Jump to content
Dogomania

Na zawsze w mej pamięci - Chrustian najukochańszy pies na świecie [*]

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mefi jest jeszcze w miarę młoda ma 1,5 roku. Dlatego są szanse że się wyliże

Edit:

A co do akwarium to faktycznie jest ładne ale przyznam, że na zdjęciach wygląda lepiej niż na żywo :) Kolorki są zdecydowanie wyraźniejsze na zdjęciach :)

Posted

[quote name='Tepes']my tu po raz pierwszy;)
witamy slicznego prośka i niskopodłogowca:loveu::loveu:
a szczurki też niczego sobie:loveu:

Witamy i zapraszamy częsciej ;)

Posted

Z Mefulcem coraz lepiej, karmiona nutri drinkiem przybiera na wadze, zaczyna jeść pokarm stały. Nadal dość chwiejnie chodzi i przy Loli wygląda jak okruszek ale mam nadzieję, że będzie dobrze.
Choć na szczurzym forum czytałam o podobnym przypadku i niestety szczurek mimo poprawy po kilku dniach odszedł :( Dlatego jakoś nie potrafię się cieszyć tak na 100%... Na razie jeszcze trzymam ją w kartonie żeby nie właziła na klatkę, bo jest zbyt słaba i może spaść. Z Lolką widzi się na wybiegu. Lekarstwa ma jeszcze na 4 dni, mam nadzieję, że po ich odstawieniu jej stan nie ulegnie pogorszeniu.

Tutaj w tymczasowym domku Mefi, widać o ile Lolka jest większa :(

Na spacerku ;)

Lola

Piękna dzisiaj pogoda więc dziadziusia też uwieczniłam ;)

Posted

[quote name='Tepes']aj tam na pewno wszystko bedzie dobrze!!
http://img848.imageshack.us/img848/6366/73769106.jpg
hah swietne:evil_lol:
a akwarium...do pozazdroszczenia:loveu: ja tez mam akwarium ale jakoś nieciekawe:evil_lol:

Oby :)
Ja też mam swoje akwarium, tylko duuuużo mniejsze :D Ja mam 56 litrów a TŻ 370 :D No ale niedługo oba będą razem ;)
Tylko, ze ja mam standardowe akwa - z roślinkami i rykami które ich nie pożerają. Jego jest z rybkami z jeziora Malawi (paszczaki) dlatego roślinek być nie może :P

Posted

Jamnisio jak nowy :) Nic nie dolega, nic nie boli. Na dzisiejszym spacerku biegał jak młodzik(powrót był jednak w wolniejszym tempie ;) ). Oby tak było jak najdłużej :)

Guest papillonek
Posted

Ale śliczności!!!!Jeden z niewielu niezatuczonych jamników jakie widziałam :)
Wymiziaj go odemnie!
Zapraszam do mojej kudłatej Soni ;)

Posted

[quote name='papillonek']
Ale śliczności!!!!Jeden z niewielu niezatuczonych jamników jakie widziałam :)
Wymiziaj go odemnie!
Zapraszam do mojej kudłatej Soni ;)
Staram się jak mogę dbać o jego linię :) A to wszystko dla jego zdrowia :) Wymiziam na pewno :)

[quote name='deer_1987']No tez mam nadzieje ze bedzie sie dobrze trzymal!
:)
[quote name='Onomato-Peja']http://img641.imageshack.us/img641/6345/18947120.jpg piękny psiok. ;)
A dziękuję ;)

Posted

Jamniorek ma około 11 lat. Nie wiem tego na 100% bo to znajda ;) Wet ocenił go na 2 lata.. równie dobrze mógł mieć 5 ;)
No ale przyjęliśmy, że miał 2 zatem teraz ma 11 ;P

Posted

YxNinaxY napisał(a):
Jamniorek ma około 11 lat. Nie wiem tego na 100% bo to znajda ;) Wet ocenił go na 2 lata.. równie dobrze mógł mieć 5 ;)
No ale przyjęliśmy, że miał 2 zatem teraz ma 11 ;P

Ja tam się na jamnikach kompletnie nie znam i myslałam że on jest z rodowodem czy coś. Tak jakoś dostojnie wygląda...;)