mala_czarna Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 coronaaj napisał(a):Gdzie dokladnie jest Spajki? Nie moglam znalesc...hotelik ale u kogo? Przyslijcie na pw konto i dane,,,moze cos wyskrobie ale sama potzrebuje deklaracji. Macie moze link do klembowa podobno tam jest morelowy pudel...moze ktos cos slyszal....potzrebujemy info. na 3 pudle ...starsze....zajrzyjcie prosze do emeryta PePe Linku do Klembowa już szukam. Pudel rzeczywiście był, wrócił z adopcji. Spajk jest w hotelu w Józefowie, u Tattoi. W sobotę przywiozłam tam sunię i pieska ze schronu z Ostrowii. Zero deklaracji stałych. http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16322399#post16322399 Linku do Klembowa już szukam. Pudel rzeczywiście był, wrócił z adopcji. Spajk jest w hotelu w Józefowie, u Tattoi. W sobotę przywiozłam tam sunię i pieska ze schronu z Ostrowii. Zero deklaracji stałych. Quote
mala_czarna Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Kurna, wcięło zdjęcie :( Napisz do Aga35 PW, powinna wiedzieć czy pudel jest nadal http://www.dogomania.pl/threads/185232-W%C4%85tek-aktualnie-przebywaj%C4%85cych-ps%C3%B3w-z-Klembowa-%28zdj%C4%99cia%29/page5 Quote
mala_czarna Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Kochane Ciotki tu zgromadzone :) Mam do Was ogromną, serdeczną prosbę. Zagłosujcie w konkursie fotograficznym na zdjęcie nr 17, autorstwa Malawaszki!! Waszka ma masę sznupów w dt, w hotelach, a pieniędzy nie przybywa niestety! Tak czy siak, zdjęcie jest po prostu cudne i klimatyczne :) http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02 Quote
wasabi81 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Zaglosowalam - cudne zdjecie!!:loveu: Quote
mala_czarna Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 wasabi81 napisał(a):Zaglosowalam - cudne zdjecie!!:loveu: Bardzo dziękuję w imieniu Waszki! :Rose: Quote
wasabi81 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mala_czarna napisał(a):Bardzo dziękuję w imieniu Waszki! :Rose: Odwiedzam Spajkulka na Dobranoc!! Nie ma za co dziekowac... przyznaje ze znalazlam bazarek wczoraj i na 99% chcialam zaglosowac wlasnie na zdjecie Malawaszki... a po twojej prosbie bylam na 100% pewna ;-) Quote
mala_czarna Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Nasz dziadyga ;) zebrał 157 złotych z bazarku książkowego :) Quote
pucka69 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 daj jakieś konto mam z szybkiego ukrytego bazarku 50,00 Quote
mala_czarna Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 pucka69 napisał(a):daj jakieś konto mam z szybkiego ukrytego bazarku 50,00 Same niespodzianki dzisiaj! ;) Juz Ci wysyłam PW i wielkie dzięki! Quote
obraczus87 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Oooo jakies ukryte bazarki tutaj dzialaja :D no prosze bardzo :D Quote
pucka69 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ukryty bazarek polega na tym ze jak ktos szuka jakiejs ksiazki a ja ja mam to robie ukryty bazarek i mu ją sprzedaje :) dawaj to konto mała _cz. juz odgruzowalam krzynke skrzynke ;) Quote
mala_czarna Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Już daję :) Pucka, a na allegro jeszcze nie kupiłam Natsuo Kirino. Czekam na mega obniżki. Myślisz, że do lata zdążę? ;) Quote
AGA35 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 Quote
mala_czarna Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Zapraszam na bazarek dla Spajka i Bakusia!!:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/202652-Kosmetyki-bluzki-dla-Spaja-i-Bakusia!-Do-28-lutego-godz.-22.00 ! Quote
mala_czarna Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 pucka69 napisał(a):A czemu do lata? Przelałam:) Dzięki za pieniążki :) No do lata, bo to tak odległa pora roku, że do tego czasu z pewnością kupię książkę :) Quote
pucka69 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Taaaa... odległa. to się tylko tak wydaje. To w lecie zgłaszam się do ciebie żebyś mi ja pożyczyła. Quote
mala_czarna Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Dzisiaj byłam u Spajka. Szkoda mi go strasznie :( Gdyby nie to, że non stop ściąga opatrunek z tej łapki, już dawno wszystko by się zagoiło. Niestety ten cyrkowiec, pomimo kołnierza, bez przerwy przy nim majstruje. Opatrunek jest założony naprawdę solidnie. Dzisiaj byłam akurat przy zmianie opatrunku, i na własne oczy widziałam, że trzeba być cholernie sprytnym psem, żeby go ściągnąć. Martwię się też, bo jest bardzo chudy. Może ta nowa karma, którą zamówiłam trochę go podtuczy, bo jak nie to trzeba może jakieś dodatkowe badania zrobić? Trzustka chyba nie wchodzi w grę, bo kupy są normalne, robaków nie ma bo odrobaczony, to o co cholera chodzi?? Mam kilka zdjęć :) Spajkuś zawsze chętny do dawania buziaków, podaje łapkę, trąca głową żeby go za uchem drapać, taki fajny z niego wielki, słodki misiek :) Quote
jola_li Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Biedak, musi się jeszcze trochę pomęczyć... Naprawdę bardzo ładny z niego piesek! Quote
mala_czarna Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Głupek jeden, non stop ten język wywala na zdjęciach :) Ale słodziak jest. Quote
Atomowka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Coraz ładniejszy ten osiołek Chyba Tattoi z tą sierścią porządek mu zrobiła, no chyba,że na fotach nie widać Kamila a co on na tej obroży ma napisane? Quote
mala_czarna Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Atomowka napisał(a):Coraz ładniejszy ten osiołek Chyba Tattoi z tą sierścią porządek mu zrobiła, no chyba,że na fotach nie widać Kamila a co on na tej obroży ma napisane? Adopcje (adoptuj?), czy coś w ten deseń :) Wiesz na czym to polega? Gośka puszcza go w tej obroży na godzinny rekonesans po lesie, jak się komuś spodoba to niech go zabiera. Niestety, dziadyga zawsze wraca w to samo miejsce ;) :) Sierść jest już super. Dzisiaj wyrwałam mu ostatnie kępki z ogona, i włos jest miły w dotyku i błyszczący. Quote
Recommended Posts