Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coronaaj napisał(a):
Gdzie dokladnie jest Spajki? Nie moglam znalesc...hotelik ale u kogo? Przyslijcie na pw konto i dane,,,moze cos wyskrobie ale sama potzrebuje deklaracji.

Macie moze link do klembowa podobno tam jest morelowy pudel...moze ktos cos slyszal....potzrebujemy info.

na 3 pudle ...starsze....zajrzyjcie prosze do emeryta PePe

Linku do Klembowa już szukam. Pudel rzeczywiście był, wrócił z adopcji. Spajk jest w hotelu w Józefowie, u Tattoi. W sobotę przywiozłam tam sunię i pieska ze schronu z Ostrowii. Zero deklaracji stałych.

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16322399#post16322399

Linku do Klembowa już szukam. Pudel rzeczywiście był, wrócił z adopcji. Spajk jest w hotelu w Józefowie, u Tattoi. W sobotę przywiozłam tam sunię i pieska ze schronu z Ostrowii. Zero deklaracji stałych.

Posted

Kochane Ciotki tu zgromadzone :) Mam do Was ogromną, serdeczną prosbę. Zagłosujcie w konkursie fotograficznym na zdjęcie nr 17, autorstwa Malawaszki!! Waszka ma masę sznupów w dt, w hotelach, a pieniędzy nie przybywa niestety! Tak czy siak, zdjęcie jest po prostu cudne i klimatyczne :)

http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02

Posted

mala_czarna napisał(a):
Bardzo dziękuję w imieniu Waszki! :Rose:

Odwiedzam Spajkulka na Dobranoc!!

Nie ma za co dziekowac... przyznaje ze znalazlam bazarek wczoraj i na 99% chcialam zaglosowac wlasnie na zdjecie Malawaszki...
a po twojej prosbie bylam na 100% pewna ;-)

Posted

ukryty bazarek polega na tym ze jak ktos szuka jakiejs ksiazki a ja ja mam to robie ukryty bazarek i mu ją sprzedaje :) dawaj to konto mała _cz. juz odgruzowalam krzynke skrzynke ;)

Posted

Dzisiaj byłam u Spajka. Szkoda mi go strasznie :( Gdyby nie to, że non stop ściąga opatrunek z tej łapki, już dawno wszystko by się zagoiło. Niestety ten cyrkowiec, pomimo kołnierza, bez przerwy przy nim majstruje. Opatrunek jest założony naprawdę solidnie. Dzisiaj byłam akurat przy zmianie opatrunku, i na własne oczy widziałam, że trzeba być cholernie sprytnym psem, żeby go ściągnąć. Martwię się też, bo jest bardzo chudy. Może ta nowa karma, którą zamówiłam trochę go podtuczy, bo jak nie to trzeba może jakieś dodatkowe badania zrobić? Trzustka chyba nie wchodzi w grę, bo kupy są normalne, robaków nie ma bo odrobaczony, to o co cholera chodzi??

Mam kilka zdjęć :) Spajkuś zawsze chętny do dawania buziaków, podaje łapkę, trąca głową żeby go za uchem drapać, taki fajny z niego wielki, słodki misiek :)

Posted

Atomowka napisał(a):
Coraz ładniejszy ten osiołek
Chyba Tattoi z tą sierścią porządek mu zrobiła, no chyba,że na fotach nie widać
Kamila a co on na tej obroży ma napisane?

Adopcje (adoptuj?), czy coś w ten deseń :) Wiesz na czym to polega? Gośka puszcza go w tej obroży na godzinny rekonesans po lesie, jak się komuś spodoba to niech go zabiera. Niestety, dziadyga zawsze wraca w to samo miejsce ;) :)
Sierść jest już super. Dzisiaj wyrwałam mu ostatnie kępki z ogona, i włos jest miły w dotyku i błyszczący.