bea100 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mala_czarna napisał(a):Chyba, że lewą ręką ;) ależ da się, ja pomagam na jedynej (nomen omen) też lewej nodze hihi Quote
bea100 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Spajk. do góru chłopczyku i proś pięknie wszystkich o wsparcie Quote
Alicja Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Tattoi napisał(a):Ja po wyadoptowaniu tego Minia pójde na urlop zdrowotny... W końcu dobrałam mu koleżankę- wielkość i typ oraz pomysł na przepychanki:-) I tak sie bawiły, że jak Spajk zobaczył, że drzewo stoi na przeszkodzie zabawie, to juz było daleko za późno- jedyne, co mógł zrobić, to się zwinąć i walnąć nie łbem (szkoda), tylko bokiem. Widziałam na oczy własne, ale nic zrobić nie mogłam. Usłyszałam łomot i pomyślałam: "5 żeber i noga w trzech miejscach". Zawinął się dookoła drzewa, zawył i padł. I leży na boku. I sie nie rusza!!! Pomyślałam, że się zabił. Biegne do niego i myślę, co ja Wam powiem, że się strzelił o drzewo? Przecież to dowcip. Wstał, noga w powietrzu- złamana w trzech miejscach, stopa zawinięta wisi, zaczęlam sie rozglądać za łopatą, żeby go dobić. Spocona na zimno byłam, jak weszłam na górę, to wszystko, co miałam na sobie, poszło do pralki. Łopaty nie znalawłszy w okolicy - a i obiekt wstał- porzuciłam chwilowo myśl o dobiciu tego gnojka. Ale myśl została porzucone chwilowo. Miłego poranka. :modla: ...Spajki ty jełopku Quote
bea100 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Witam porannie i podnoszę wspaniałego Spajka Quote
edek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Spajki prosi o grosik, czy ktoś może pomóc :( Chciałabym jeszcze zaprosić do pomocy: Szukamy ochotników do łapania Kudłatego Smoka, jest zagrożony babeszają !!!! ( jego kolega zabrany w zeszłym tygodniu jest chory na babeszaje ). Psiak przebywa koło schroniska Paluch. Łapanka w tą sobotę koło 13-14. Za każdą parę rąk będziemy wdzięczni. http://www.dogomania.pl/threads/204432-Kudłaty-Smok-z-Palucha-zagrożony-babeszją-kto-pomoże-łapać-go-w-sobotę?p=16556117&posted=1#post16556117 Quote
mala_czarna Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Spajk dostał 100 zł od bea100!! Pięknie dziękuję :) :loveu: Quote
bea100 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Mój (kolejny na dogo) dyliżans pocztowy zajechał nareszcie? Nie spieszyli się ale bardzo się cieszę. PS Mała Czarna- dziękuję za super spędzony u mnie czas, jesteś niesamowitą osobą, mój szacunek cioteczko kochana! Jeśli Spajki ma taką opiekunkę to psiak ma naprawdę szczęście! Quote
mala_czarna Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 E tam, to ja dziękuję :) Nie tylko za przepiękne fanty na bazarek, ale również za wyborne towarzystwo psiejsko-ludzkie ;) Zakochałam się w Twoich ogarach! :loveu: Quote
gusia0106 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 mala_czarna napisał(a):E tam, to ja dziękuję :) Nie tylko za przepiękne fanty na bazarek, ale również za wyborne towarzystwo psiejsko-ludzkie ;) Zakochałam się w Twoich ogarach! :loveu: To teraz przyjedź i zakochaj się w moim ;) Quote
Tattoi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 bea100 napisał(a): Jeśli Spajki ma taką opiekunkę to psiak ma naprawdę szczęście! Bea- a masz jeszcze azjatę? Quote
bea100 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Tattoi napisał(a):Bea- a masz jeszcze azjatę? Nie, nie mam. Quote
