mala_czarna Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Agnieszka_K napisał(a):ja ciągle czekam na ten pakiecik co mu kupiłam, ale ogłoszeń nigdy za wiele;) Aga, no co Ty :) Ja Ci jestem wdzięczna z całego serca, że wykupiłaś ogłoszenia, a przecież wiem doskonale, że zrobienie trochę trwa. Quote
fochu Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Spajki-szuka-domu-W0QQAdIdZ273057690 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12434377_spajki_szuka_domu.html wrzuciłam go też na Ojej.pl(czekamy na akceptację ogłoszenia) http://warszawa.kokosy.pl/zwierzaki/psy/24442.html Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 mala_czarna napisał(a):Aga, no co Ty :) Ja Ci jestem wdzięczna z całego serca, że wykupiłaś ogłoszenia, a przecież wiem doskonale, że zrobienie trochę trwa. ależ ja tylko przypominam że są - żeby nie było żem gołosłowna - 3mam rękę na pulsie nad Spajkowymi ogłoszonkami ;) Quote
fochu Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ogłoszeń nigdy za wiele :) może ktoś chłopaka wypatrzy Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A co myślicie o ogłoszeniach papierowych? Niech każdy druknie chociaz 20 sztuk i rozwiesi w okolicy np gdzie są domki jednorodzinne ( bo to chyba najlepsza opcja dla Spajka) Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Atomówka- a to działa w ogóle? Mnie się wydaję, że jak juz papierowe, to po przystankach itp., tam, gdzie są duże zbiorowiska i na coś czekają. Tam, gdzie są domki jednorodzinne to ludzie zwykle samochodami jeżdżą i raczej nie patrzą na ogłoszenia. Ja tak patrzę, jak jest tu w okolicy. Ostatnio przyszedł facet z psem, który mieszka 5 domów od nas i mówił, że kolega mu powiedział, bo był u nas z królikiem. A jakby mu nie powiedział, to by jeszcze nie wiadomo jak długo jeździł kilka kilometrów do lecznicy. Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Gośka może masz rację, tak napisałam,że przy domkach bo fajnie jakby Spajki do domu z ogrodem trafił Ale masz racje, przystanki, jakieś duże centra handlowe to chyba lepszy pomysł Ja mogę takie nieudolne plakaty zrobić, nie będzie to dzieło górnolotne ale ot takie ogłoszenie A nóz. Tylko pytanie czy oprócz mnie, któś chętny rozwieszac. Bo jak tylko ja rozmiesze 20 ogłoszeń u siebie na Bródnie to raczej będzie więcej zachodu niż to warte Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja mogę rozwiesić po przystankach na linii otwockiej. Tak sobie myślę, że te przystanki to tak działają, że ktoś z nudów popatrzy, potem jedzie i sobie myśli :"ciocia Frania myśli o psie, bo jej Maksiu padł..." itp. Ma czas przetrawić. Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hahah ciocia Frania oj Gośka Gośka Może tak też byc. Dobra to ja po weekendzie albo nie może jutro zrobie taki plakacik i powysyłam do zainteresowanych ludzi, Niech drukują i wieszają Kama, Agnieszka pomożecie, nie? Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Atomowka napisał(a):hahah ciocia Frania oj Gośka Gośka Może tak też byc. Dobra to ja po weekendzie albo nie może jutro zrobie taki plakacik i powysyłam do zainteresowanych ludzi, Niech drukują i wieszają Kama, Agnieszka pomożecie, nie? no pewa:D ja mogę obskoczyć moją część Woli, Kama swoją :) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Tattoi napisał(a):Kamie może dajmy spokój- ledwo łazi. o ja gupia - zapomnialam! pewnie, że tak - Kamila niech się kuruje!:) ja obskoczę przystanki w okolicy jana pawła, metro ratusz, okopowa i DT wola i w nocy jakoś bo są takie czubki co uwielbiają zrywać wszystko co człowiek przyklei...;/ Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No to byśmy trochę roboty odwaliły. A Kamilę podziwiam za samozaparcie i odpowiedzialność. Co tydzień jest w hotelu i sprawdza, co się dzieje. (Znaczy, czy obory nie stawiam) :-) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Tattoi napisał(a):No to byśmy trochę roboty odwaliły. A Kamilę podziwiam za samozaparcie i odpowiedzialność. Co tydzień jest w hotelu i sprawdza, co się dzieje. (Znaczy, czy obory nie stawiam) :-) rozbawiła mnie ta obora, ale w rzeczywistości to wiem o co chodzi i nie śmieszne... to ja czekam na ogłoszenia i od razu zaznaczam, że druk czarno-biały tylko;/ i trzeba Spajka do domu wysłać zanim Ci wszystkie gniazdka pozjada;) a dla Kamili faktycznie ukłony !:) Quote
Atomowka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zapomniałam o tej Kamie, pewnie niech ona siedzi na d..ie i nie łazi Ja biorę Bródno, trasę do pracy czyli Gocław no i coś tam pewnie po drodze jeszcze obskoczę Aga i Gośka podajcie maila to jutro Wam wrzuce plakaty, drukniecie i jazda Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Atomowka napisał(a):Zapomniałam o tej Kamie, pewnie niech ona siedzi na d..ie i nie łazi Ja biorę Bródno, trasę do pracy czyli Gocław no i coś tam pewnie po drodze jeszcze obskoczę Aga i Gośka podajcie maila to jutro Wam wrzuce plakaty, drukniecie i jazda [email protected] :) Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 udało się !!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Spajki w metrze!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Agnieszka_K napisał(a):udało się !!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Spajki w metrze!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: O kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE :) Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 napisałam do Kamili bo tak się podjarałam, ale nie chce dzwonić bo Ona pewnie w pracy? a przecież od razu dzień jest piękniejszy z taką nowinką - no i musi tel. pilnować :cool3: Quote
obraczus87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Agnieszka_K napisał(a):napisałam do Kamili bo tak się podjarałam, ale nie chce dzwonić bo Ona pewnie w pracy? a przecież od razu dzień jest piękniejszy z taką nowinką - no i musi tel. pilnować :cool3: Kama ma wolne dzisiaj - łazi po lekarzach... Quote
Agnieszka_K Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 obraczus87 napisał(a):Kama ma wolne dzisiaj - łazi po lekarzach... aj biedna - szkoda, bo jeszcze chyba nieświadoma:) ej a może ja dalej mam zły numer? weź obraczus proszę sprawdź bo moze zły w ogłoszeniach podawałam? :( Quote
obraczus87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja pitole ale sie rzucili :) Muszka - jest pod opieka Aga35 z Wołomina :0 A Bira tez jest znajoma - z tego co pamietam pod opieka Agusiazet :) Quote
bea100 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Teraz to trzymam kciuki z całych sił za domek... Quote
mala_czarna Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dopiero teraz mogłam wejść na Dogo. Strasznie się cieszę, że Spajkuś w Metrze. Aga, dzięki za Cafeanimal!! Już zrobiłam zdjęcia do bazarku. Ogarnę się trochę i startujemy. Quote
Kinia1984 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ja ostatnio widzę same Spajki u mnie w miescie. Sasiadka z ulicy ma psa identyko jak Spajk na wielkość tylko uchole ciut mniejsze:) mowi ze mieszka z nią w domu i nie posiada już żadnych poduszek bo wszystkie zeżarł:) Quote
Recommended Posts