zarobaczony-szczeniak-i-jego-mama-w-jeszcze-gorszej-sytuacji-%28 Quote
bela51 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Przeslij mi fotki, to wstawie. [email protected] Quote
toyota Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dziękuję bela51. Zobaczcie jaka ładna diablica :roll:: http://www.dogomania.pl/threads/201993-D%C5%82ugow%C5%82osy-owczarek-niemiecki-Mela.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-Jej-nim-zrobi-sobie-krzywd%C4%99... Quote
toyota Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='kavcia']dziekujemy za mile slowa najwieksze PODZIEKOWANIA DLA tOYOTY, ktora wlozyla serducho i zorgnizowana Once bezpieczne miejsce odzyskuje sie wiare w ludzi z checia sie dolozymy- ja i mama b.prosze o podeslanie nr konta na maila deklarujemy stala skladke 20 zl 50 zl dorzucimy sie do wyprawki dla Onki transportowo polecamy sie na przyszlosc warszawa i okolice + do konca marca kielce/generalnie swietokrzyskie jakby ktos szukal przyjaciela ukrytego w malym cialku - polecamy nasza kielecka znajdke - Miska http://www.dogomania.pl/threads/201101-Czarny-Misiek-szuka-domu?p=16271596#post16271596 wika senior&wika junior Milka74, tutaj masz deklarację od p. Viki . Z całego serca raz jeszcze dziękuję. Mnie też wpiszcie na 20 zł deklaracji stałej, ale dopiero od przyszłego miesiąca. Quote
dominikabankert Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dziewczyny co robimy z kasa:( ja jednak wpalce 30zł ale po niedzieli.sluchajcie czy jak na ta glowna strone dogomanii wchodzicie na forum to na koncu strony zawsze byli na niebiesko wyszczegolnieni ci co sa zalogowani a teraza tego nie mam tez tak macie???? ze na koncu tylko moderatorzy wpisani i najnowszy uzytkownik? dla mnie to tragedia bo nie moge watkow rozsylac do nowych ludzi Quote
bela51 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 NIestety, od jakiegos czasu nie ma takiej opcji na dogo. To takie ich nowe "udogodnienie". Quote
Recommended Posts