mala_czarna Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Wstawię jutro zdjęcia, ale mam tylko 2 lub 3. Dzisiaj byłam w hotelu, ale jak sobie przypomniałam, że zdjęcia trzeba cyknąć Spajkolińskiemu to pora już była do domu jechać. Słodziak z niego jest straszny. On sobie w ogóle nie zdaje sprawy ze swoich gabarytów, pakuje mi się całym ciałem na kolana, skacze jakby był małym pieskiem, a to naprawdę ładny kawał psa ;) Ściął się dzisiaj troszkę z Nordi, ale na smyczy była więc krew się nie polała. Quote
mala_czarna Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dwie fotki tylko mam :oops: Zapomniałam wczoraj napisać, że łapka już się całkowicie zagoiła. Praktycznie nie ma śladu po jakimkolwiek zabiegu :) Quote
Agnieszka_K Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 on jest taki słodziuchny! i chyba faktycznie nie wie, że jest taki duży i ładuje swoją dupeczkę z wielkim impetem;) to jest taki duży nakolankowiec Quote
Atomowka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Spajki piękniejesz nam tu bardzo Zaraz wygrasz jakiś konkurs na mistera dogo :) Quote
Kinia1984 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Spajk wybacz:) Zapraszam na bazarek na którym kurtka Evy Minge:) http://www.dogomania.pl/threads/204984-Eva-Minge-kurtka-orygina%C5%82-na-Skarbusia-do-2.04. Quote
Tattoi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kama- on nie dozyje starości- mowy nie ma. Najsampierw zjadł to, co Ci pokazywałam, dzisiaj był na spacerze (spuściłam go ze smyczy w lesie, ale cicho, nie mówcie nikomu), potem został w pokoju, bo Nordi poszła na spacer. A nasze czarne szczęście w tym czasie wyżarło ze ściany gniazdko od prądu... Gniazdko nie wystawało, nie korciło, nie nęciło- gniazdka są pilnowane właśnie z tego powodu. Włosy mi dęba stanęły, jak to zobaczyłam. Jakimś cudem nie przegryzł kabla, bo może miałabyś go juz z głowy. On naprawdę wpadnie kiedyś pod walec, jak będą remontować Matejki. Zastawiłam to gniazdo lodówką (kabel od lodówki juz zjadł, więc spoko), ale tam jest jeszcze jeden kontakt i czujka ogrzewania podłogowego:-))) Robimy zakłady? Sorry, ale ten pies jest jakimś nieprawdopodobnym zjawiskiem- kradnie serce każdemu, kto go pozna, a poza tym jest tak potencjalnie niebezpieczny dla siebie samego, że naprawdę któregoś dnia zasłuży na nagrodę Darwina. Buziaki- Quote
mala_czarna Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Dopiero co na Ostrowiakach Ci odpisałam, a tutaj kolejna niespodzianka :( Jemu trzeba na cito 4 kończyny z tyłka wyrwać. Nie będzie miał mozliwości skakania i szukania guza. Do kojca go, albo do komórki (wiesz, tej, o której nie wiedzą inni dogomaniacy). Quote
Atomowka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Gośka a może jednak przywiążesz go do jakiegoś dalekiego drzewa, a niech siedzi sobie a Ty udawaj,że nie znasz gamonia:evil_lol: Spajki grzeczny bądź bo kiedyś obydwie kobity nie wytrzymają i Ci dupę spiora :eviltong: Quote
mala_czarna Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Co Ty, jak tak tylko gadam ;) Kocham tego gamonia jak diabli!! :) I nadejdzie w końcu dzień, że znajdę mu dom ze złotymi klamkami ;) Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mala_czarna napisał(a):Co Ty, jak tak tylko gadam ;) Kocham tego gamonia jak diabli!! :) I nadejdzie w końcu dzień, że znajdę mu dom ze złotymi klamkami ;) hihi pewnie i te złote klamki popsuje łobuz jeden ;p Quote
Recommended Posts