Jump to content
Dogomania

Na zawsze w mej pamięci - Chrustian najukochańszy pies na świecie [*]

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przybywam z rewizytą;) filmik genialny, niezle sie usmialam:evil_lol:, masz zdolną bestie bo moja tylko szturcha nosem dopóki nie wpuszcze pod koldre albo nie nakryje kocykiem

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]albo słuchawki na uszy i jakaś głośna muzyka :evil_lol:[/FONT]

... tia jakis metalowy band co by pasowalo do tego jego zawodzenia :roflt:

[quote name='YxNinaxY']A ja bym chciała usłyszeć te jego śpiewy:evil_lol:

oj uwierz mi ze wcale bys nie chciala :diabloti:

Posted

\

Wiem, że mi nie wolno wskakiwać na fotele i tapczany i doskonale zdaję sobie sprawę, że nie powinienem gnieść swetra i spodni.. Ale po co te zdjęcia?

I na koniec zagadka. Co to za stwór? :lol:

Zdjęcia kiepskiej jakości ale lepszy rydz nisz nic :lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ślady po sobie zostawia
http://img221.imageshack.us/img221/6666/20396607.jpg

kubraczek to dla jamnika zbawienna rzecz zimą

a ja nie widzę zdjęcia stwora
[/FONT]

W ogóle sobie drogi nie wydłużył, nie? Ciekawe co go tak zainteresowało ;)
Tak kubraczek robi furorę:lol:

A zdjęcia nie było widać bo nie wstawiłam :oops: już poprawione

Posted

Blisko. To pekińczykowate coś :evil_lol: Fajny potworek. Psiak znajomej z Niemiec. Schorowana babka jest i nie bardzo miała czas na jego pielęgnację. Gdy wkroczyłam do akcji (kąpiel, wyczesanie) psiak był nie do poznania :lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Hehe jak sie zakopal:loveu:
http://img148.imageshack.us/img148/5892/51913835.jpg

Oj tak, on ma straszną manię zakopywanie się w czymkolwiek:evil_lol: Generalnie może być cały odkryty - jak ma zakrytą głowę myśli, że go nie widać:lol:

I codziennie rano kiedy wchodzę do pokoju rodziców zastaję go na ich tapczanie owinięty w kocyk z poduszką pod głową:lol: I tylko zagląda czy go zgonię(zdejmę:roll: bo przecież skakać mu nie wolno) czy udam, że go nie widzę. Zazwyczaj udaję, bo wiem, ze jak tylko wyjdę to on znowu wskoczy:lol: Dlatego wole go nie zdejmować - po co ma 2 razy kręgosłup narażać?:evil_lol:

Posted

a no widzisz, bo coś mi się pokojażyło, pracowałam z dziewczyną która coś mi kiedyś opowiadała o Gryfinie i teraz nie wiem czy tam mieszkała czy mieszka, ale pracuje w Szczecinie :)